اگه بکشه پنالتی هم احتمالاَ میگن تا پنالتی سوم وقت دارین شرکت کنین.:31:
Printable View
اگه بکشه پنالتی هم احتمالاَ میگن تا پنالتی سوم وقت دارین شرکت کنین.:31:
مردم هرچقدر اس ام اس بیشتر بدن بیشتر پول میره تو جیب اینا ، جاییزشونم علکیه ، بیخود اس ام اس نزنیدنقل قول:
اولا چاکر منچستری ها هم هستیم :10:نقل قول:
واقعا اس ام اس نزنین
اینا فقط یک حیله ای بیش نیست!!! این که نشد مسابقه اس ام اس!! این یعنی کمک به مخابرات :31:
هرچی اس ام اس بیشتر باشه اولا که یه درصدیشو مخابرات میده به اینا دوم اینکه هرچی اس ام اس بیشتر باشه نشون داده می شه که برنامشون بیشتر بیننده داشته و از اسپانسراشون پول بیشتری می تیغننقل قول:
ولی خداییش فردوسی پور خوب گزارش میکنه.
1.هم آدم خسته نمیشه از گزارشش
2.آخر بازی میفهمی که سطح اطلاعاتت رفته بالاتر
3.نسبت به بقیه شر و ور کمتر میگه
4.چه میکنه این بازیکن...:31:
با عرض معذرت از تمام فوتبال دوستان, تمام گزارش این گزارشگرا گافه محضه.
1-هیچ کدوم اصلا بازی رو گزارش نمی کنن فقط می خوان اطلاعاتشونو به رخ بکشن بابا مرد حسابی من چی کار دارم که عمه ی خاله ی پدر بزرگ فلان بازیکن چی کارس بازی رو گزارش کن
گزارش ّFifa 10 از اینا بهتره
هر کی بخواد می تونه بیوگرافیه هر بازیکنی یا هر جنبنده ای رو که (معروفه) توی ویکیپدیا پیدا کنه
2-این نوع گزارش حتی کشیدن حرفا هم نوعی تقلید از عادل فردوسی پوره میگن ... ... گله را گر می کند همینه
3- حالا شما از دقیقه ی یکه این یک جهان و یک جام یه ضبط صوت بذارید تا آخر برنامه اگه یه جمله حرف درست و به غیر از تکرار شنیدین اون مجری که هی می گه یه جورایی. اون دو تا رم معلوم نیست هی واسه چی میارن تمام قد نشونشون میدن هر کی بخواد صرفه جویی می کنه هر 15 الی 20 دقیقه میاد یه مشت حرف تکراری میزنه میره
آخه همون یه مجری می تونه تمام اینارو بگه تازه اون ال سی دی ها که خدادتومن پولشونه مگه همه ی ای ن چیزا رو نشون نمیدن ,اصلا این برنامه فقط شده تبلیغات همراه اول و نمیدونم ایرانسلو یخچال کم مصرفای شرکت برق
انقدر سوتی گرفتین من یاد یه سوتی قدیمی افتادم...
نمی دونم کی گزارش می کرد...اون موقعی بود که ریوالدو و جیووانی و اینها تو بارسلونا بودن...
گزارشگره هی از ریوالدو تعریف می کرد و عجب بازیکنیه و ببینید چقدر مسلطه قشنگ پاس می ده و از این حرفا...
بعد یهو دقیقه 60-65 بود که ریوالدو تعویض شد و تازه اومد تو بازی!!! مردم از خنده...
فکر کنم علیفر بود..
آواتارتو عشقه
یاد رونالدو به خیر
خداییش باحال بوده! همین الآن کلی خندیدم! دمت گرم :40:نقل قول:
آواتار خودتو عشقه ، یاده آوریل بخیر :31:نقل قول:
راستی چی میشد 2 تا بازی هم دخترا گزارش میکردن یکم غش کنیم از خنده . کلی آندیرنالینین بود چی بود تو رگمون تولید میشد :31:
اونوقت خیلیها دیگه سوتی نمیگرفتن