[QUOTE=M.B.M]سلام اقا حسين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گنگ جواب نده
بخاطر گذاشتن وقت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.چند سالت؟؟ ( حساب دو تا چهارتا نكن بگو من خودم از نسل دايناسور هام)..باشه چشم . من 19 سالمه
2.كار و بارت چيه ؟؟ پشت كنكورم ... الان اگه نرم سربازي (انگار بايد برم . مي خوان به زور ببرنم . ولي من نم يرم )
3.صدات چطوره ( بغير از وقتي از مامانت قهر مي كني و احساس خوانندگي بهت دست مي ده !! ) ؟؟ خوبه . صدامو مي پسندم
4.از تنهاي خوشت مي اد ؟؟اگه نه حاضري براي اينكه از تنهاي در بياي چي كارهاي بكني؟؟ اره تنهايي رو خيلي دوست دارم . اصولا يه نوعي درونگرا هستم . برم با دوستام باشم ... اگه متا هل باشم با همسرم سر كنم
5.به عشق و عاشقي اعتقاد داري ؟؟ اره اما بيشتر از اون به دوست داشتن ايمان دارم ... عشق زود گذره . ميا دو ميره . اما دوست داشتن نه . موندنيه
6.تا بحال عاشق چند نفر بودي؟؟ خيلي ها . پدر مادر . خدا و دوستام و ... هنوز هم هستم
7.چرا براي خودكشي از غرق شدن تو دريا را انتخاب نكردي؟؟ چون اونجا متوجه ميشدم كه تلف كردم عمرمو . با دست و پا زدن و پيدا كردن راهي برا ينجات يعني اينكه از تصمصمت منصرف شدي . من از تصميم منصرف نميشم . پس طوري برنتامه ريزي ميكنم كه در صورت مهيا نبودن شرايط هم به اون چزي كه مد نظرمه برسم
8.رمانتيك ترين لحظه زندگيت كي بوده ؟؟ :blink: اشنايي با يه نفر :blink: :blink: :blink:
9.چند وقت يك بار براي جلا دادن به روحت غرو لند مي زني ؟؟ هر وقت دلم بگيره با خدام در دو دل ميكنم . روحم سبك ميشه و جلا پيدا ميكنه . نيازي به غرولند نيست
10.از الات موسقي چيزي سرت مي شه ؟؟ نوچز فقط بلدم گوش بدم ... . سنتور زدم ... (ناشيانه )
11.بيشتر مردم ميزاري سر كار يا مي زارنت سر كار ؟؟ من اهل سر به سر ديگران گذاشتن نيستم ... بله شده كه بعضي ها بذارنم سر كار . خوب چه كنيم بچه ساده ايم ديگه بي قل و غش . و همه رم مثل خودم بي رياح ميبينم . اما اينطور نيست و به خاطر همين اعتمادم زيانها دديم و البته تجربه ها كسب كردم ...
12.بچه گي هات شيطون بودي ؟؟ اگه اره بدترين شيطنت ؟؟ اره . خيلي زياد حدو حصر نداره ... يكي دوتا نيست ... انبار و ذخيره ي كاه (علوفه ي يكسال دام (گاوهاي ) پدر بزرگم ) رو اتيش زدم :blink: :blink:
13.اهل تعارف كردني يا نه ؟؟ اره . اما
14.ضد حال يعني چي ( از نظر تو ) ؟؟ يعني اينكه اون چيزي كه بهش فكر ميكني و اميد 99درصد داري به موفقيتش . اما همون يه درصد ... اتفاق بيفته
15.با فال حافظ حال مي كني يا نه ؟؟ سابقا اره . اما الان نه
16. چقدر تو زندگيت تا بحا موفق بودي؟؟ خيلي خيلي خيلي خيلي زياد . با توجه به شرايطي كه دارم . البته غير از اين دوسال
17. چي تو رو سورپريز ميكنه ؟؟ هر چيزي كه غافلگيرم كنه ... مثلا بيان بهم بگن . اون چيزي كه تو كلته بهش مي رسي ...
18.آقا امشب شام مهمون تو چي بهمون مي دي بخوريم ( البته آشپز خودتي )؟؟ول ازت ميگيرم . ميرم كالباس مي خرم به خوردت ميدم با چيپس و بيسكوييت و اينا ... :blink: :laughing: :laughing: :laughing: من خوب اشپزيم تعريفي نداره . اما اگه تنها باشيم جفتمون شروع به اشپزي ميكنيم . مرغي چيزي م يكبابيم . مي زنيم. در اينم حالات مادرم قبلا واسمون تهيه ديده . اونم توووووووووووووووووپ . شما بيا ... ما نوكريتو ميكنيم ...
19.دوست داري كجا بري مسافرت ؟؟ هر جايي كه دريا داشته باشه . سبزه هاي بلند .. و هواش ابري باشه . باد خنك بوزه (بياد ) دريا چه يا رودخانه اي اروم داشته باشه ... تپهاي هم باشه اون اطراف ...
20.بدترين كابوسي كه تا بحال ديدي ؟؟ كشته شدن افراد خانوادم و اون كسي كه دوسش داشتم . يه بارم ديدك خودمو كشتن ( خيل درد ناك بود تمام درد و احساس ميكردم هنوزم وقتي يادم مياد لرزه به تنم مي افته )
21.اگه قرار شد بري مسافرت كجاي ايران ترجيح مي دي؟؟ والله . نم يدونم . اهواز . يا هرجاي ديگه . . اسب پيش كشي رو كه دندون نمي شمرن :laughing:
22.از كدوم ماه سال بيشتر خوشت مي اد ؟؟ پاييز . هوا ابري و خنك وزش باد ... نم نم بارون ... تابستونم خوبه . ادم بره جحاي سر سسسسسسبز ...
23.بهترين و بدترين روز سال جديد برات چه روزي بود؟ (تاريخ بده ) بدترين روزي كه نامه از نظام وظيفه اومد گفت بايد حتما بري. تمديد نمي توني بكني ... ايندم تباه شده بود . بهترينم اين بود كه يكي از عزيزانتم مشكلش بر طرف شد خيلي خوشحاليدم :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
24.خاطرات تلخ زندگيت رو چي كار مي كني ؟ ( زياد بهشون فكر مي كني يا فراموشش مي كني)؟؟ نه هميشه به ياد دارم ... چون هميشه اين يادم بوده كه گذشتهي من حال منو ساخته و حال من متاثر از گذشته اس و اينده يمن هم متثر از حال . پس زنجير وار بهم متصل خواهند بود . به گذشتم نگاه ميكنم ميبينم چه سختي ها كشيدم و چه افتخاراتي كسب كردم . باعث ميشه در كارم راسخ تر باشم ....
25.خواهر بهتر يا برادر ؟؟ هر ئوشون جاي خود ... براي تفهيم بيشتر به پست قبليم و مقايسه ي خربزه با هندوانه دقت كن :blink: :cool:
26.اگه يك شب بخوابي و صبح بلند شي ببيني هر چي ساخته بودي نابود شده چي كار مي كني ؟/ ديوانه ميشم .. به شدت ناراحت و دلگير . اما بعدش اينو ميگم (هميشه با خودم ميگم ) من كه اولش همهي اينا رو نداشتم . يه روزي بدست اووردم . ايندفعه هم بدست مي تونم بيارم ....
27.عشق زبان داره ؟؟؟ اره يه روزيي خيلي داشتم الان كمتر شده
28.دست نيافتني آرزوت ؟؟ .. ... بايد دست پيدا كنم ... هنوز كار زياد دارم ... وقتي به چيزي كه امكان وجودش هست دارم فكر مي كنم نميشه گفت ارزو و دست نيافتني . هر موقع چيزي بدست نياوردم اونوقت ميشه چنين حرفيو زد ... فعلا يه چجيزايي تو سرمه ... خيلي درلم يمخواد برسم بهشون ....
29.نظرت در مورد مولانا چيه؟؟ عارف وارسته
30.عاشق يكي شدي ولي طرف اصلا تو باغ نيست چطور حاليش مي كني ؟؟ بستگي داره طرف چجور موقعيت و شخصيتي داشته باشه . بطور غير مستقيم ...
31.تكميلش كن
عجب صبري خدا دارد اگر من جاي او بودم نيز همين كار را ميكردم (چون لازمهي صفا ت خداييست اعمالش (اگه بگي منم خدا بودم اينه و اگر نبودم و حسين فعلي بودم ... صد در صد بدون خدا كمرك مي شكست
32.نظرت در مورد لاي كشيدن تو خيابان چيه ؟؟ خيلي با حاله ..ولي نبايد خطري و يا ناراحتي متوجه كسي باشه
33.اهل فحش دادن هستي ؟؟اگه اره از كدومشون بيشتر استفاده مي كني؟/ فحش كه چه عرض كنم اره . نره خر . اسب . بي شعور نفهم (از فشخاي ناموسي بدم مياد هيچ وقت بكار نمي برم و يا اونايي كه به خاندان ياوالدين كسي بي احترامي بكنه )
34..تا بحال غم از دست دادن رو تجربه كردي ؟يك مزه بهش بده ؟؟ اره . پدر بزرگم ... (پدر پدرم )
35.سوپر استار دوران كودكيت ؟ ريك هانتر (دژ فضايي و اون كي كه توسط زن مكس كشته شد . كاپيتان بود . زنش سياهپوست بود . اونو خيل دوست داشتم ) اينطوري رامبو و ارنولد
36 . از اسمت خوشت مي آد؟؟ اره خيلي زياد ...
37. با پارتي حال مي كني ؟ اگه آره چه طوريش؟؟ يعني بزن برقص و كارهاي خلاف عرف ؟ نه ايز اين نه اصلا . چون با اعتقاداتم تناقض داره . اما اگه دوستان خودم باشن بزنيم تو سر هم بپريم بالا بياييم پايين اشكل نداره ولي كرهاي خلاف عرفي كه تو پارتي ها هست اصلا نه ...
38.فكر كن مي خواهي دوست دخترت غافل گير كني مي بريش كجا ؟؟ قبرستون :blink: :tongue: :tongue: نه خوب نميگم ... من وضع ماليم تعريفي نداره . ولي خوب وقتي كه پيش بياد در وسع خودم سعي ميكنم خوش بگزره بهش. دريا بگردونمش . ببرمش بازم قبرسون :blink: :laughing: :laughing: :laughing:
39.اگه قرار شد توي اين عمري كه گرفتي يكيش را بعنوان بهترين سال انتخاب كني كدوه ( چه سالي مي شه از نظر تاريخ )؟؟ سالي نبوده كه افتخاري توش نباشه . جز اين و سال اخير . ولي اينطوري سال 85 . حالا بنا به دلايلي .. اغازي نو ...
40.نظرت در مورد من و سنگ پاي قزويين و سوالهام چيه ؟؟ پسر گلي هستي . با مطالبت كلي حال ميكنم . ذهن باز يداري . سنگ پاي قزوين خودمم :laughing: :laughing: :laughing: باور نميكنيد چقدر زود پسر خاله ميشم . بابت همينم چند جا خورد تو ذوقم ( پر رو نيستم . اما با دوستام خيلي راحتم . دوست دارم دوستامم با من طوري رفتار كنند كه من ميكنم )