سلام. دوست عزيزمن زمانى كه رام ٢.٢.٢ روى گوشيم بودمتوجه پيكسل پيكسل شدن لوگوى باطرى نشدم البته ممكن بادقت نگاه نكرده
باشم ولى الان كه٢.٣.٤هست گوشيم هيچ موردى درلوگوى باطرى ندارداماازديروزدوباره تعدادى عكس البته باكيفيت روى گوشى ديگرى
داشتم روى اتريكس ريختم وتاالان بارها عكسهاى مختلف راتست كردم عكسهارا تمام صحفه كردم حتى تا آخرين حدى كه مى شودعكس
رابزرگ كردم تا آنجا كه كيفيت عكس پائين آمد ولى به غيركيفيت عكس كه پائين آمده بودآنهم بدليل بزرگ كردن زياد عكس بودهيچ كدام از
عكسها كه من تست كردم پيكسل پيكسل نشدن تورام ٢.٢.١ پيكسل پيكسل شدن بيشتر تو رام ٢.٢.٢ كمى كمتر وتورام ٢.٣.٤ تقريبآ رفع
شده واگرهم باشد واقعآ آنقدرناچيزهست كه قابل گفتن نيست وقتى آبديت گوشى من به رام ٢.٣.٤تمام شد ومن گوشى را روشن كردم
اولين چيزى كه توجه من راجلب كردبهترشدن وضوح تصوير نسبت به رام ٢.٢.٢بودالبته اين را بگويم من طرفدارهيچ ماركى نيستم شايد
فكركنيددارم طرفدارى كوركورانه ازموتورولا مى كنم نه من طرفدارگوشى خوب هستم وخيلى هم گوشى مى خرم وعوض مى كنم البته
من زمانى كه اين گوشى را خريدم بعدازچندروزگالكسى اس تو وسونى اريكسون ارك وسنسيشن را هم خريدم ولى به نظر من كه سرعت
توگوشى برايم مهم هست اتريكس بهتراست البته توسرعت وبه نظرمن الان تنها گوشيهاى كه دارم اتريكس وديفاى قرمزمشكى هست
ديفاى را هم دوست عزيزم آقاهادى زحمت كشيدوبرايم پيداكردكه ازايشان ممنونم پارساجان ازشما هم ودوستان شرمنده هستم كه پر
حرفى كردم ،،،. ياحق