دوستان کسی تجربه ای در مورد مشکل ما نداشت
Printable View
دوستان کسی تجربه ای در مورد مشکل ما نداشت
من یه پرینتر سه کاره می خوام که روش کارتریج قابل شارژ نصب کنم
خودم tx 210 دارم چند بار هم کارتریجش رو شارژ کردم و مشکلی تا حالا باهاش نداشتم
می خواستم بدوم این جوهر های ماد ایران از لحاظ کیفیت چطورن ؟ بهتر از جوهرهای لیتری هستند یا نه
چون برای یکی از اشنایان می خوام میگه اگه هر کارتریج 6-7 هزار تومن هم باشه مشکلی نیست
توان هزینه کردن رو داره می خواستم راهنمایی کنید
لطفا حذف شود
سلام . دوستان و اساتید کسی میدونه که چرا موقع هواگیری کارتریج این یک میلی لیتر جوهر درست بیرون نمیاد؟باید انقدر فشار بدم تا جون خودم بالا بیاد تا 0.1 میلی جوهر بیاد بیرون. همه جای تاپیک کسی همچین سوالی رو نپرسیده!!!خب اگه همه بلدن به ما هم بگن سر در بیاریم.قلق خاصی داره ؟یا زور رستم میخواد؟:31:
اين كه جوهر راحت بياد به خيلي مسائل ربط داره!نقل قول:
1-باز بودن نازل هاي هد كه خيلي مهمه، مسلما اگه كارتريج خشك شده باشه يا يه مدت نزده باشيد باهاش جوهر به سختي خارج ميشه. خيلي مهم نيست چقدر خارج بشه مهم اينه كه كيفيت مورد پسند باشه تقريبي گفته شده. هر چي بيشتر بهتر!!!
2-نوع جوهر كه خيلي غليظ نباشه.
3-اينكه كارتريج روي كيت سرجاش محكم باشه و هوا از بينش رد نشه.
4-سرنگ شما هر چي مخصوص تزريق گاوي باشه بهتره با اين سرنگ هاي 2 ميلي و 5 ميلي سخت بيرون مياد.
5-زور مردونه هم مي خواد:31:
به عنوان یه تازه کار!
سلام!
از دیروز پرینترم اول و آخر عکس رو بد میگیره خطهای آبی داره. وسط عکس خیلی خوبه اما 0.5 سانت اول و آخر خوب نیست.
کمک کنید دوستان!
دوستان یک کارتریج اپسون c45 دارم میخوام کارتریجای ممولو (یک بار مصرفو) با ریختن رنگ چر کنم اما مشکل اینه که بازم به خاطر چیپش پرینتر کارتریجو خالی میشناسه. چه طور میتونم چیپ رو کارتریجو ریست کنم؟
براي اپسون تقريبا هيچ راهي نيست كه بشه از دست ارور كارتريج خلاص شد. تنها راهش اينه كه كارتريج هاي قابل شارژ يا تانك تهيه كنيد.نقل قول:
مشکل حل شد دوست عزیز.نقل قول:
مینویسم برای اونایی که ممکنه این مشکلو داشته باشن.
یه برد هست به اسم ریسیتر کارتریج اپسون 7 پین داره و 7و9 پین من 7 پینشو خریدم (مشهد) 16 تومن. روی این کیت یه کانکتور 7 پین داره که وصل میشه به چیپ کارتریج. یه ال ای دی هم بالای این کیت داره 2 تا چشمک قرمز میزنه. چشکم سومی سبز روشن میشه. بعد کارتریج ریست شده.
کمتر از 1 ثانیه طول میکشه. گذاشتم تو پرینتر کارتریجو پر شناخت.
با تشکر.
9 پینش چند بود؟