در ادامه صحبت هاي Tabassom بگم كه مهم ترين رقيبت خودتي بايد با خودت مسابقه بزاري و هر روزبهتر از روز قبل بشي و هر هفته بهتر از هفته قبلنقل قول:
Printable View
در ادامه صحبت هاي Tabassom بگم كه مهم ترين رقيبت خودتي بايد با خودت مسابقه بزاري و هر روزبهتر از روز قبل بشي و هر هفته بهتر از هفته قبلنقل قول:
سلامنقل قول:
اصلا اصلا این فکر رو نکن دوست من،
من خودم، پارسال تابستون خیلی خوب پیش رفتم، حتی الان که فکرشو میکنم، میبینم از خیلی از همسنو سالام جلوتر بودم! ولی درست موقعی که باید به کوب میخوندم نخوندم! :41:
به نظر من تابستون مهم هست، ولی نه اونقدرها! زمانی که خیلی خیلی مهم و تاثیرگذاره، بعد از عیده.
اصلا نمیخوام اغفالتون کنم که الان نخونین و بعد عید بخونینا! :31: فقط میخوام بگم اصلا دلسرد نشین. هیچ وقت واسه هیچی دیر نیست. فقط از حالا به فکر این باشین که وقتی قراره استارتشو بزنین، درست و حسابی بزنین!
بازم به نظر من، بهترین برنامه رو خودتون میتونین بنویسین! اتفاقا پارسال هم فکر کنم همچین بحثی راه افتاد! هیچ کسی نمیدونه شما تا حالا چطوری درس خوندی، چند ساعت، سریع میخونی یا کند، چه موقع از روز خیلی خوب میخونی و چه موقع کسلی، همه ی اینا رو فقط خودتون میدونین.
اگه آزمون میدین، با مشاوره ش مشورت کنین هم بد نیست، حداقل اون اطلاعاتی در موردتون داره.
ببخشید زیاد شد،
موفق باشین :11:
سلام دوست عزيز.من امسال پشت كنكوريم و يه كوچولو تجربه دارم.نقل قول:
من خودم پارسال تابستون تو اوج بودم فقط يكم تو عموميها لنگ ميزدم ولي آخر سر عيد به بعد كم آوردم و آخرشم از نتيجم اصلا راضي نشدم يعني از اينكه تمام زحمات تابستونم رو به خاطر غفلت چند ماه آخر هدر دادم آتيش گرفتم و ديدم اونايي كه ديرتر از من شروع كردن نتيجه بهتري گرفتن يا راضين واسه همين بهت پيشنهاد مي كنم به اين چيزا فكر نكني كه از كار ميندازدت به خدا توكل كن و واسه مهر به بعد برنامه ريزي كن ولي درسارو از همين الان شروع كن تا از برنامت جلو باشي و روحيه بگيري هيچوقتم نا اميد نشو كه من چوبش رو خوردم!
با يه برنامه خوب حتما موفق ميشي من خودم الان يه هفته است كه دارم واسه يه برنامه خوب جون ميكنم ولي به جايي نرسيدم اگه يه برنامه خوب پيدا كردي به منم خبر بده.:10:
دوست عزيز دنبال برنامه نباشين بهترين كسي كه مي تونه براي شما برنامه بنويسه خود شمايين چون فقط شمايين كه از توانايي هاي خودتون خبر داريدنقل قول:
موفق باشيد
پارسال که کنکور داشتم به یکی که رتبه 100 تجربی تو منطقه 3 رو آورده بود زنگ زدم.همون اوایل مهر بود،منم مثل خیلی ها از تابستونم به خوبی استفاده نکردم.همش نگران اون فرصتی بودم که از دستم رفته بود.
اون دوستم یه حرف خوبی بهم زد که اون موقع دقیق نفهمیدم چی گفت ولی حالا کاملا میفهمم منظورش چی بود.
گفت خودتم یه روزی به این حرفم میرسی که هرچی که میری جلوتر همش میگی (مثلا الان اول مهر باشه) کاش از اول تابستون میخوندم اونجوری مطمئنا به هدفم میرسیدم.ماه مهر رو اینجوری از دست میدی و وقتی آبان میرسه میگی اگه از اول مهر میخوندم میرسیدم.هر چی میری جلوتر این قضیه ادامه داره،کسایی که کنکور دادن حرفمو میفهمن چون خودشون تجربه کردن.
عوض اینکه فکر کنی از تابستونت استفاده نکردی به این فکر باش که از مهر دیگه درست بخونی،با همه وجودت،با تمام توانت.
به رقیبات نگاه نکن اصلا به کنکورم فکر نکن.فکر کن بهت گفتن مثلا این 1 سال تو باید این درسا رو بخونی نه اینکه اگه دوست داشتی بخونی یا هی امروز فردا کنی که حالا یه روز دیگه هم استراحت کنم مگه چی میشه.
شاید حرفم مسخره باشه ولی بیا با خودت فکر کن که تو یه شرکتی استخدامت کردن و وظیفه ی تو اونجا اینه که تو درسات واقعا استاد بشی و هر روزم باید سر کارت باشی نه اینکه هر موقع دوست داشتی و آخر ماه باید کارت رو تحویل بدی (همون آزمونی که میدی) خودت رو موظف کن که به سرفصل اون آزمون برسی حتما.واسه خودت این 1 سال رو معلم سختگیری باش.
اینا همه رو گفتم چون رنج پشت کنکور بودن رو تحمل کردم نمی خوام یکی دیگه مثل خودم رو حساب بی تجربگی اشتباه منو تکرار کنه.این جمله رو واسه این نمیگم که بهت روحیه بدم ولی حاضرم جلوی همه بگم که تو اگه از الان هم جدی شروع کنی حتی میتونی رتبه 1 بشی ولی ناامید نباش،روحیه داشته باش،قوی باش.
راحت ترین سال واسه قبولی تو کنکور سال پیش دانشگاهیه.واقعا اگه برمیگشتم به پیش دانشگاهی بدون اینکه به این فکر کنم الان بقیه دارن چیکار میکنن یا وای من چقدر از فلانی عقبم بدون اینکه خودمو ببازم از همون روز شروع میکردم به خوندن.الان به من نگو که تو وضعیتت با من فرق میکنه یا ... .قسم میخورم که الان اصلا دیر نشده واسه خوندن.
دلم سوخت اینارو گفتم.اینقدر ناامید نباشین.:41:
كنكوري هاي 90 عزيز از فرصت تابستاني استفاده نموده ايد آيا ؟ :31:
من تابستون خوندم ولی الان احساس میکنم هیچی یادم نیست و چیزی یاد نگرفتم.و خیلی هم کم تست زدم.تست رو از اول مهر به بعد میخوام بزنم.
یه آرایه هم از خودم در کردم:آرایه اغراق):
حتی اگه شب کنکور شروع به خوندن کنی میتونی رتبه اول بشی!!!!!!!(اغراقش خوب بود نه؟؟؟)
من اصلا اعتقادي به درس خوندن در تابستو ندارم :21:
نقل قول:بیا بغلم منم چیزی نخوندم ولی فکر نکنم موفق نشم :31:نقل قول:
چون مطمئنم از اول مهر خیلی چیزها عوض میشه :46:
تابستون گذشت سال تحصیلی رو بچسب :31:
اقا من که اصلا تو تابستون فقط دین وزنگی وزبان خوندم کی گفته موفق ها فقط اونایی هستند که تابستون درس خوندن؟