البته انصافا مبین نت از یک لحاظ فوق العاده سرعت عمل بالایی داشت و اونهم در ارسال مودم و دریافت پول تا چند ساعت بعد از تماس در روز اول بود. تو این قسمت خیلی با مهارت عمل کردند.:31:
Printable View
البته انصافا مبین نت از یک لحاظ فوق العاده سرعت عمل بالایی داشت و اونهم در ارسال مودم و دریافت پول تا چند ساعت بعد از تماس در روز اول بود. تو این قسمت خیلی با مهارت عمل کردند.:31:
آقا شما هم وارد اکانتنون میشید, جلوی سرویستون نوشته pending ? من به پشتیبانی هم زنگ زدم گفت فردا فعال میشه! در ضمن اگه شماره مشتری داشته باشید سریع به پشتیبانی وصل میشید و گرنه سرکار میرید!
شما از توی سایت مبین نت لاگین می کنید؟ با چه یوزر و پسوردی؟ همونی که زیر مودم نوشته ؟ با اونها که همش ارور میده.
نصاب وقتی میاد خونه یه نامه مثلا محرمانه همراهشه که توش یوزرنیم و پسورد شما هست!
آره همونی که روی جعبه و خود مودم نوشته. URI که با mob شروع میشه و آخرش هم باید @mobinnet.net بزارید. پسورد رو هم که روش چسب چسبوندن .
یه من نامه ندادن, فقط فاکتور دادن که توش یوزر و پس نبود.نقل قول:
دوستان من خواستم بپرسم اگه مودم واي فاي مثلا 10 ساعت روشن باشه (اگه جايي كه قرار داره خنك باشه) امكان سوختن مودم وجود داره؟
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
تو صفه اينترنت اينترنت كه 192.168.1.1 رو وارد ميكنيد يه صفحه مياد از اونجا كه وارد كشيد وارد صفحه مودم ميشيد بالاي صفحه نوشته cheak روي اون كليك ميكنيد و پسور ويوزر شما نوشته. البته وقتي براي من نصاب امد يه برگه دستش بود كه توش پسورد و يوزر من بود اما بهم ندادش اما از رو دستش نگاه كردم همشو فهميدم
سرویس من یک ساعت پیش فعال شد ولی سرعت دانلودش تعطیله! از 20 -30 کیلوبایت بیشتر نمیشه, بعضی وقت ها هم برای چند دقیقه میاد روی 130 کیلوبایت و بعد دوباره کم میشه. جالب اینجاست که 125 کیلوبایت ثابت به رپیدشیر آپلود میکنه.
حالا خوبه تو منطقه indoor , مودم outdoor گرفتم وگرنه دیگه هیچی. حالا صبر میکنم ببینم تو بقیه ساعت ها چجوریه. :41:
سرویس من هم حدود نیم ساعت پیش اکتیو شد. البته در ششمین روز بعد از نصب. اما خداییش وقتی با مبین نت تماس گرفتم و مساله رو گفتم آقای خوش برخوردی بنام دلگشایی خیلی جدی پیگیری کرده بود . چون بعدش یه آقایی از 1868 زنگ زد و گفت مگه ما به شما چی گفتیم که از مبین نت اینطوری با ما برخورد می کنن و میگن مشتری رو میپیچونید. بعدش هم همین آقای دلگشایی تماس گرفت و گفت اکانتتون تا عصر اکتیو میشه .
اما من هم نوسان سرعت شدیدی دارم از 20 کیلو تا 130 کیلو ولی سرعت ، بیشتر روی38 تا 44 می ایسته. با اینکه اون RSSI که نصاب می گفت باید زیر 50 باشه کیفیت عالی میشه مال من بین 35 تا 45 هست .
چند دقیقه پیش سرویس کاملا قطع شد و بعد که وصل شده داره ثابت 128 کیلوبایت دانلود میکنه البته وسطش دوباره یک چند ثانیه ای سکته زد :8:
RSSI من درست 50 هست دیگه روی پشت بوم ما از این پایین تر نمیاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادیت:
باز شد 20 کیلو بایت! :grrr:
-81.32dBm rssi من زده اينقدر خوبه يا بد