براي من 2 روز طول كشيد ضمنا sms هم مياد.نقل قول:
Printable View
براي من 2 روز طول كشيد ضمنا sms هم مياد.نقل قول:
سلام بچه ها..
من adsl شاتل دارم ! حالا میخوام وایمکس هم بگیرم...
میشه یک کدومتون تست سرعت 512 رو بزارین .. اگه خوب بود برم سفارش بدم
مرسی مرسی مرسی !
بابا جون اینهمه صغری کبری چیدن نداره، بگین بلاخره خوبه این وایمکس یا نه؟؟؟
دوست عزيزنقل قول:
تا مجبور نباشي نگير
درووووووود.
کسی از دوستان میدونه چه جوری باید وایمکس ایرانسل و راه انداخت؟!
من یه مودم و یه اکانت از یهکی برای چند روز گرفتم تا ببینم چیجوریاست.
ولی3 روز دیگه طرف بر میگرده و من هنوز نتونستم وصلش کنم!!
وصل کردن کابلهاشو بلدم،به پی سی هم وصل میکنم ولی اینجا به بعدش نمیدونم یاید چی کار کنم.
کمک!
البت میدونم میشه زنگ بزنم بیان درست کنن و مجانیه(تو سایت ایرانسل نوشته) ولی:
1)میخوام خودم یاد بگیرم.
2)چون واسه خودم نیست و آدرسمون فرق میکنه میترسم گیر بدن و بپیچوننم.
ممنون میشم کمک کنید.
آقا این مودم شما با مودم من فرق میکنه،واسه من سفیده و ایرانسلم روش ننوشته!
من 512 دارام با مودم واي فاي سرعت دانلودم حدود 65 كيلو و ثابت است قبلا از 2جاا adsl داشتم ولي از اين خيلي راضيم تازه منزل من در قسمت خارج از پوشش شبكه است و من بزور توانستم 2 چراغ از 5 چراغ روشن سيگنال را داشته باشم خيلي وقتها هم 1 چراغ!!!نقل قول:
با تستر خود ايرانسل كه به speedtest.net وصله دانلود781 كيلو و آپ 95 نشون ميدهد!!
فعلا كه خيلي راضيم....
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
بسته به انتظارات شما استنقل قول:
براي من ثابت بودن مهم است كه اين سرويس دارد ولي دانلود رايگان شبانه و.... ندارد اگر دانلود زياد داريد سرويس نامحدود بگيريذ و اينكه سرعت هاي سرويس واقعي است يعني 128 حدود 16 كيلو و 512 حدود 65 كيلو است بيشتر به هيچ وجه نميشود.
من چند وقته که از سرویس وایمکس ایرانسل دارم استفاده میکنم
قبل از اون 4 سال از adsl صبانت استفاده می کردم
در کل بگم سرعت وایمکس خیلی کمه
من با 128 کیلوبایت صبانت سرعت دانلودم متوسط روی 70 بود ولی الان 256 ایرانسل گرفتم سرعت دانلودم به روز به 24 میرسه
اینم بگم که سرویس 128 رو هم تست کردم سرعت دانلودش 12 کیلوبایت بر ثانیه است(با روشن بودن 3 چراغ مودم وایمکس)
دلیل اینکه وایمکس گرفتم هم این بود که خط تلفن ما فیبر نوریه و رو این خط adsl ارائه نمیشه (البته فعلا)
من به خاطر وسواس زیادی که دارم میتونم به سوالات ریز شما پاسخ بدم
ولی اینو بهتون گفته باشم که ایرانسل اومده روی سرور نرم افزاری نصب کرده که کار" آیزا سرور" رو میکنه
یعنی شما در هر بار ورود به اینترنت باید یوزر و پسوردتون رو وارد کنید و این یعنی فاجعه
پروتکل ssl جیمیل رو هم دوستان ایرانسل دستکاری کردند مثل همون کاری که داتک و صبا نت کردند و دارند جیمیل کاربران رو شنود میکنند
در کل فقط واسه کسائی که خطشون فیبر نوریه پیشنهاد میکنم وایمکس بگیرن و دیگر هیچ
دوست عزیز! خواهشا شایعه الکی راه ننداز! ssl رو اگر میشد به همین راحتی هـک کرد هیچ بانک معروفی برای کارای اینترنتی ازش استفاده نمیکرد. البته این حرف شما بیشتر شبیه جوک بود تا شایعه!نقل قول:
SSL encryption اگر به راحتی حک میشد الان amazon,ebay,paypal ,google...................................... همه میشد کشک
XD
این از اون جکا بود.