من طرف هر تيمي رفتم ، با سرعت نور حذف شد ، حالا طرفداران هنلد اجازه ميدن به جمعشون بپيوندم ؟؟؟ :31:
Printable View
من طرف هر تيمي رفتم ، با سرعت نور حذف شد ، حالا طرفداران هنلد اجازه ميدن به جمعشون بپيوندم ؟؟؟ :31:
اشکال نداره شما هم بیا:10: :27:نقل قول:
فقط امضاتو عوض کن :46:
پس با این حساب(طرفدارایه جدیدالورود:31:) شانسمون واسه قهرمانی از 100 درصدم بیشتر شد:31:
توی فینال اسپانیا رو هم بیس هیچ میبریم. ما قهرمانیم.
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
چرا اینجا فیلتر شده/؟
:18::18::18::18::18:نقل قول:
باز مارادونا گفته بود ده به یک... ولی بیست هیچ....! :18:
کوئیت: مثل آلمان،با ترس مقابل اسپانیا بازی نخواهیم کرد
ستاره هلندی در صحبتهایی اعلام کرده که او و هم تیمی هایش امیدهای زیادی به قهرمانی در رقابتهای جام جهانی دارند
سایت گل- درک کوئیت ستاره باشگاه لیورپول و تیم ملی هلند در صحبتهایی اعلام کرده که او و هم تیمی هایش مانند آلمانی ها با ترس در مقابل شاگردان دل بوسکه قرار نخواهند گرفت.
کوئیت معتقد است که آلمانی ها با ترس مقابل اسپانیایی ها به میدان رفتند.
هلندی ها در 25 دیدار اخیر خود تن به شکست نداده اند و با رکورد 14 پیروزی پیاپی به مصاف اسپانیا می روند.
درک کوئیت درصحبتهایی به گاردین گفت:« ما اصلا نمی ترسیم. شما دیدید که آلمانی ها از اسپانیا ترسیده بودند.آنها سعی در حمله کردن نمی کردند ولی ما حمله خواهیم کرد و بعد خواهید دید که نقاط ضعف اسپانیایی ها رو خواهد شد. اگر بخواهی مثل آلمان مقابل اسپانیا بازی کنی، قطعا شکست خواهی خورد. ما بازیکنانی نداریم که از اسپانیایی ها ترسیده باشند و خود رادر مقابل حریفان بزرگ، کوچک ببینند. احترام هست ولی ترس اصلا!»
این ستاره هلندی با اشاره به موفقیتهای تیمش دراین دوره از رقابتها به این نکته اشاره کرد که نارنجی ها می خواهند شکستهای فینالهای 1974 و 1978 را به دست فراموشی بسپارند و گفت:«فوتبال هلند همیشه قدرتمند بوده و در هر تورنمنتی که ما بازی می کنیم، توانایی هایمان را به رخ جهانیان می کشیم ولی دراین تورنمنت نشان دادیم که علاوه بر کیفیت بالای فوتبال، باور زیادی هم داریم.ما نشان دادیم که می توانیم تک تک حریفان رااز مقابل برداریم.صبر لازمی برای این کار داریم. مقابل برزیل 0-1 از حریف عقب بودیم ولی در عمل ثابت کردیم که می توانیم به پیروزی برسیم.»
کوئیت در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« در دیدار مقابل اروگوئه در مرحله نیمه نهایی آنها بازی را به تساوی کشیدند ولی در نهایت ما برنده میدان بودیم.در حال حاضر هم تمرکزمان را حفظ کرده ایم.ما به توانایی هایمان باور داریم.»
فانپرسی: پوستر مارادونا را به دیوار اتاقم زدهام
او امیدوار است هلند به دستاوردی برسد که در سالهای 74 و 78 به آن نرسیده بود.
سایت گل – روبین فانپرسی امیدوار است هلند سرانجام به رویای قهرمانی در جام جهانی برسد.
آنها پس از پیروزی سه بر دو مقابل اروگوئه به فینال رسیدند و فانپرسی میگوید دوست دارد مانند دیهگو مارادونا، اسطوره آرژانتین فاتح جام شود.
او میگوید: «پوستر مارادونا را روی دیوار اتاقم دارم. آن پوستر عکسی باورنکردنی از مارادونا را به تصویر میکشد که جام جهانی را در دستانش گرفته است. او روی دوش همتیمیهایش قرار دارد و میتوانید شور و غرور را در چهرهاش ببینید. اگر ما قهرمان شویم، همان عکس را میخواهم اما در حالی که خودم جای مارادونا را گرفته باشم!»
واقعا که خوب شعاری رو برای این دوره انتخاب کردن.
5 ستاره ها ترسی ندارند از هلند بترسیدافرین بر غیرتتان مردان نارنجی
پیش به سوی قهرمانی
سلام بچه ها
هلند میبره تا هشت پا هم معلوم بشه درست پیش بینی نمیکنه
خوبه هلند قهرمان بشه
اسپانیا شخصیت قهرمانی نداره
امید وارم بدتون نیا ولی تیمی که جلوی اسپانیا حمله کنه میبازه