خب ده گیگ اگر بخری گیگی 3200 میشهنقل قول:
بیست گیگ اگر بخری گیگی 2800 میشه
سرویس دهنده دیگه ای هست که ترافیک اضافه ای که میخری از این کمتر در بیاد؟؟
Printable View
خب ده گیگ اگر بخری گیگی 3200 میشهنقل قول:
بیست گیگ اگر بخری گیگی 2800 میشه
سرویس دهنده دیگه ای هست که ترافیک اضافه ای که میخری از این کمتر در بیاد؟؟
ارزون ترین ترافیک رو مخابرات داره بقیه تقریبا تو یه سطحننقل قول:
من الان 1 هفته هست گیر این مخابرات بودم برای تخلیه پارس و نصب صبانت یعنی شما شما یک چیزی می شنوی من این 1 هفته که رفتم با این کلنجار رفتم تازه فهمیدم چقدر مزخرفننقل قول:
تازگی بخشنامه کردن برای واحد mdf که رانژه شرکت های خصوصی زودتر از 72 ساعت انجام ندن بعد من رفتم پیش معاون مدیر عامل صحبت کردم طرف زنگ زده به مسوول mdf که مال من 1 روزه ببنده باز هم انجام نداد بعد که پرس جو کردم فهمیدم اگه زودتر ببندند جریمه میشند و از حقوقشون کم میشه برای همین حتی دستو معاون مدیر عامل رو هم گوش ندادند:n04:
یا مثلا پورت به شرکت های خصوصی نمی دند الان شاتل 8 مرکز و صبانت 2 مرکز دیگه پورتشون تموم شده و مخابرات هم بهشون نمی ده برای همین فروششونم متوقف کردن
و.....
اتفاقا این مشکل برای من هم پیش اومد چند وقت پیش و توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بهش اشاره کردمنقل قول:
الان مخابرات هم تا 20 گیگ رو میده 2200 یعنی 48 تومن پس آن چنان فرق نمی کنهنقل قول:
نگاه قیمت این شرکت ها رو تنظیم مقررات تغیین میکته برای همین با هم تفاوتی ندارن فقط مخابرات داره یک خورده ارزونتر میده البته با حساب اینکه عملا مخابرات شبانه نداره اون ارزونیش هم فایده نداره همونطور که چند پست بالاتر توضیح دادم
یه چندشبه سرعت ساعات رایگان پایین نمیاد
برای شما هم همینطوره؟؟؟
یعنی چی یعنی نمیاد روی 30 kB و روی همون سرعت روزانه میمونه؟نقل قول:
آره روی سرعت 230 هستنقل قول:
برو خدات شکر کن احتمالا از دستشون در رفته و الا من که با نمایندگی فروششون صحبت کردم گفت نمی خوان مجدودیت شبانه رو بر دارننقل قول:
یعنی خدا چکارشون کنه با این سرویسشون.مخابرات رو میگم
یا قطعه یا اگر قطع نیست تبادل دیتا نداره.پاسخگویی در حد صفر.
بعضی وقتا که زنگ می زنم واسه ساپورت میگه به دلیل خرابی امکان پاسخگویی نیست.