دوستان سلام
به نظرتون چرا يزد تاير نميفروشه؟دو روزه دنبال يزد و بارز هستم گيرم نمياد.بازار پوكيده.بهنظرتون قيمت ميره بالا؟به نظرتون الان بايد خريد يا نه؟
Printable View
دوستان سلام
به نظرتون چرا يزد تاير نميفروشه؟دو روزه دنبال يزد و بارز هستم گيرم نمياد.بازار پوكيده.بهنظرتون قيمت ميره بالا؟به نظرتون الان بايد خريد يا نه؟
دوستان سلام
از مشکلاتت اقتصادی گرفته تا واردات و کمبود های بودجه ای کارخانه ها رو مجبور به یه سری کار ها می ککنه شاید هم منتظر قیمت جدید و یا فروش سری های قبلی باشند
یزد تایر بسیار خوبیه و همه جا نمیشه پیدا کرد مخصوصا یه سایز های خاص رو
ولی موقع خرید حتما به تاریخ تولیدش دقت کنید و با حرف فروشنده اقدام به خریدنکنید
کدام شهر هستید مراکز تایر فروشی شهر رو سر زدید چه سایزی میخواهید برای چه ماشینینقل قول:
تایر فروشی داخل شهر معمولا قیمتهای بالایی میدن باید از جاش و از آدم منصفی خرید کنید من فکر نمیکنم پیدا نشه حتما هست ولی اگر میخواهید سوار شید تا چند سال تایر هانکوک کره خیلی بهتره
من خودم تاير فروشم.نمايندگي ها گزاشتن تو.كارخونه نميفروشه اونا هم از ترس گرون شدن.نميفروشن.من خودم يزدم.بارز و كوير هست. يزد نه!به نظرتون خيلي ميره بالا؟
اينم ليست قيمت من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها لطفا اگه کسی اطلاع داره بگه قیمت روز لاستیک بارز و یزد سایز فابریک سمند (185/65/15) چنده؟
بارز فابریک : 290.000
یزد فابریک : 280.000
سلام آقایون
به نظرتون نکسون و هنکوک و رودستون که همه مال کره باشن کدوم بهتره؟
کسی میتونه با دلیل توضیح بده
ممنونم
با عرض سلام به دوستان و استادان.....من یه سمند ef7 تحویل گرفتم و میخوام رینگ و لاستیک رو عوض کنم...رینگ رو همون 5 پرای سورنی میگیرم و در مورد لاستیک چند سوال داشتم::n13:
1. در لاستیک های ایرانی 205 از نظر قیافه و کیفیت کدوم بهتره؟ کویر یا بارز یا یزد
2. در لاستیک های خارجی 205از نظر قیافه و کیفیت کدام؟ کومو یا رودسون یا هانکوک
3.برای این رینگ (همون 5 پرای سورنی) کدام زیبا تره 60 /205 یا 65 /205
و در مجموع از نظر زیبایی چه ستی رو پیشنهاد میکنیید؟
با تشکر از اساتید محترم....:n01:
با عرض سلام به دوستان و استادان.....من یه سمند ef7 تحویل گرفتم و میخوام رینگ و لاستیک رو عوض کنم...رینگ رو همون 5 پرای سورنی میگیرم و در مورد لاستیک چند سوال داشتم::n13:
1. در لاستیک های ایرانی 205 از نظر قیافه و کیفیت کدوم بهتره؟ کویر یا بارز یا یزد
2. در لاستیک های خارجی 205از نظر قیافه و کیفیت کدام؟ کومو یا رودسون یا هانکوک
3.برای این رینگ (همون 5 پرای سورنی) کدام زیبا تره 60 /205 یا 65 /205
و در مجموع از نظر زیبایی چه ستی رو پیشنهاد میکنیید؟
با تشکر از اساتید محترم....:n01: