خیلی ممنون دوست عزیز. :11:نقل قول:
نصب هست. تا دیروز LEDش موقع روشن شدن کار می کرد.
من با استفاده از Launch Manager روشن/خاموش می کنم. پس اینکه چند بار بزنم تأثیری نداره.
درایور رو باز هم نصب کردم. ولی نتیجه نداشت.
Printable View
خیلی ممنون دوست عزیز. :11:نقل قول:
نصب هست. تا دیروز LEDش موقع روشن شدن کار می کرد.
من با استفاده از Launch Manager روشن/خاموش می کنم. پس اینکه چند بار بزنم تأثیری نداره.
درایور رو باز هم نصب کردم. ولی نتیجه نداشت.
recover کن شاید چیزی که باعسش شده مشکل رو حل کنهنقل قول:
الان GTA IV نصب کردم. مثل کره اجرا شد.
نقل قول:با Update کردن Driver مشکلم حل نشد. درایور رو یه دفعه کلا Uninstall کردم و بعد از Restart سیستم دوباره نصب کردم درست شد.نقل قول:
ممنون. :10:
این Rating ویندوز من هست:
بقیه هم همین نمره رو گرفتن؟
خدارو شکرنقل قول:
دوست عزیز بهتون بی احترامی نشه ولی جهت اطلاع عرض میکنم
وقتی میگیم دوباره درایورWifi رو نصب کن یعنی wifi روی سیستمت رو unistall کن و بعد reset کن
و دریاور wifi رو نصب کن و دوباره reset کن و وقتی سیستم اومد بالا آماده استفاده از wifi هست.(کلا مراحل حذف و نصب برنامه ها این جوریه)
سلام دوستان
من یه سوال دارم
من بازی NFS رو نصب کردم روی لب تاپم و لی کانفیگ قبل از اجرای بازی انجام میشه . گرافیک Intel HD رو میشناسه و گرافیک Geforce 540m رو نمیشناسه و بازی اصلا نمیشه بازی کرد و کلا فریم فریم میشه
باید چکار کنم که بازی با گرافیک جی فروس اجرا بشه/؟
من همین همین مشکل رو با pes 2011 دارم
نقل قول:شما برید به :نقل قول:
Nvidia control paner>3d manage واز اونجا فایل .exe بازی هاتون رو بزارید روی گرافیک nvidia hogh performance
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
نقل قول:نقل قول:منم وقتی ویندوز صفر بود 4.6 گرفتم اما الان بعد نصب سرویس پک 1 4.5 هست:31:نقل قول:
فهمیدم باید چکار کردنقل قول:
برید توی control panel
بعد Nvidia control panel
Add رو بزنید اونجا برید محل نصب بازی بازی رو انتخاب کن حله.