موسسه میزان 20 درصد واسه روزشمار میده .
مهر امن ترین موسسه هست دوست عزیز .
Printable View
موسسه میزان 20 درصد واسه روزشمار میده .
مهر امن ترین موسسه هست دوست عزیز .
ببخشید این حساب روز شمار کارت هم در اختیار میده که هر زمان بخوام بتونم پول رو از ATM بگیرم؟
حساب روزشمار یعنی کوتاه مدت.
با افتتاح یه حساب قرض الحسنه یا کوتاه مدت می تونید براشون کارت در خواست بدید.
یا اینکه چندتا حسابتون رو به یه کارت متصل کنید که اون موقع حساب اصلی و حساب فرعی برای کارتتون تعریف می شه.(مربوط به بانک ملت)
بانکداری مجازی پاسارگاد
باید چکار کنم؟نقل قول:
نام کاربری شما به علت ورود رمز اشتباه مسدود شده
ببخشید یک سوال نامربوط: این موسسه مهر از پس فردا بازه؟من برم یک حساب باز کنم یا باید تا 13 بدر صبر کنم؟
در تعطيلات نوروز سال 1391نقل قول:
78 شعبه منتخب موسسه مالي و اعتباري مهر آماده ارائه خدمات هستند
به منظور رفاه بيشتر مشتريان گرامي و تامين وجوه نقد مورد نياز آنها در تعطيلات نوروز 1391 ، 78 شعبه منتخب موسسه مالي و اعتباري مهر در سراسر کشور به ارائه انواع خدمات پولي مي پردازند
.
به گزارش اداره کل روابط عمومي، 78 شعبه فعال موسسه در روزهاي تعطيل پايان سال و ابتداي سال جديد آماده ارائه خدمات بانکي خواهند بود و بر اين اساس ضمن ارائه كليه خدمات بانكي، به متقاضيان واحد شرايط نيز تسهيلات پرداخت مي شود
.
همچنين تعداد 800 دستگاه خودپرداز موسسه با سقف پرداخت روزانه 000/000/10 ريال به هر کارت، بصورت شبانه روزي در خدمت مشتريان خواهند بود
.
علاوه بر امکانات در نظر گرفته شده براي اين ايام مشتريان گرامي مي توانند با استفاده از خدمات الکترونيکي نظير موبايل بانک، اينترنت بانک، تلفن بانک، عمليات بانکي خود را به سهولت و در سريع ترين زمان ممکن به انجام رسانند. همچنين برنامه ريزي لازم براي تامين وجوه نقد شعب و دستگاه هاي خود پرداز بانک ها انجام شده است
.
هموطنان عزيز مي توانند براي اطلاع از آدرس شعب فعال موسسه مالي و اعتباري مهر در تعطيلات نوروز به روزنامه هاي کثيرالانتشار مراجعه نمايند .
در ضمن فايل شعب فعال از طريق لينک زير قابل دريافت مي باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[PHP]http://www.mebank.ir/index.aspx?siteid=1&pageid=351&newsview=3188[/PHP]
میخواستم بدونم به این موسسه های مالی اعتباری چقدر میشه اعتماد کرد من میخوام یه مقدار پول توشن بذارم که ماهانه سودش رو بگیرم آیا امکان کلاهبرداری این موسسه ها هست؟
سلام.
من نیاز به وام دارم. با مبلغ بالای 50 تومان. می خواستم بدونم این دفاتر مشاوره ی وام قابل اعتماد هستن؟ به اسم وام خود اشتغالی 50 میلیون می دن.
اگر کسی تا حالا از این دفاتر وام گرفته، ممنون می شم راهنماییم کنه.
اگر هم راه دیگری سراغ دارین، باز هم ممنون می شم.
مرسی.
من میخوام 5 میلیون پول رو تو یه بانک یا موسسه بذارم به سود ماهانش احتیاج دارم برام مهم نیست چند ساله هم بذارمش لطفا راهنمایی کنین
اینا نرخ بانک ملته
معناش اینه که اگر پنچ ساله حساب باز کنید سالانه 20 درصد یعنی یک میلیون سود می گیرد که ماهانه میشه 83333 تومن
سپرده سرمایه گذارى بلند مدت
سپرده سرمایه گذارى بلندمدت سپرده اى است که حداقل براى مدت یکسال نزد بانک باقى بماند ومبلغ سپرده ازمبلغ تعیین شده براى افتتاح سپرده کمترنباشد. بانک ملت استرداد اصل سپرده های سرمایه گذاری بلند مدت را طبق قرارداد منعقده تعهد می نماید.
انواع سپرده بلندمدت ، حداقل مبلغ براى افتتاح سپرده و نیز نرخ سود على الحساب در سال جاری در بانک ملت بشرح ذیل است :
در حال حاضر سود سپرده هاى بلند مدت در پایان هر ماه بصورت على الحساب محاسبه و در اولین ساعات روز کاری بعد به حساب معرفى شده توسط مشترى واریز مى گردد.نوع سپردهحداقل مبلغ براى افتتاح سپردهنرخ سود سپردهیکساله1،000،00017 %دو ساله1،000،00018.5 %سه ساله1،000،00019 %چهار ساله2،000،00019.5 %پنج ساله2،000،00020 %