رم و گرافیک(هندل توسط GPU) دو مقوله ی جدا هستند.نقل قول:
هارد Storage Device هست درواقع و کاری به پرفومنس نداره.
Printable View
رم و گرافیک(هندل توسط GPU) دو مقوله ی جدا هستند.نقل قول:
هارد Storage Device هست درواقع و کاری به پرفومنس نداره.
مرسی از توضیحتون
سلاح ها:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2313381&postcount=681
ممنون فیشر جان . اما یه سوال چرا از اون مسلسل های چند لوله ای تو لیست نبود؟ نکنه تو بازی هم نباشه.
احتمالا به خاطر اینکه بازی طبیعی تر بشه حذف شده .
خداییش اونا خیلی فیلم هندی بودن !
اصلا غیر ممکنه یه آدم عادی بتونه با اون تفنگ ها تیر بزنه و راه بره !!!
مگه اینکه روی یه ماشین نظامی با پایه باشه .
چون من یه جا خوندم اونا هر گلوله ای که شلیک میکنند یه ضربه ی خیلی شدید هم وارد میکنند !
حالا اگه این اسلحه کمه کم در 1 دقیقه 200 گلوله بزنه ( شاید هم بیشتر ) هیچکس توانایی تحمل این قدرت رو نداره !
ویرایش »»»
میبینم که اسلحه ی مورد علاقه ی منم وجود داره !
Desert Eagle
واقعا اسلحه ی جالب و پر قدرتیه .
امیدوارم توی این بازی خوب طراحی شده باشه .
توی این بازی هم میشه همگام را تیر زدن، راه رفت.نقل قول:
و Aiming هم راحتتر شده چون بیشتر شبیه نسخه ی PC بازی GTA VC شده.
در مورد ضربه، اگه منظورت ضربه به محیطه آره در محلهایی که تعبیه شده برای تیر اندازی تیر به دیوار بخوره گچها میریزه و اثر گلوله روی دیوار میمونه و اگه جعبه ای دور و بر باشه در صورت قوی تر بودن اسلحه از بین میره.
اما پایداری دشمنها در حد نیکوست تا حدودی و با یک M9 باید تیر زیادی صرف کشتن یک دشمن شه.
و کشتن در وقتی که کاور گرفتید سخت تر از قبله چون بلایندفایر خیلی اوقات لازمه و هوش مصنوعی دشمنها هم ازین لحاظ خیلی بالاست و سریع کاور میگیرند و برای بلایند فایر فرصت کمی دارید.
سایت خبری گیم نیوز: انتشارGTA IV
بر روی PC دراذر ماه !!! ؟
تو كليك (ضميمه يكشنبه جام جم) هفته پيش (نهم اردبيهشت) نوشته بود يكي دو روز ديگه براي پي سي مياد.
چي شد؟؟
كسي از سيستم مورد نياز خبر نداره؟
عزیزم نگرفتی من چی گفتم !نقل قول:
توی این بازی هم میشه همگام را تیر زدن، راه رفت.
و Aiming هم راحتتر شده چون بیشتر شبیه نسخه ی PC بازی GTA VC شده.
در مورد ضربه، اگه منظورت ضربه به محیطه آره در محلهایی که تعبیه شده برای تیر اندازی تیر به دیوار بخوره گچها میریزه و اثر گلوله روی دیوار میمونه و اگه جعبه ای دور و بر باشه در صورت قوی تر بودن اسلحه از بین میره.
اما پایداری دشمنها در حد نیکوست تا حدودی و با یک M9 باید تیر زیادی صرف کشتن یک دشمن شه.
و کشتن در وقتی که کاور گرفتید سخت تر از قبله چون بلایندفایر خیلی اوقات لازمه و هوش مصنوعی دشمنها هم ازین لحاظ خیلی بالاست و سریع کاور میگیرند و برای بلایند فایر فرصت کمی دارید.
گفتم با اون اسلحه که لوله هاش میچرخه کسی بتونه تیر بزنه و راه بره غیر ممکنه !
در مورد ضربه هم منظورم ضربه ای که اون اسلحه به بدن وارد میکنه بود ! نه اثر اسلحه های دیگه روی درو دیوار !
عزیزم برای بار دوم !نقل قول:
تو كليك (ضميمه يكشنبه جام جم) هفته پيش (نهم اردبيهشت) نوشته بود يكي دو روز ديگه براي پي سي مياد.
چي شد؟؟
كسي از سيستم مورد نياز خبر نداره؟
اصلا خبری از نسخه ی PC نیست .
میشه شما یه عکس از اون قسمتی که گفته برای PC میاد بزارید ؟
یا بگو کدوم صفحه هست تا خودم بزارم .
غیر ممکنه اینطور چیزی نوشته باشه .
چون من همیشه کل صفحات رو میخونم.
اگه دقت كنيد AC كه براي PC اومد ، 4 تا مرحله ي اضافي داشت .
تفاوت نسخه Mass Effect PC با نسخه ی xbox 360 (که در نوامبر 2007 منتشر شد) در چند مورد جزئی است که از جمله ی آنها می توان به بازبینی inventory و مکانیسم آشکارسازی آیتم ها،بهبود گرافیک و همچنین از نو سر هم کردن HUD بازی اشاره کرد.
اگه GTA IV هم بخواد بياد ، شايد چند تا مرحله يا آيتم اضافي داشته باشه... :27: