خوب پس باید صبر کنم دوباره سیستمم ویروسی بشه تا بتونم بذارم . الان دیگه ندارمش . برای آینده سوال کردم.
خوب پس باید صبر کنم دوباره سیستمم ویروسی بشه تا بتونم بذارم . الان دیگه ندارمش . برای آینده سوال کردم.
با سلام
سیستم من یه ویروس گرفته که نمیذاره آنتی ویروس اصلا اجرا بشه .
حتی پوشه هایی که اسم آنتی ویروس رو دارن بعد از باز شدن به سرعت میبنده
و همچنین لینک هایی که تواینترنت به آنتی ویروس و نرم افزار های امنیتی ختم میشه رو میبنده
با یه مک آفی هم به صورت بوت(نمیدونم اصطلاح فنیش رو درست گفتم یا نه) سیسم رو چک کردم ولی جواب نداده
لطفا کمک کنید
با تشکر
Dr.Web Cureit همان آنتی ویروس دکتر وب است با آخرین آپدیت هاش تا زمانی که دانلود میکنید.نقل قول:
این آنتی ویروس رو همه افراد میتونند استفاده کنند. چه کسانی که آنتی ویروس دارند و چه کسانی که ندارند. هیچ
اختلالی هم در برنامه ها و آنتی ویروس های دیگه بوجود نمیاره.
Dr.Web Cureit احتیاجی به نصب نداره. شما کافیه که فایلی رو که دانلود کردید رو اجرا کنید و بعد سیستمتون رو توسط
اون سکن کنید. این آنتی ویروس نسخه مجانی دکتر وب است و قابلیت کشف و پاک کردن ویروسها رو از روی سیستم
شما داره. شما میتونید این آنتی ویروس رو توسط یکی از لینک های زیر دانلود کنید. لینک اول مربوط به خود سایت
دکتر وب است. اما چون گفتید دسترسی به سایت آنتی ویروسها براتون ممکن نیست من اون رو در یک سایت دیگه
و با یک اسم دیگه آپلود میکنم. اسم Cureit رو به Its.Me تغییر میدم.
Dr.Web CureIt Link1
Dr.Web CureIt Link2کد:ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/cureit/cureit.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rapidshare.com/files/43416708/Its.Me.exe
موفق باشید.
سلام به همه یکی کمک کنه سیستمم ویروس گرفت بعد از هارد به هارد
تموم فلدرا هستن اما غیبن فقد با نرو دیده میشن یک انتی ویروس واسه شناختش میخوام بتونه پاکش کنه
خواهش میکنم کمک کنین دارم مجبور میشم هاردو فرمت کنم
سری به تاپیک زیر بزنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از شما مدیر عزیز
این ویروس حتی اجازه نمی ده ویندوزت رو پاک کنی یا اون رو عوض کنی
فایلهایی که پسوندشون عوض میشه باز نمی شن و حتی پاکم نمی شن
خیلی سریع انتشار پیدا میکنه
و فایلهای سیستمی رو هم آلوده می کنه
یعنی شما حتی control panel رو هم نمی تونید باز کنید
کــــــــــــــــــــــــ ـــــمک
:41:
تو رو خدا کمک
:20:
مثل هر ويروسي ديگه ويروس كش نصب كن و در حالت safe mode باهاش كامپيوترتو چك كن!!
دوات پیش خودمه :10:
3 تا چیز لازم داری:
1- یک برنامه Prosses Manager و Startup Manager. من TweakNow PowerPack رو پیشنهاد می کنم.
2- این برنامه 3- یک ویروس کش قوی. که من Zone Alarm رو پیشنهاد می کنم
مراحل کار:
اگر این کار ها رو تو safe mode و بعد در حالت معمولی انجام بدی بهتره
1- با اون برنامه Prosses Manager و Startup Manager باید ابتدا هر برنامه ای که از Documents and settings اجرا می شه رو تعطیل کنی و بعد همه ی Startup هایی که تو اونها اسم "brontok" یا همین چیز ها یا "*.pif" یا فیلی بود که بدون محل اجرا بود حذف کنی
(سختش همین بود)
2- با این برنامه ای که لینک کردم همه چیز رو چک کنی (البته لازم نیست همه ی درایو ها رو انتخاب کنی)
3- با ویروس کش یک اسکن کامل می کنی
نتیجه:
دیگه هیچ Brontokی تو کامپیوترت نیست :11: