منابعش رو میگید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
منابعش رو میگید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دروس عمومی و زبان تخصصی که منابع مشخصی نداره.ولی کتابهای New Briging The GAP , 504 کتابهای خوبی هستن (در کل برای زبان تخصصی بای دایره لغات خوبی داشته باشی)
من عمومیا رو زیر 50 زدم اما زبان تخصصی رو 80 زدم. رتبه مم شد 320. هرچند نرفتم و رفتم مکانیک ینی رشته ی اصلیم تو ریاضی.
این کتابا رو واسه زبان پیشنهاد میکنم
504-----------واژگان و اصطلاحات زبان (مبتکران .دکتر اناری)--------------گرامر کاربردی (مبتکران.اناری) ------------------لغات تافل
یک مجموعه هست به نام 4000 لغت اظطراری که اگه تونستید اون هم خیلی کمک میکنه که دامنه لغاتتون در حد پروفشنال بالا بره
البته اضافه کنم تو کنکور زبان بیشتر باید رو لغات کار کنید چون سوالات تخصصی 70 تا هست که 10 تاش گرامره ولی اگه مشتاقید که گرامر هم عالی بشه و سطح زبانیتون در حدیه که بتونید متن انگلیسی رو متوجه بشید دو تا کتاب معرفی میکنم عالین و کامل
comunıcate what you mean
Practical-English-Usage-3rd-Edition
در مورد ریدینگ هم بگم باید تا میتونید هرچی ریدینگ دم دستتون هست بخونید این دو مزیت داره هم سرعت خوندن بالا میره هم اطلاعات عمومی تون بالا میره مثلا سال قبل ریدینگ آخر در مورد امپراطوری داریوش بود
خلاصا به یک منبع تکیه نکنید باید خیلی کار کنید من سطح زبانیم متوسطه و فقط چند ماه تونستم بخونم این شد
زبان ع :58 و تخصصی 35 که اگه ریسک نمی کردم خیلی شرایطم بهتر میشد
سطح سوالاتم upper ıntermedıate هستش
دوست عزیزی که در مورد تربیت معلم شرایط میخواست
من سال قبل از تربیت معلم قبول شدم واسه مصاحبه رفتم شرط اولش معدل کل بالای 15 سه سال نظری هستش بعد اون دیگه رتبه کنکور ملاک نیست یعنی فقط احکام و مسایل دینی رو بلد باشی اصلا ازت سوال تخصصی نمی پ=رسن مثلا من امسال رفتم سوال تخصصی زبانم این بود "خودت رو به انگلیسی معرفی کن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!"
خیلی مسخره هست که دبیر زبانی استخدام میکنن که به جای دانش زبانی باید بلد باشه نماز شب چند رکعته -دعای کمیل چطور خونده میشه و الی آخر :n13:
دوستان من یک سوالی دارم من تو اولویت های بعدیم تونستم روزانه اردبیل -آموزش رو بیارم
الانم شهر خودم مترجمی غیر انتفاعی میخونم چطور می تونم انتقالی بگیرم
تاریخ برگزاری کنکور زمان کی هست
من دبیری زبان میخونم با رتبه 1300منطقه 2البته 23 بهمن تازه ترم یکم! بستگی داره به استانتون که چقدر دبیری توش طرفدار داشته باشه مثلن من نتونسم با رتبه 2000 ریاضی دبیری ریاضی یا فیزیک قبول بشم ولی تو بوشهر رتبه 8000یا بالاتر ریاضیو آورده!!!نقل قول:
با سلام خدمت تمام دوستان و مدیران سایت مخصوصا این تاپیک
از الان بگو لطفا قر بهم نزنید دلسردم نکنید
من الا همین هفته میخوام استارت درس خوندن برای کنکنور سراسری زبان 92 بزنم
اصفهان هستم دل میخوتد دانشگاه اصفهان دولتی قبول بشم شاغلم هستم
پنج سال از درس و کتاب دور بودم هیچ یادم نیست اما یادگیری واقعا خوبه ضمنا چون فنی حرفه ای بودم دارم پیش دانشگاهی رشته انسانی پاس میکتم بصورت داوطلب ازاد
5 درس ریاضی . زبان انگلیسی. تاریخ . معارف . علوم اجتماعی با نمرات نسبا خوب برای من تازه درس خون ولی معمولی و با روش روخونی و جزو و فیلم
اموزشی قبول شدم
5 درس زبان فارسی . ادبیات . عربی . جغرافیا ... برای خرداد باید امتحان بدم
انشااه اخر بهمن که سایت باز شد میخوام برای کنکور زبان 92 ثبت نام کنم
یک سوال بزرگ مهم دارم از کجا شروع کنم
چی بخونم
چه کتابی بخرم
عمومی بخونم یا تخصصی زبان انگلیسی یا باهم بخونم
منتظرم....
چه ساعاتی بخونم بهتره
واقعا نمی دونم چکار کنم
نقل قول:
خوب دوست من همین اول بهت بگم که کنکور زبان خیلی خیلی به سطح زبان شما بستگی داره،شما باید سعی کنید تو این مدت سطح زبانتون رو ببرید بالا،مهم ترین شاخه ها برای کنکور Reading یا همون درک مفاهیم هستش و گرامر و آخر هم دایره لغات دونستن معنی کلمات......................
منابع زبان تخصصی زیاد مشخص نیست،اما 3 کتاب Bridge in the gap,504 essential word,Grammar in use بسیار مفید هستن و همونطور که گفتم به بالا رفتن سطح زبانتون کمک میکنن...........
بین عمومی و تخصصی هم زیاد فرق نذارید،همونقدر که برای زبان تخصصی وقت میذارید حالا یه خورده کمتر برای درسهای عمومی هم باید وقت بذارید،مخصوا عربی،چون بیشتر بچه های زبان عربی رو زیاد جالب نمیزنن،دیگه برای موفقیت نسبی حداقل باید 25 درصد رو بزنید...................
برای زبان عمومی کتابای اٍند ریدینگ از انتشارات خیلی سبز و لغات منبع از گاج خیلی بهتون کمک میکنن،من معمولا اینارو معرفی میکنم به بچه ها................
برای اینکه چجوری درس بخونید 100 درصد به خودتون و توانتون بستگی داره،من برای کنکور ارشد حداقل روزی 8 ساعت درس میخوندم،از این جعبه لایتنر ها گرفته بودم،روزی 15 تا لغت میخوندم و 100 تا لغت رویو میکردم،این واقعا به خودتون بستگی داره................
در ضمن،شما نگفتید سطح زبانتون چقدره،وگرنه میشد کتابای بهتر معرفی کرد و کلا بهتر راهنمایی کرد................
امیدوارم موفق باشید،یا علی.................