اصلا نمیشه یک شامپو رو گفت.
در این موارد باید آرمایشاتی روی دو گروه بیمارانجام بشه و دو محصول با هم نتایجش مقایسه بشه .
از معروف ترین شامپوهای کافئین دار در ایران میشه به همون آلپسین اشاره کرد.
برای خانم ها هم شامپو های کافئینه پلانتور 39 وجود داره در ایران
در کل کافئین فقط یکی از مواردی ست که میتونه روی ریزش مو موثر واقع بشه و گرنه خیلی از سرم ها و محلول های معتبر یا گرون فرانسوی فاقد کافئین هستند و ترکیبات دیگه دارند که بعضا اختصاصی هست یا از برخی گیاهان نادر موجود در جهان در اون ها استفاده میشه.
مثلا کلوران در محصولات ضد ریزش خودش از پوست درخت گنه گنه یا همون کینین که در آمریکای جنوبی یافت میشه استفاده میکنه که البته یک نوع ماده یه نام سین کنای قرمز فقط در گنه گنه آمریکای جنوبی وجود داره که طبق ادعای لابراتور کلوران در گردش خون مویرگی پوست سر بسیار موثر است .
همین طور شرکت های دیگه هم در محصولات خودشون یک ماده موثره دیگه ممکنه استفاده کنند
این طور نیست.
همه متخصصین پوست در این عقیده هستند که ریزش موی ارثی رو میشه سال ها به تاخیر انداخت و حتی کنترلش کرد.
به جرات میتونم بگم خود من اگه هیچ اهمیتی به ریزش موی خودم نداده بودم تا الان که 27 سال دارم کجل شده بودم
بحث سازگاری با مو یک چیز هست و بحث اینکه یک برند حاوی ترکیباتی باشه که واقعا اثر بخش باشه و تبلیغاتی نباشه یه بحث دیگه س.
در ضمن شامپو ها و لوسیون ها فقط مکمل درمان هستند و باید درمان اصلی که معمولا با قرص ها هست انجام بشه.
ریزش غیر ارثی که جای خود داره.
نمیدونم! هم اکنون به این شامپو دسترسی ندارم
بله هست...من محلول ضد ریزشش رو دارم در اون هم کافئین موجوده
ظاهرا تازه اومده باید کمی صبر کرد تا شرکت توزیع کنه