زیاد مهم نیست. احتمال اینکه فالس باشه هست.نقل قول:
اگه خود فایل رو نگه داشتید می تونید توی این تاپیک در خواست آنالیز بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
Printable View
زیاد مهم نیست. احتمال اینکه فالس باشه هست.نقل قول:
اگه خود فایل رو نگه داشتید می تونید توی این تاپیک در خواست آنالیز بدید.
موفق باشید.
درسته داداش دکتر هانیبال چون 4 روز پیش هم فایل های فشرده که پسوندش exeبود واز سایت سافت گذر دانلود کرده بودم را به عنوان مخرب شناخت که من همه را اول یه نیگا انداختم وفرستادمشون به لیست فایل های سالم.چاکر همیتون
داشتم از سایت کمودو رهگذری دید میزدم که نگیام به این افتادو کفم برید.من به شرکت کمدو تبریک میگمو وخسته نباشید بهشون میگم.
من یه مشکل در هنگام نصب CIS پیدا کردم ، اینکه در وسط های ستاپ یه پیغام BlueScreen اومد و منم ریستارت کردم
عملیات ستاپ ناقص موند.
دوباره که سیستم بالا اومد برخی از ابزار ها درست نصب نشده بودند. یکبار پاک کردم و از اول ریختم اما فایده نداشت و برخی از بخش های آنتی ویروس هنوز ناقص اند.
راهی وجود داره که بتونم بدون تعویض وین اون قسمت ها رو درست کنم؟
ممنون
نقل قول:
در مورد GeekBuddy در پست زیر توضیح دادم. در اصل پست دوم تاپیک را میخوندید پیداش میکردید. :46:
در مورد ClearCloud هم نه اشکالی نداره, من خودم هم از ClearCloud استفاده میکنم.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5556795&postcount=585
در مورد اون پیغامهایی که از طرف آنتی ویروس هم دریافت کردی مربوط میشه به هوش مصنوعی آنتی ویروس. همانطور که drhannibal عزیز گفتند هم ممکنه تشخیص اشتباه باشه و هم ممکنه درست باشه. پس تا زمانی که مطمئن نشدید این فایل هایی که پیدا کردند سالمند یا آلوده چیزی را به لیست سفید آنتی ویروس اضافه نکنید.
اگر مخربی را به لیست سفید آنتی ویروس اضافه بکنید یعنی اینکه شما اجازۀ انجام دادن هر کاری را به اون فایل دادید و از دست کمودو خارج میشه. شما میتونید فایل های تشخیص داده شده را در سایت زیر بصورت آنلاین اسکن کنید.
و یا اینکه چند نمونه از اونها را در تاپیکی که دکتر گفتند بذارید تا بررسی بشه.کد:www.virustotal.com
با اینترنت 128 هم میشه از این سرویس GeekBuddy استفاده کرد ؟
فایل ذکر شده رو دانلود کردم ولی چون ویندوزم 7 هست اجازه دسترسی به رجیستری حتی اگه بصورت Admin اجرا بشه رو نمیده لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
درودنقل قول:
توضیح بالا برای دوست خوبم مهران بود ، پس صبر کنید نظر ایشون هم ببینیم.
اما فکر نمیکنم این طوری باشه ، یعنی باید دسترسی داده بشه .
من این مشکل برای خودم هم پیش اومده ،
کاری که من کردم این بود :
یک بار دیگه فایل ستاپ کمودو رو اجرا کردم ، مراحل نصبش رو پیش رفتم نکته : وقتی که مراحل نصب انجام میشد یک قسمت گیر میکرد و انگار مراحل نصب متوقف میشد فکر میکردم که سیستم هنگ کرده و مشکل ایجاد شده اما با 10 دقیقه صبر مراحل نصب انجام شد.
پس این روش رو تست کنید ضرر نداره. نصب مجدد و هر چقدر در مراحل نصب طول کشید بهش اجازه بدید.
من خودم توی وین نرمال انجام دادم و موفق شدم اما شما میتونید توی سیف مد هم تست کنید.
موفق باشید
دوستان سلام . من تازه کومودو رو نصب کردم . تو اپدیت اولیه ارور میده و اپدیت نمیشه . حجم اپدیتشم 113 مگابایت
حالا دارم اپدیتش رو دانلود می کنم تا دستی اپدیتش کنم . یک سوال . حجم اپدیت ها همیشه اینقدر بالاست؟