سلام
شما روی سخنت چون با من بود من جواب شما رو خیلی کامل میدم
اگه به عضویت بخواد برگرده من از زمانی که این فروم شکل گرفته شاهد شکل گیریش بودم و از 2005 که تازه اون زمان عضو شدم خیلی از این بخش هایی که شما میبینی رو نداشته من همه رو با جشم خودم دیدم
من به شما توهین نکردم شما دکترا داری فوق دکترا داری یا تخصص و .... من هیچ قصد توهین هم ندارم
برادر من اونقدر از شبکه حالیم میشه که بدونم یک سرویس 128 از یک ISP دانلود کردنش به این صورت غیرعادی هست
شما با سرویس 512 هم چنین توانایی رو نداره
چرا شما چنین حالتی رو داری ؟ مگه من به شما فحش دادم ؟ داری که داری نوش جونت یا باگ توی سرورشون هست که از اومدن با Mac Address ست کردن مشخص شد که هست ! یا اینکه شما خیلی خوش به حالت شده داری حق چند نفر دیگه رو میخوری و این وسط هم نوش جونت ! من میدونی از چی ناراحت هستم ؟!
من از ISP ناراحت هستم شما 128 داری ؟ منم دارم شما با چند دانلود میکنی ؟ 1 مگ ؟ 2 مگ ؟ اصلا 100 مگ ؟ خوب کاری میکنی منم باید همونطور باشم ؟ خون شما رنگین تر هست ؟ من خِر شما رو گرفتم ؟ من دارم از ISP شکایت میکنم و اینجا هم تاپیک سرویس دهنده ی اینترنت من و بررسی مشکلات و محاسنش هست نه اینکه حسن اینقدر دانلود داره لعنت به اون و قلی اینقدر نداره پس فلان !
حقیقت شما هیج شکی در اون نیست اما حقیقت اینکه این شرکت دزد هست در اون 100 باره هیچ شکی نیست
درسته در دیزی باز هست و به خیلی گوشت میرسه ولی درست نیست کسانی که یکسان پول دادن یکسان بهره نبرند .
ببین برادر من برای یکبار و برای همیشه با شما بحث میکنم چون روی خطاب من با شما قبل از این نبوده اما شما به طور مستقیم من رو مورد خطاب قرار دادی
فکر کنم این فرهنگ ایرانی بودن کاملا مشخص باشه
اشتباه میکنی من عصبی نیستم من خیلی هم ریلکس هستم من نسبت به کج فهمی های ISp و افرادی با تفکرات اینکه من یک تومن پول دادم و 10 تومن جنس میبرم پس بشکن بشکن زنان برم خونمون عصبی هستم
نهایت تفکر : اجازه دادن به اینکه شخصیت طرف رو با چند کامنت مورد تحلیل قرار بدی مبنی بر اینکه طرف حسود هست
کاملا اشتباه میکنی چون باز هم نشناخته اظهار نظر میکنی اونم در مورد همه !
من اونقدر از اینترنت که هیچ از شبکه آشنایی دارم که 1 صدم کاری که من توی نت و ... دارم رو این تفکر شما باطل کنه
اینم مصداق دیگه ای برای همه حرف ها
===
ایرانی برادر همینه : دیگی که برای من نجوشه سر سگم توش همون بهتر نجوشه
شما چون داری مثلا از سرویس 128 به اندازه ی سرویس 1 یا 2 مگ بالاتر استفاده میکنی اگر کسی اومد گفت منم 128 دارم و چنین کار شما صحیح نیست چون به یک اندازه پول دادیم شما فکر میکنی که طرف حسود هست ! یا خیال میکنی با شما دشمنی داره
خیلی راحت من بالا گفتم : بحث سر شما و ... نیست بحث بر سر سیاست های باطل این شرکت هست که باعث میشه یک عده خوشحال یک عده ناراحت باشند در حالی که خدمات یکسانی باید برای جفتشون برسه
شما ممکنه بپرسی چرا من که این همه ناراضی هستم از این شرکت استفاده میکنم ؟ جواب خیلی ساده هست چون ISP دیگه ای تلفن ما رو ساپورت نمیکنه و کلا شهرمون رو
====
من دوست ندارم با کسی درگیر شم و اون اجازه ای که دوستان زیادی به خودشون میدن مبنی بر راحت توهین کردن به طرف مقابل بدون شناختنش رو به خودم نمیدم
برای همین هر حرفی که از حرف های من نقل قول گرفته شه و جبهه گیری شه جواب نمیدم .