پس با این حساب ترمی بهتره و من کارت سربازی هم دارم و فقط نمیدونم این ترمی رو برم یا واسه کنکور 90نقل قول:
نوشته شده توسط hamidrezaj [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به نظر دوستانی که اطلاعات کاملی دارن
کاردانی پودمانی بهتره یا ترمی؟ از نظر طول مدت تحصیل و ساعات کلاسها و مدرک و.....
اگه یه لینک یا منبع معتبری هست که توضیح خوبی داده معرفی کنید و طول مدت تحصیل تو این دوتا چقدره؟
موندم اینا رو برم یا کنکور 90 شرکت کنم البته دولتی. و مثلا کاردانی نرم افزار و فناوری اطلاعات به کارشناسی چندتا دانشگاه
داره که مدرک مهندسی بدن؟
در پودماني شما كمتر يا بيشتر از مدت تعيين شده نمي توانيد تحصيل كنيد. مثلا خيلي از رشته هاي كارداني پودماني 7 ترم طول مي كشد و شما نمي توانيد در كمتر از 7 ترم تمام كنيد.
اما در ترمي معمولا در 4 يا 5 ترم تمام مي كنند. چون دست دانشجو است.
نكته: براي شركت در دوره هاي پودماني داشتن كارت پايان خدمت يا معافي ضروري است اما در ترمي نه.
بخونم که یه سال دیرتر میشه ولی میشه لیسانس مهندسی پیوسته دراومد که البته اولویت من کنکور واسه
غیرانتفاعی هست و البته علمی کاربردی هم مطمئن هست یکی از نرم افزار و it رو می خوام بخونم.
و واسه کاردانی به کارشناسی , دانشگاههای دولتی و علمی کاربردی تو اکثریت هستن یا تعداد کمی از
دانشگاهها جذب کاردانی به کارشناسی دارن؟
لطفا دوستان با طلاع راهنمایی کنند
با تشکر