سلام دوستان .
یه مشکل حاد برام پیش اومده !
من نمیخوام به هیچ وجه گوشیم به GPRS وصل بشه تا وقتی که خودم بخوام ولی چه جوری غیر فعالش کنم ؟
هر کاری میکنم آخرش Opera را که باز میکنم وصل میشه به GPRS ! در صورتی که به WireLess هم وصل هستم ! :19:
Printable View
سلام دوستان .
یه مشکل حاد برام پیش اومده !
من نمیخوام به هیچ وجه گوشیم به GPRS وصل بشه تا وقتی که خودم بخوام ولی چه جوری غیر فعالش کنم ؟
هر کاری میکنم آخرش Opera را که باز میکنم وصل میشه به GPRS ! در صورتی که به WireLess هم وصل هستم ! :19:
سلام
لطفا نرم افزار گارمین و دیکشنری سازگار با گوشی معرفی کنید
شما بعد از هارد ریست اصلا اکانت GPRS نساز و با وایرلس وصل شو و ببین که اسم اکانتی که وایرلس به اون مربوطه چیه .. بعد یه اکانت واسه جی پی ار اس بساز ولی دقت کن اسم پروفایلی که واسه جی پی ار اس تعریف میکنی اون اول همون پروفایل وایرلست نباشه.. یکم بد گفتم به نظر خودم .. اگه متوجه نشدید و سوالی بود دوباره سوالتونو بپرسید:11::10:نقل قول:
سلام
1-گوشی samsung b7300 omnia lite از موقعی زبان فارسی توسط نماینگی پارس مایکروتل به گوشی اضافه شده،حروف فارسی رو در نرم افزار های فارسی چپ به راست نشون میده؟
2-چطوری گوشی رو سافت ریست و هارد ریست کنم؟
3-نرم افزار های همراه بانک ملت روی گوشی نصب نمیشه؟
4-امکان فارسی شدن منوها هست؟
5-امکان حذف فارسی ساز قبلی هست؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
لطفا یکی جواب بده
والا فارسی ساز پارس مایکروتل و من نمیدونم چیه ولی میدونم اینجا همه از mobidiv 4.5.4 استفاده میکنن هیچ مشکلی هم نداره.
سافت ریست که به همون خاموش و روشن کردن معمولی میگن سافت ریست.
برای هارد ریست هم از قسمت memory settings گزینه ی Clear Memory و بزن
کلیه ی نرم افزار های جاوا نصب میشه و به قسمت java میره
منو ها فارسی نمیشه
فارسی ساز با هارد ریست پاک میشه
نقل قول:
سلام.
شما به این صفحه برو پایین صفحه تنظیمات GPRS و MMS رو برای ویندوز موبایل میتونید ببینید و انجام بدید.:11:
[PHP]http://mci.ir/web/guest/221[/PHP]
سلامنقل قول:
به گوشی چه جوری زبان فارسی اضافه کنم؟
جوابتون همین بالا بودنقل قول:
نقل قول:
سلامنقل قول:
برای هارد ریست از قسمت memory setting گزینه clear memory رو می زنم ولی فارسی ساز قبلی پاک نمی شه؟
روش دیگه ای برای هارد ریست هست؟