اگه آپ کنی که خوب میشه .عکس هم میتونی ازش بزاری ببینیم چه جوری هست ؟نقل قول:
Printable View
اگه آپ کنی که خوب میشه .عکس هم میتونی ازش بزاری ببینیم چه جوری هست ؟نقل قول:
سلام دوستان !
من الان N97 دارم اما قصد فروشش رو دارم !
خواستم ببینم N8 اون دیکشنری نوکیا هست که روی 5800 و N97 نصبه !
N8 اون دیکشنری رو داره ؟
آخه اون دیکشنری خیلی واسم مهمه !
ممنون میشم جواب بدید !
مرسی
ضمن اینکه من ایران نیستم ! و اگر بخوام N8 رو بخرم ! قیمت جهانی میخرم !
خواستم ببینم قیمتش الان تو ایران چنده ؟ چون اینجا 625 $ هست !
مرسی همگی
تو ايران الان 570 هزار تومنه
اگه دیکشنری تخصصی میخوای لینک بدم،وبستر خلاصه نشده با تلفظ صوتی حدود 200 مگا
بله نصب هست روش!نقل قول:
قیمت هم بدون گارانتی 530 تومن.
منم امروز قیمت کردم با گارانتی اصلی نوکیا 575 میدادن .نقل قول:
راستی یه سوال : این اینتر فیس جدید چی شد پس ؟ واقعا ظاهر منوهای N8 ناامید کننده هست .
من قبلا 5530 داشتم ، الا X6 دارم ، از نظر منو هیچ فرقی با این N8 ندارند .
اره از نظر اینترفیس با اندروید نمیرسه ؛ولی شما عزیز باید بین دو سه تا ایکون قشنگ با با یه دوربین حرفه ای یکی رو انتخاب کنی.
با سلام . این گوشی مزایایی دارد . مثلاً بعنوان یک GPS پیشرفته و سخنگو میتوانید در ماشین نصب کنید و موقع رانندگی یا تماشای فیلم صدای آنرا را روی باند FM ارسال کنید . هر چند بعضی از این مزایا در مدلهای قبلتر نوکیا نیز وجود دارد . مزایایی چند وجود دارد و تکیه روی دوربین آن چندان بنظرم درست نیست . حداقل اینجانب که با دوربین دیجیتال SLR Like کار میکنم هیچوقت کیفیت دوربن دیجیتال را نمیتوانم با N8 مقایسه کنم و دوربین موبایلها هر چند 12MP و.... باشد برایم چندان در خور توجه نیست و بیشتر جنبه ی کار راه اندازی دارد . در N8 نکات کلیدی دیگری دیده ام که برایم مهم است . مثل موارد بالا یا USB OTG و...
بنظر اینجانب گوشی خوبی داری و دلیل خاصی ندارد بروی سراغ گوشی دیگری . البته اینجانب موبایل بازها را کار ندارم ولی گوشی شما خوب است و لزومی ندارد حتماً در این زمان بیایی سراغ N8نقل قول:
خودم تا مدتهای طولانی با یک گوشی مدل پایینتر سر کردم باوجودیکه دو تا لپتاپ 2 و 2.5 میلیونی دارم و از نظر مالی هیچ مشکلی برای خرید گوشی های آنچنانی نداشتم . ولی با آمدن گوشی های جدید دنبال خرید آنها نرفتم تا امروز و بعد از حدود 4-5 سال حس کردم وقت تعویض گوشی است . البته افراد در رفتار و تفکرات با هم فرق میکنند .
هیچ دقت کردی در این چند پست آخرت ظاهراً فقط پستهای اینجانب برایت مفید بوده تا نکته ای از آن بگیری و.....نقل قول:
بدون اینکه راهنمایی کافی ارائه کنی .
ممنون دوست عزیز ا راهنمایی و توضیح خوب شما . بعد نسخه ی دقیق فیرمویر را از کجا باید دید ؟ در کدی که گذاشتم یادم نیست بود یا نبود .نقل قول:
برا دیدن نسخه فریم ویر تو گوشی های نوکیا از کد زیر استفاده کنیدنقل قول:
ستاره مربع چهارتاصفر مربع
برای دیدن میزان مصرف گوشیتون و اطمینان از صفر بودن گوشی
ستاره مربع 92702689 مربع رو بزنید
برای چک کردن شماره سریال
ستاره مربع 06 مربع
با تشکر . این را قبلاً اشاره کرده بودم خودم . گفتم شاید کد جدید و اختصاصی برای دیدن فیرمویر داشته باشدنقل قول:
نقل قول: