وای این جز 3 تا از بهترین بازیای تاریخ رایانه ایم بود
بعد این نسخه جدید نیومده دیگه؟ من 3 سال پیش اینو بازی کردم
Printable View
وای این جز 3 تا از بهترین بازیای تاریخ رایانه ایم بود
بعد این نسخه جدید نیومده دیگه؟ من 3 سال پیش اینو بازی کردم
................................................
آقا من تو هیت من بلاد مانی مرحله 4 گیر کردم نمیدونم چطوری باید به یارو آمپولرو بزنم، هر کار می کنم آمپولو ور نمی داره کسی میتونه منو راهنماییی کنه
تو برداشتن کدوم سرنگ مشکل دارین؟ دو تا سرنگ داریم اولیش که مورد استفاده میشه زهر و دیگری پادزهره... یه عکسی بزارین.نقل قول:
این بازی را من 4 بار تموم کردم و هر 4 بار لذت وافری بردم! واقعا بازی خدایی بود. راستی یادتون نره آخر بازی هیتمن را بیدار کنید! من دفعه اول فکر کردم هیتمن مرد و بازی و بستم! یک هفته دپرس بودم! شام و نهار تعطیل! بعد رفیقم گفت که هیتمن زندس و باید بیدارش کنی . من چون بازی را پاک کرده بودم از اول رفتم تا آخرش برای زنده کردن هیتمن! بعد باید جهت های کیبورد و مرتب تکون بدید تا بلند بشه و اسلحه هاش و ورداره . در واقع دایانا بیهوشش می کنه و وقتی میبوسدش رژی که زده بوده ماده ای داشته که بهوشش بیاره. بعد باید همه ی گارد هایی که در کلیسا هستند و بکشید و در نهایت اون یارو بده که روی ولچره را بکشید و فرار کنید. هیتمن دوست داریم :دی
دکی... چند سال پیش بازیش کردم تازه فهمیدم یه همچین چیزی هم داره :18: حیف که دیگه اونقدر کیفیتش کمه نسبت به بازیهای جدید که حالشو ندارم دوباره برم وگرنه بخاطر اینشم که شده دوباره میرفتم. :41:نقل قول:
به نظر من الانم نصبش کنی و بازیش کنی گرافیکش خیلی کم نمیاره! امتحان کن شاید بازم لذت بردی از بازیش.
آره قضيه بلند شدن از بيهوشي هم رو من دير فهميدم 3 روز بعد از اتمام بازي .اينجوري فهميدم كه زنگ زدم سريال كلانتر بعد اونا بهم گفتن قاتل همون مقتول بوده و مقتول همون قاتل!!
آقا منم دو تا ازون مشت هايي كه بنده خدا سرهنگ به يكي از قاتلا زده بود بعد از بيدار شدن زدم !
سلام اقا کسی نمیدونه این بازی را حالا کجا میفروشن الا دیگه خیلی وقته گذشته ودیگه توی بازار پیدا نمیشه؟
الان خیلی کم گیر میاد...بهتره که از توی نت اون رو دانلود کنین