بمالش به فرش درست میشهنقل قول:
Printable View
بمالش به فرش درست میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
پرینت تلفن ثابت رو می تونید از تو سایت مخابرات بگیرید
اطلاعاتی که در ریز مکالمات تلفن ثابت وجود داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تلفن همراه هم تقریبا مشابه همین هست + اس ام اس فقط هزینش رو میزنه
سلام:20:
آیا تمامی شهرهائی که روی مدارهایی موازی مدار استوا قرار دارن طول روز یا طول شبشون یکیه؟مثلا اگه یه نفر توی تهران 16 ساعت روزه میگیره اگه همون شخص بره توی شهری که با تهران روی یک مدار موازی مدار استوا هست باید همون 16 ساعت روزه بگیره دیگه درسته؟
ممنون:11:
سلام،شب و روز همه خوش
1)کسی اطلاع داره برای سفر خارجی اگر اضافه با ر داشته باشی هر کيلو چند جريمه ميکنند؟
2)تا چند هزار دلار اجازه ميدن همرا ه خودت ببری تويه هواپيما؟
3)توليدی نا خالص ملی يک کشور يعنی چی؟ممنون
سلامنقل قول:
بله کاملا درسته حتی اگر اون شهر اونور کره زمین در امریکا یا ژاپن باشه
به خطوط موازی با استوا میگم عرض جفرافیایی و به خطوط موازی با نصف النهار گرینیچ میگن طول جغرافیایی
تمام مناطقی که روی یک عرض هستند , شب و روزشون با هم برابره .
اما همونطور که خبر دارین اوقات شرعیشون با هم فرق میکنه . اما ممکنه وقتی قرار دادیشون با هم یکی باشه ( ساعتِ رسمی ) مثل مشهد و تبریز
یه چیز جالب انگیز که در کتابهای مدرسه من چیزی در موردش ندیدم :
در کره ی زمین جاهایی هست که بسیار به هم نزدیکند مثلا 300 یا 400 کیلومتر با هم فاصله دارند اما از نظر وقتِ قرار دادی با هم حدود 23 ساعت اختلاف دارند !!!!!!
یعنی یکی 10 صبح دوشنبه هست اون یکی 9 صبح یکشنبه !!!!!
آیا میدونید کجا و چطور ؟
:20:
چرا قبلا در ماشینها رو به عقب باز می شد و الان رو به جلو؟؟ مشکلی داشت که روالش عوض شد؟
نمیدونم. ولی فکر کنم میتونن دو نقطه باشن در پائینترین قسمت کرهٔ زمین مثلا در قطب جنوب و یک نقطه در بالاترین قسمت قطب جنوب(شمال قطب جنوب) باشه و نقطه دیگه در پائینترین قسمت قطب جنوب(جنوب قطب جنوب).که بعد اینا درست در دو نقطه مقابل هم قرار میگیرن.:20:درسته؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ظاهرا ايرادش اينه كه اگر در حرکت در ماشین باز بشه در ماشین کنده میشه از شدتِ باد .
در ضمن الان هم ماشینهای مدرنی هست که در عقبش رو به جلو باز میشه البته تک و توک هست .
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
سلامنقل قول:
نه , متاسفانه جواب این نیست .
بیشتر بررسی کنید . بقیه ی دوستان علاقمند هم همینطور
البته جواب بسیار آسونه . فقط کافیه بدونید چه چیز باعث اختلاف ساعتِ قراردادی میشه .
اینو مطمئن نیستم، از رو اطلاعات عمومی میگم ... :نقل قول:
فکر میکنم این جوری بود که اگه از مدار گرینویچ به سمت شرق حرکت کنیم، در فواصل معین مدارهای فرضیای رسم شده که فاصلهی این مدار تا بعدی نیم ساعته و تعداشون هم 48 تاست که اگه هر کدوم نیم ساعت باشه، میشه 24 ساعت ...
به همین صورته که تهران در فاصلهی 7 مدار از شرق گرینویچ قرار گرفته، و ساعتمون 7 تا نیم ساعت، یعنی 3:30 فاصله داره با GMT یا گرینویچ لندن ...
حالا اگه این مدارها رو همین طور بریم جلو، مثلاً افغانستان میشه 4:30 و جلوتر، سنگاپور میشه 8 ساعت، و الی آخر ...
دنبالهاش که به حدود اروپا میرسه، باید چیزی حدود 23 ساعت اختلاف ساعت داشته باشه با GMT ! هر چند که فاصلهی واقعی خیلی کمه ...
حالا این 23 ساعت فکر میکنم رسمی نباشه، ساعت رسمیش منفی 1 یا دو ساعت حساب میشه ... شاید هم مثل کازابلانکا دقیقاً مشابه گرینویچ باشه
یعنی برای حل این مشکل اختلاف ساعت فاحش، اومدن اختلاف ساعتای منفی رو قرار دادن تا مثلاً کشوری مثل ایرلند که در غرب گرینویچ قرار داره و قاعدتاً با توجه به مدارها باید حدود 23 ساعت و نیم باهاش اختلاف ساعت داشته باشه، فقط نیم ساعت اختلاف داره (مثال بود، نمیدونم اصلاً اختلاف دارن یا نه) ...
این حدس بود ...
نمیدونم تا چه حد درسته ...
من گیج شدم:31:
الان این اختلاف ساعت واقعیه یا صرفاً روی کاغذ و با محاسبه اینطوریه؟:20: