جریان چیه از شهری به شهر دیگه بار نمی بره
ولی به قول بچه ها گرافیکش ...دیوانه....
دانلود نکنید ضرر کردید
Printable View
جریان چیه از شهری به شهر دیگه بار نمی بره
ولی به قول بچه ها گرافیکش ...دیوانه....
دانلود نکنید ضرر کردید
سلام .اینم لینک دانلود اسکانیا سالم و بی نقص حجمش حدود 536 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بار نبره بدرد هیچی نمیخوره
من که اصلا خوشم نیومد...نقل قول:
تنها چیز مفیدش یدونه گرافیکش هست و تمام...
حالت Free که باید روش شدیدا کار شده باشه خیلی مسخرست.همینجوری علامت رو نقشه هست میری بار برمیداری میبری یه جا فقط امتیاز میگیری...سرعتم رد کنی یا تصادف کنی فقط امتیاز کم میشه به طرز خیلی مسخره ای
ماشین اصلا داغون نمیشه که فاجعست...و کلا میشه گفت هیچی نداره...هیچیش شبیه واقعیت نیست...فقط یه قسمت داره که توی جاده های خطرناک رانندگی میکنی که اون قشنگه یه کم.بقیش مال لایسنس و مسابقه هست که تو هردوشون باید چه میدونم سریع دور بزنی.پارک کنی و اینا که فقط اعصاب آدم رو خرد میکنن :d
من rig n roll رو با اون گرافیک ترجیح میدم به این...
یه نفر نیست که بازی رو دانلود کرده باشه و بگه چه جوری هست؟
بازی از نظر گرافیک حرف نداره ، جاده ها ، تونل ها ، پل ها و باران و نور و سایه پردازی و .... همه چی عالیه ! ولی ایراد بزرگ این بازی اینه که از نظر مدیریت روی بار زیر صفره ! نقشه درست حسابی نداره ! یه سری بار آماده داره که باید ببری و با رسوندن بار هیچ اتفاق خاصی نمی افته ! تا الان که پمپ بنزین هم ندیدم !!
ولی در کل من که خراب گرافیکش شدم ، همینجوری تو جاده ها میچرخم حال میکنم !!!!! بالاخره تا یورو 2 بیاد باید یه جوری سرگرم شیم دیگه !!!
گرافیک عالیه
واقع گرایی در مورد کنترل ماشین هم که حرف نداره. فرمون مثل EuroTruck 1 زود برنمیگرده سرجای اولش. و باید خودت فرمون رو برگردونی که من دیوانه همینش هستم. البته تو سرعت های بالا فرمون تقریبا نرم میشه و زود برمیگرده.
آینه ها و نور پردازی هم عالیه.
این بازی برای بار بردن از این شهر به اون شهر طراحی نشده. اون قسمت Free Run هم برای اینه که همه نمرین هایی که انجام دادی رو مرور کنی. پارکینگ های مختلف و نحوه بارگیری و محل هایی که باید بار رو تحویل بدین با هم فرق میکنن تا به سیستم عادت کنین.
در اصل یه جورایی شبیه Trucks & Trailers هستش. اما با گرافیک بالا و تنوع مراحل مختلف.
فقط یه ماشین داره اونم اسکانیاست و شما فقط میتونین رنگش رو تعیین کنین فقط همین.
این الان کامله با حجم 500 مگ . چرا حجمش اینقدر کمه ؟ کرک داره یا نه ؟نقل قول:
سلام به همگی برای دانلود بازی اسکانیا با سریال معتبر به این دو سایت مراجعه کنید حجم : 1.5 گیگ
دوستان کسی فرق بین 500 با 1.4 گیگ رو میدونه چیه؟
من خودم 1.4 گیگ رو دانلود کردم دیشب اولا اصلا که خوشم نیومد از بازی و لی میخوام بدونم فرق این نسخه با 500 مگابایت چیه؟