سلام. من یه LED SAMSUNG مدل UA40C5550 دارم. میخواستم ببینم از داخل منوی مخفی میشه قابلیت پخش دیجیتالشو فعال کرد یا نه؟ لطفا راهنمایی کامل بفرمایید.ممنون.
Printable View
سلام. من یه LED SAMSUNG مدل UA40C5550 دارم. میخواستم ببینم از داخل منوی مخفی میشه قابلیت پخش دیجیتالشو فعال کرد یا نه؟ لطفا راهنمایی کامل بفرمایید.ممنون.
تلویزیون من سامسونگ سری 5 ازبانه خریدم کانالهای دیجیتال را پیدا می کند ولی پیغام اج دی ساپورت نمیشود ظاهر می شودلطفا راهماییم کنید
سلام
من يك تلوزيون ال سي دي چهل اينچ D550 سامسونگ از بانه خريده ام كه در ايران با نام D585 توسط سام سرويس فروخته مي شود. آيا ميتونم گيرنده ديجيتالشو فعال كنم يا اصلا اين قابليت وجود نداره؟ لطفا راهنمايي كنيد تشكر
چرا كسي جواب نميده؟
دوست عزیز تی وی شما دارای گیرنده دیجیتال یا تیونر دیجیتال نیست و الکی وقتتان را هدر ندهید. بهترین کار خرید یک دستگاه گیرنده دیجیتال مستقل است.نقل قول:
---------- Post added at 03:14 AM ---------- Previous post was at 03:09 AM ----------
اگر تی وی شما از گروه c هست مثل 40c550 یا 40c5500 یا... اصلا گیرنده دیجیتال داخلی ندارد. اما اگر از گروه d هست دارد و حتما یکجای تنظیماتتان اشتباه است یا آنتن هواییتان خیلی وضعش خراب است.نقل قول:
تلویزیون من سامسونگ مدل 40c5550 است. خیلی دوست دارم که کانالهای دیجیتال رو بگیره. اما دلم نمیخواد که یه دستگاه جانبی کنارش بذارم. آیا میشه که از داخلش یه حرکتی زد تا کانالهای دیجیتال رو بگیره؟ ممنون.
ازپست جالب وعلمی شمابسیارسپاسگزارم:همینکه خودتان وکاربرانتان بانهایت صداقت اطلاعات وتجربیات خودرادراختیاریکدیگرمیگذار ندباعث صمیمیت میشود.::11:نقل قول:
آیاتلویزیون ال ای دی سامسونگ مدل ua46c6960vrshd گیرنده دیجیتال داردلطفا راهنمایی کنید.
[QUOTE=t_tanhayam;5750613]-جا داره ازتون تشكر كنم بخاطر پست مفيدتون واطلاعات خوبي كه براي من وبقيه دوستان گذاشتين
-روش تست شد بر روي C6200 و ----t فعال شد وكانال هاي ديجيتال دريافت شد
سپاس فراوان :10:
-عكس ها گويا پاك شده براي دوستان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ، من اين كارا رو انجام دادم ولي باز منوي Local Set غير معاله و نميتونم تغييرش بدم :41:، من فقط ميخوام تلوزيونم كانالهاي ديجيتال رو بگيره.
راستي مدلش UA40D6000 هست، كسي ميدونه اين مدل اصلا گيرنده ديجيتال داره يا نه؟
تلویزیون من سامسونگ مدل 40c5550 است. خیلی دوست دارم که کانالهای دیجیتال رو بگیره. اما دلم نمیخواد که یه دستگاه جانبی کنارش بذارم. آیا میشه که از داخلش یه حرکتی زد تا کانالهای دیجیتال رو بگیره؟ ممنون.
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
آیا واسه گرفتن کانالهای دیجیتال میشه یه چیز کوچولو کنارش گذاشت مثل pc.
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
لطفا راهنمایی کامل کنید. ممنون.
سلام
مدل D585 یا همون D550 برنامه تلویزیونی رو میتونه رو فلش ضبط کنه؟
امتحان کردم انگار نشد!
درمورد این سوال اطلاعی ندارم که گیرنده دیجیتال داخلی داره یا نه.نقل قول:
خوب شما طبق پست اول عمل کن...
خوب اگه گیرنده دیجیتال داخی نداشته باشه،مجبوری یه دستگاه ست آپ باکس بخری دیگه.نقل قول:
آیا واسه گرفتن کانالهای دیجیتال میشه یه چیز کوچولو کنارش گذاشت مثل pc
حالا مثل PC که گفتی یعنی چی!!؟:18: