آره .رای میگی.4g هزار سال دیگه هم نمیتونه به پای گالکسی برسه:27:نقل قول:
Printable View
آره .رای میگی.4g هزار سال دیگه هم نمیتونه به پای گالکسی برسه:27:نقل قول:
سلام
اولا که 4g IPHONE نه iphone 4. شما ظاهر هنوز دارید طرفداری محصولی رو میکنید که که حتی اسم اون رو به خوبی نمیدونید. بعدشم دوست من مساله آنتن دهی هنوز حل نشده. واقعن نمیدونم که چطور مردم محصولی رو میخرن که ساده ترین کار رو نمیتونه انجام بده. من نه فروشنده iphone هستم نه samsung ولی شما رو نمیدونم. اگر اینجا صحبتی میشه فقط بابت این است که دوستان خرید خوبی داشته باشن ، نه اینکه این همه پول رو بریزن دور.
بعدشم شما آمدی اپل رو به بنز تشبیه کردی و Samsung رو به پراید . جوابی برای این مقایسه ندارم ، فقط این دو لینک رو حتمن ببین تا متوجه بشی که تا چه حد در اشتباهی.
موفق باشید
کد:http://www.gsmarena.com/eisa_awards_2010_which_are_the_best_of_the_best_phones_in_europe-news-1878.php
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500.php
اولا مبناي مقايسه من كه گفتم بنز و پرايد مقايسه كيفيت ساختشون بود كه glaxy رو انگار از پلاستيك آشغالي ساختن گوشي رو وقتي ميگيري دستت تقريبا فرقي با omnia احساس نمي كني. البته سامسونگ عادت داره به اسباب بازي سازي اينم دور از انتظار نيست ازش كه فقط به خاطر اينكه ارزون تر گوشي رو بفروشه از بدنش ميزنه در مورد آنتن هم من irancell تو گوشيم هست دهن خودم رو هم اسفالت كردم ولي آنتني از دست نرفت. دوما من كه پدر كشتگي با اين دوتا ندارم خودم 4 دارم برادرم glaxy وقتي با هم تو دست ميگيري خجالت ميكشي glaxy رو تو دستت نه داري.نقل قول:
همه اين حرفايي هم كه زدم واسه اين بود كه به قوا شما دوستان خرید خوبی داشته باشن و بعدا از خريدي كه ميكنن پشيمون نشن.
راه حل هاش ارائه شده ، هیچ گوشی هم کامل نیست و هیچ شرکتی قصد نداره گوشی بسازه که کامل باشه ...نقل قول:
آیفون گوشی هست که مردم ازش انتظار دارن ولی از گوشی های دیگه انتظاری نمیره، چطور سایر گوشی ها میاد با اینکه هزار تا عیب و ایراد داره کسی روشون فوکوس نمی کنه ولی فقط ایفونه تا زمانی که نیومده همش پشتش حرف و حدیثه
اگر قصد راهنمایی برای خرید باشه اینجا هم بارها گفته شده ، مشکل آنتن دهی با خرید شیلد ، بامپر ، کیس یا ... برطرف میشه ، بقیش دیگه تصمیم خود شخص هست دیگه اینکه بگه نه و فلان من اینو نمی خرم و کسی راجع به پنجه مرگ چیزی شنیده و ... اینا بخواد بحث و کل کل کنه قضیش جداست.
باز هم میگم نه اپل پولی به من میده نه سامسونگ پولی به شما
شخصی که قصد خرید داره ، میاد نیازهاش رو میزاره کنار هم بعد اگر سوالی در مورد هر گوشی داشت در تاپیکش می پرسه ، انجمن مشاوره رو هم برای همین موضوع زدن !
بنده به عنوان کسی که گلکسی رو تست کرده ، همین الانم امنیا دارم آیفون رو به دلایلی ترجیح میدم ...
سلامنقل قول:
من قبول دارم که کیفیت ساخت اپل بهتر از سامسونگ است ، ولی اولین ویژگی یک گوشی باید آنتن دهی اون باشه . در واقع اگر IPHONE 4 این مشکل رو نداشت منم حتما میگرفتم. ولی مساله آنتن چیزی نیست که بشه راحت ازش گذشت . استفاده از هم از زیبائی گوشی کم میکنه . میشه لطفآ شما که هم سامسونگ رو امتحان کردن و هم اپل بفرمائد به چه دلیل اپل رو ترجیح میدید ؟
با سپاس
به چند دلیل :نقل قول:
کیفیت ساخت
پشتیبانی نرم افزاری قوی ( نمیگم گستره اندروید خوب نیست ولی خب فعلا به پای iOS نمیرسه )
به خاطر تاچ عالیش
قابلیت های جانبی که داره
و ...
مشکل آنتن دهی هم اینطور رفع شده : اول آخرش که می خوام کیس بندازم ، خب این خودش مشکل رو رفع می کنه در ضمن اینویزیبل شیلد هم می خوام استفاده کنم پس دلیلی برای توجه روی این مشکل نمی بینم.
چون خودم امنیا دارم ، سامسونگ رو تست کردم گلکسی رو هم در کنار آیفون 4 تست کردم ، لذت بیشتری بردم از آیفون
دلیل بر بد بودن گلکسی نیست ولی خب من آیفون رو ترجیح میدم ، ممکنه شما معیار هات کاملا متفاوت باشه و گلکسی رو ترجیح بدی
همین الانش یک جای خاصی از امنیام رو میگیرم آنتنش میره ، داشتیم تو مسیر می رفتیم با چهار تا از دوستان دوتاشون ایرانسل و تالیا داشتن ، یکیشون همراه اول
تالیا که کلا اونجا آنتن نمی داد ، ایرانسل میداد و همراه اول که آنتن گوشی دوستم پر بود ولی برای من خالی ...
یه سئوال داشتم توی آیفون وقتی به GPRS وصل میشیم میشه از وی پی ان هم استفاده کرد ؟!؟! من توی تاچ ام وقتی با وایرلس وصل میشم میتونم می خواستم ببینم توی GPRS هم میشه ؟!؟!؟ برای کار توی آی تونز . فیس و ...
بله دوست عزیز ، میشه...نقل قول:
با درود یه هم دوستان گرامی این مسئله تعصب که همه از آن حرف می زنند و همه هم دیگران را محکوم به متعصب بودن می کنند اما خودشان از همه متعصب تر هستند البته این طبیعت همه ما انسانها هست و هیچ کس هم نمی تواند خودش را جدا بداند .اصلا تعصب چه هست؟تعصب یعنی شما به یک چیزی به قدری ایمان و باور داشته باشید که نمی توانید عقیده و یا نظر مخالف را بپذیرید .اما در باره آیفون و گلاکسی من همیشه گفتم اپل واقعا کارش درست هست این را گفتم که دوستان طرفدار اپل خیلی زود رگهای گردن را کلفت نکنند :46: اما فعلا این گوشی مشکل آنت دهی دارد حالا ممکن هست تو 10 نفر اصلا 5 نفر هم راضی باشند اما خرید آن ریسک هست درباره استفاده از بامپر و چیزهای دیگر موضوع این هست که به قول یکی از دوستان گلاکسی جنس بدنه خوبی ندارد خوب اپل که دارد اگر قرار باشد از بامپر و غیره استفاده شود اون زیبایی گوشی از دست می رود و کلا کار اصلی یک تلفن همراه آنتن دهی هست آن هم گوشی که بالای 1 میلیون قیمت دارد .اما درباره گلاکسی هم بنده تا الان چندین نکته منفی شنیدم درباره گلاکسی و باید عرض کنم که این گوشی هم مشکلات خاص خودش را دارد.اما یک مسئله ای هست که دوستان باید توجه کنند اگر الان گلاکسی مشکل آنتن دهی داشت هیچ وقت این مشکل را اینقدر بزرگ نمی کردند چون از سامسونگ کسی انتظار زیادی ندارد اما اپل چون واقعا خیلی گردن کلفت هست انتظارها بیشتر هست و بهتر بود استیو قبل از عرضه این گوشی به بازار کمی بیشتر روی این مسئله کار می کرد حتی الان شایعاتی مبنی بر مطلع بودن استیو از مشکل آنتن دهی آیفون قبل از عرضه آن به بازار وجود دارد در آخر گفتم من هم عاشق محصولات اپل هستم اما نه به قدری که چشم خودم را به روی همه چیز ببندم درباره خرید گوشی هم بنده هم قصد خرید آیفون داشتم که منصرف شدم بعد خواشتم گلکسی بگیرم که از خرید آن هم منصرف شدم و منتظر آیفون 5 خواهم ماند با این وجود اگر کسی را می شناسید که آیفون 4 را به شرط آنتن دهی بفروشد من خریدرام حتی حاظر هستم بیشتر از قیمت بازار پول بدهم اما به شرط آنتن دهی که تا الان هم کسی را پیدا نکردم که به این شرط بفروشد حتی اگر گوشی آک هم نباشد من خریدارم.
با سلام
درسته که همه ی ایفونای 4 توی امریکا لاک هستن؟
اگه اینطوریه چرا بعضیاشون 199$ و بعضیاشون 599$