ببخشید من منظورمو بد نوشتم ! منظور من این بود که چرا توی مدلهای دیگه مخزن مو نزاشته مثل مدل qt4050 ( که مخزن داره ) !نقل قول:
و اصلا این مخزن مو با مکشش در عمل خوب کار میکنه یا نه؟ چون اگه کاربردی باشه خیلی برام مفیده .
Printable View
ببخشید من منظورمو بد نوشتم ! منظور من این بود که چرا توی مدلهای دیگه مخزن مو نزاشته مثل مدل qt4050 ( که مخزن داره ) !نقل قول:
و اصلا این مخزن مو با مکشش در عمل خوب کار میکنه یا نه؟ چون اگه کاربردی باشه خیلی برام مفیده .
قبلا پرسیدم ولی دیده نشد
دنبال یه ریش تراش با این مشخصات میگردم :
رنج قیمت 70 الی 80
تیغه قابل شستشو
خط زن
Lift & Cut
مناسب برای پوست حساس
ممنون
جوابتون داده شده.نقل قول:
خوب من قبل از خرید ریش تراش همیشه با موزر صفر ته ریش میزاشتم و شاهد کثیف شدن سینک دستشویی سرویس بهداشتی بودم این جاروی کوچیک هم عملکردش خوبه....نقل قول:
کی ، کجا جواب دادید ؟؟ ):
من رفتم خریدم مدل HQ7320 فیلیپس
عالی بود
برادر این فروم از صفحه قدیم به جدید بخونید.نقل قول:
من جوابتون رو صفحه قبل دادم.
دوستان به نظر شما می صرفه که پول بدم واسم از مکه ریش تراش بیارند؟
در ضمن دوستانی که ریش تراش مدل هایی دارند که دستگاه شستشو داره به نظرتون ارزش هزینه 100 تومانی (حدودا) رو داره؟
شاید آدم بتونه پارچه و وسایل تضعیینی رو از مکه بیاره اما وسایل الکترونیکی که احتمال خرابیش هست رو توصیه ندارم از اونور بگیری....نقل قول:
سلام
من می خوام یه ماشین اصلاح فیلیپس مدل 4090 بخرم . یه سوال دارم . این ریش تراش می تونه در حد ماشین های موزر اصلاح کنه یا نه ؟ منظورم از لحاط اندازه کوتاه کردن است . راستش از سه تیغه خوشم نمیاد ضمن اینکه صورتم هم شدیدا جوش میزنه .
ماشین اصلاح QT4090 از 1 تا 18 میلی متر میزنه ،نقل قول:
مدل QC5550 هم خوبه و در ضمن قابلیت کوتاهی مو از0 تا 15 میلیمتر داره ولی ظاهراً مخزن جمع آوری مو نداره قیمتشم همون حدوداست.
بعضی از پسرا رو صورتشون رد سبز یا خاکستری بعد از اصلاح هم میمونه واسه اون باید چی کار کرد؟