خوب داداش همیشه از یه محصول یه ایده یه تکنولوژی دو یا سه تا مدل مختلف میدن تا ادم بهترینش رو انتخاب کنه و بعضی مواقع کل کل کنه دیگه. اصلا این کل کل برای اینه که من و تو سرگرم شیم .:31:نقل قول:
Printable View
خوب داداش همیشه از یه محصول یه ایده یه تکنولوژی دو یا سه تا مدل مختلف میدن تا ادم بهترینش رو انتخاب کنه و بعضی مواقع کل کل کنه دیگه. اصلا این کل کل برای اینه که من و تو سرگرم شیم .:31:نقل قول:
از دوستان اونایی که مولتی میزنن منو ادد کنن:
largestwheat34
ممنون میشم یکمی از تنوع و نو آوری مولتی و کوآپ صحبت کنید ، ببینم ارزش داره بگیرم یا نهنقل قول:
درست آفرین.ولی مساله اینه که باید واسه گیم پلی بازی این قابلیت باشه که نقشه و مپ بزرگ واسش تهیه کرد .نقل قول:
مثلا بازی assassians creed یا gears of war که اینهمه مولتی پلیرشون طرفدار داره گیم پلیشون جوریه که نمیشه تو مپ بزرگ بازیش کنی...........نه وسیله نقلیه واسشون تعریف شده و نه گیم پلیشون می کشه.
+
کال او هم اینجوریه ........مذش به همون مبارزات خیابونی و کوچه ای هستش....... گرافیک کال او اگه روزی 10 برابر بتلفیلد هم بشه باز نمیتونه مپ بزرگ داشته باشه چون فرم گیم پلی بازی فقط اجازه بازی تو اینجور فضاها رو میده..... .(مگراینکه کلا سازنده ها یه تغییر بنیادی تو گیم پلیش بدن):11:.......
+
یعنی میخوام بگم دلیلی بر کیفیت بیشتر نیست مهم اینه مولتی پلیر بازی با فرم و گیم پلی بازی همخوون بشه(مثلا فکر کن مولتی پلیر mass effect 3 تو مپای بزرگ باشه :31:نمیشه که)
+
میانگین امتیاز بازی هم : از 44 تا نقد 90......البته نسخه x360
.
.
سلام دوستان وای وای من اینترنتم نفتیه چیکار کنم شما هیچ فروشگاه آنلاینی خبر ندارید که برامون بفرسته بچه نسخه اصل SKIDROWرا کی داره برامون بفرسته؟
نقل قول:پاساژ کامپیوتر ولیعصر .... واحد 44 فروشگاه پایتخت... خودمم فردا میرم میخرم احتمالانقل قول:
سلام دوستان ! نسخه ی نهایی بازی منتشر شده ؟ کدوم سایت واسه دانلود گذاشته ؟ واسه خرید چی ؟ ممنون میشم جواب بدید ! یا حق ! :10:
نسخه PC كاملش اومده ؟ :21: چند تا DVD ؟ قيمتش چنده ؟
صد دفه اینو گفتم ولی کو گوش شنوا!!!؟؟؟نقل قول:
با سلام
لانچ شدن بازی در استرالیـــــــا !
محتوای مخفی: عشق
سپــــــــــاسگذارم.