گرافیک بنده 310 بوده از 330 قاعدتا ضعیفتره. ویندوزم هم 7 بوده DX هم نگارش 11... فکر کنم نوت بوک چک هم شیوه GSMArena.com رو در پیش گرفته! :دینقل قول:
گرافیک بنده 310 بوده از 330 قاعدتا ضعیفتره. ویندوزم هم 7 بوده DX هم نگارش 11... فکر کنم نوت بوک چک هم شیوه GSMArena.com رو در پیش گرفته! :دینقل قول:
از دوستان اگر کسی خبری داره به ما هم بگهنقل قول:
اصلا آیا GTS یا GTX از سری M روی لپ تاپها زده میشه یا نه؟
منظورم لپ تاپی توی این رنج قیمته
چرا با وجود GT330، GT320 و GT310 می خوای این همه پول بدی و GT250 بگیری؟!!! :blink:نقل قول:
عزیز شما پست منو با دقت بخون . نوشتم GTS نه GT !!!نقل قول:
در ضمن ما اصلا GT250 نداریم.
با سلام .1-قيمت اين دوتا چنده ؟ CW2CGX و CW2QGX2- كدوم بهتره ؟ F111FX يا F11CGX 3-اين تكنولوژي TURBO BOOST روي لپ تاپ ها هست يا بايد نصب بشه ؟
آقا می شه یه راه نمایی بکنید؟ سایتی هست که بشه راحت لپ تاپ ها و مشخصاتشان را دیدنقل قول:
می شه یه سری اطلاعات در مورد dell alienware m15x بهم بدین
مثلا اینکه مشخصاتش تو ایران چیه تو سایت خودش همه چیز optional بود می خواستم بدونم تو ایران با چه مشخصاتی می تونم پیدا کنم
قیمتش چنده و ...
dell alienware m15x در ایران اصلا گیرت نمیاد مگر این که از همون امریکا خریداری کنید.نقل قول:
نقل قول:کد:http://b2b.sony.com
آقا كسي نيست جواب بده !!!!اساتيد ،دوستان لطفا" جواب بديد چون مهمه ....ممنوننقل قول:
درباره CW ها تا اونجایی می دونم که از سری F ضعیفتره ( البته کانفیگ ها به هم نزدیکن ).نقل قول:
و اما درباره سری F: فکر نکنم مدل های درخواستی فرق چندانی جز هاردشون داشته باشن... :31: باز هم اساتید باید نظر بدن.
توربو بوست هم نصب کردنی نیست. خود پردازنده بر مبنای معماری نهالم Nehalem و تکنولوژی Core 2 Quad این عملیات رو خودکار انجام می ده.