نقل قول:
ببین دوست عزیز من مشکلی با بحث های مفید ندارم ... شما درست می گید بین جر بحث شما یه سری اطلاعات مفید هم رد و بدل شد ولی ...
قرتی بازی و کار کردن تو شرکت crytech و باید از مسئولین شرکت بپرسید و خونسردی خودتون رو حفظ کنید و ... از نظر من جلوه ی خوبی نداره و میشه همون کل کل هایی که تمومی نداره و صرفا برای کم نیاوردن و رو کم کنی و ... .
در کل من هم دیگه این بحث رو ادامه نمی دم ... .
با تشکر .
دوست عزیز شما چرا دوس دارین نیمه خالی لیوان رو ببین؟
آیا بحث ما فقط خلاصه شد تو همون چهار تا کلمه که شما اول پستتون نوشتین؟
دوست عزیز شما از کجا میدونید که این بحث به جنجال کشیده میشه؟
بعدش هم که من در آخر دو پست قبلیم اگه مطالعه کرده باشین از طرف مقابل به خاطر اینکه ممکنه باعث ناراحتیشون شده باشم عذر خواهی کردم و گفتم بحث رو در پروفایل اگه مایل باشن ادامه میدم!
خواهشا زود قضاوت نکنین.
نقل قول:
ماشالله پست هاتون هم آنقدر طولانی هست که غلتک موس باید 10 دور بچرخه تا به پائین صفحه برسه ...
در کل خودتون پست های ارسالی دیروزتون رو مرور کنید ببینید چند درصدشون اطلاعات مفید هستند !
خوب پست های من مفید نبود! ولی شما که حرف مفید دارین چرا در بحث شرکت نکردین؟
کسایی رو در این انجمن میشناسم که اطلاعات بسیار زیادی در زمینه جلوه های گرافیکی و برنامه نویسی و ... دارن ولی به خاطر این که برخورد نشه باهاشون وارد این بحث ها نمیشن!
فقط به خاطر یه طرز تفکر اشتباه!
همه که نباید بیننده باشن!
نقل قول:
در ضمن وقتی دو نفر با هم کل کل می کنند معمولا حق با یکی از طرفین هست !!! ولی چه دلیلی داره که وقتی طرف نمی خواد واقعیت رو بپذیره ! بحث رو ادامه بدیم و اعصاب خودمون رو بهم بریزیم و ...
به هیچ وجه درست نیست!
هیچ وقت شما کسی رو نمی تونین پیدا کنید که تمام حرف هاش در ست باشه! در یک مناظره هر دو طرفین یک سری مطالبشون درسته و یک سری هم اشتباه!
نقل قول:
مطمئن باشید که بحثی که یک طرفش کسی هست که آواتار ِ نیچه داره ، یک طرفش پیرزن داره گیم میزنه ( hardcore gamer ) ، هیچ نتیجه ای نداره ...
آیا اگه من آواتار اینشتین رو بذارم حرفم کاملا درسته و اگر آواتار یه بچه قنداقی رو بزارم حرفم کاملا اشتباهه؟
این که دلیل نمیشه دوست من!
نقل قول:
سیاست های این شرکت ها هم ورای تصور ماست. چون حتی استخدام ِ یه تیم ِ چهار نفره توی شرکت ِ رقیب هم توی سیاست های کاریشون تاثیر گذاره ...
ما به سیاست شرکت ها چیکار داریم؟
ما برداشت خودمون رو از یه موضوع داریم میگیم.
آیا اظهار نظر و تفکر در مورد یه موضوع ماور الطبیعه غیر ممکنه و نباید انجام بشه؟
پس در این صورت دنیا نباید هیچ وقت پیشرفت کنه و همیشه باید راکد باشه!
نقل قول:
حالا میخواید الکی وقت بذارید مشکلی نیست ، ما استفاده میکنیم و خودمون برداشت ِ صحیح رو میکنیم .
دوست من شما فکر میکنید من بیکارم؟
من 2 ساله که به خاطر حجم سنگین درس ها و ادامه تحصیل اکثر روزها تنها تفریحم روزی نیم تا یک ساعت بازی + 2 ساعت نت گردیه که بیشترش توی این انجمنم!
شاید باور نکنید ولی من حتی تلوزیون هم نگاه نمیکنم!
ولی چون عاشق اضافه شدن اطلاعاتم و شاید کمی هم مفید بودن برای دوستانم هستم میام توی این انجمن و فعالیت میکنم.
نقل قول:
اما میخوام بگم این بحث نتیجه نخواهد داشت
چون در گذشته یک سری بحث ها جنجالی شده الان هم حتما به جنجال میکشه و نتیجه نداره!
این قانون طبیعته نه ؟