همون 190 هم بگی می خوام ببینم خطم pcm هست یا نه با مرام باشه بهت میگه.نقل قول:
شما آفتابه بیار من هم شیلنگ و مخلفاتش رو میارم. دی:
Printable View
همون 190 هم بگی می خوام ببینم خطم pcm هست یا نه با مرام باشه بهت میگه.نقل قول:
برا بازی های کامپیوتری مخصوصا XBOX سرعت پینگ چقدر باید باشه|؟؟؟
بستگی به اون بازی و تنظیمات هم داره مثلا من کانتر رو با پینگ 120 سرویس 128 مخابرات بازی میکردم منتها تنظیمات دایال آپ رو گذاشته بودم لگ نداشت این رو هم بگم سرور داخلی بود . هر چی پایین تر باشه بهتره ولی فکر کنم تا 200 هم قابل تحمل باشه. همه اینها به سرور و فاصله شما از اون هم بستگی داره.نقل قول:
دوستانی که پارس آنلاین دارن می خواستم بدونم کیفیت و سرعت سرویسهاش خوب هست . بنده الان نزدیک 4 ساله که از صبانت دارم استفاده میکنم و راستش چندسال پیش که من ازش سرویس رو گرفتم بهترین ISP بود ولی الان بعد از چهار سال به جای اینکه مثل خیلی از شرکتهای دیگه پیشرفت داشته باشه کم کم داره پس رفت میکنه و میخوام ISP رو عوض کنم می خواستم بدونم پارس آنلاین چطوره قطعی و اینا که زیاد نداره سرعت دانلودش چطوره ؟ چون هم قیمتاش و هم زمان استفاده شبانش از صبانت بهتره .
تو سایتش یه تعرفه جدید داشت که به کارم میومد 128 با محدودیت 14GB رو میداد 30 تومن .
راستی اگه بخوام ISP رو عوض کنم چه مدت طول میکشه تا صبانت سرویسهاشو از روی خط ما جمع کنه ؟
ممنون .
من میخوام از شاتل سوئچ کنم روی پارس آنلاین ! باتوجه به اینکه 10 روزی باید بیکار بمونیم صرف میکنه این کارو بکنم یا نه ؟ قابل توجه اونایی که از شاتل رفتن پارس آنلاین
از اینا به ما هم یاد میدین :sنقل قول:
بله راحته درصورتی که قربانی نکات امنیتی رو رعایت نکنه برای مخابرات هم راحته .
یا حداقل یاد بدین قربانی نباشیم
باشه زنگ میزنم ببینم چی میگننقل قول:
همون 190 هم بگی می خوام ببینم خطم pcm هست یا نه با مرام باشه بهت میگه.
ولی موندم چی بگم بهشون :دی
پس کرم ضد آفتاب یادت نره لازم نیست شیلنگ بیاری همونجوری خم میکنیم میریزیم تو دریا :دی
دیشب لیست دانلود رو گذاشتم روی فقط وطن دانلود و تا صبح داشت دانلود میکرد سر جمع 900 مگ گرفتم ... !!! امیدوارم هزینه ایی که برای مودم دادم هدر نره و سرعت بهتر بشه ...
راستی برای اون هکی که دوستمون گفته چه نکات ایمنی لازم هستش که رعایت بشه؟؟
باشه شما بیا پارس داشتی قربانی میشدی من جایقه ضد گلوله دارم میپرم جلوت :31:نقل قول:
گرفتی یک Pm بده ببینم اوضاعت چطوره.
:31:آقا آقتابه رو خالی میکنی تو دریا پس ما خودمون رو با سنگ:2: پاک کنیم؟ زخم و :18: زیلی میشیم.:11:
10 روز چیه؟نقل قول:
من یک ماه بدون Adsl بودم ولی الان واقعا راضی ام!
شاتل آشغال بود!:2:
نقل قول:دوستان میشه توضیح بدین که منظورتون ار ه*ک کردن اکانت چیه ؟نقل قول: