سلام
بالاخره بعد از چندین روز دیشب سرعت دانلود مثل سابق شد و ما حسابی کیفور گشتیم.:12:
راستی اینجا کسی سرویس آرت استفاده میکنه ؟ کیفیت و سرعتشون شبا تغییر نمیکنه؟ میخوام سرویسم رو از اکو به آرت 3 تغییر بدم.
Printable View
سلام
بالاخره بعد از چندین روز دیشب سرعت دانلود مثل سابق شد و ما حسابی کیفور گشتیم.:12:
راستی اینجا کسی سرویس آرت استفاده میکنه ؟ کیفیت و سرعتشون شبا تغییر نمیکنه؟ میخوام سرویسم رو از اکو به آرت 3 تغییر بدم.
من آرت دارم ولی البته آرت خانگی ...نقل قول:
سرعتم هم شب و روز هیچ فرقی با هم نداره ..... :8:
فقط بعضی مواقع یه کمی اذیت میکنه .... :5:
سلام:11:نقل قول:
من که الان 2-3 شبه مشکلم برطرف شده و تا صبح راحت استفاده میکنم:21:
خوش به حال همگی تون ما که همچنان از نعمت دانلود شبانه بی بهره ایم:19:
پروردگارا مشکلات شاتل را هر چه زودتر حل وفصل بفرما.....
پروردگارا نعمت دانلود بی پایان رو به همه یوزر ها اعطا به فرما.....
.
.
.
.
.
.
خوب شما هم آمین بگین دیگه:27:
خوب fashion_boy جان می شه لینک دانلودش رو هم قرار بدی؟ یه سوالم دارم.من الان ورژن ۴.۰.۴۱۷ این esest esmart security رو دارم ولی آپدیتش 2009.02.29 اگر آپدیتش کنم ورژنش می شه ۴.۰.۶۴۷ یا حتما باید نسخه جدید رو داشته باشم؟ آخه این نسخه که من دارم کرک شدست راحت آپدیت می شه. مرسینقل قول:
ا و و و ه ه ه ه !!!نقل قول:
این که ماله نزدیک به 8 ماه پیشه:19:
شما که اینترنت(باصطلاح!)پر سرعت نداری بیش از 1 ساعت باید زمان صرف کنی تا آپدیت بشه:13:
بهتره ورژن جدیدش رو دانلود کنی که تا حدود ا ماه پیش آپدیتها با خود برنامه نصب میشه:20:
در مورد کرک هم کاری نداره!وقتی لینک دانلود رو وارد دانلود منیجر میکنی یکی از یوزر پسوردهایی که توی سایت هست رو بهش بده
نرم افزار بصورت(مثلآ!)قانونی دانلود میشه و محدودیت زمانی نداره:21:
بعد از نصب دوباره یکی از یوزر پسوردها رو به آنتی ویروست بده بعد آپدیت رو بزن و تا همین امروز دیتابیست به روز خواهد شد:20:
Download ESET Smart Security 4.0.467
Get User Name & Passwordکد:http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt32_enu.msi
کد:http://www.------.com
شرمنده دکمه تشکر می زنم نمی دونم چرا کار نمی کنه. همین جا ازتون تشکر می کنم.نقل قول:
fashion_boy جان آخه این نسخه که من دارم دیگه اصلا پسوورد و یوزرنیم نمی خواد برای آپدیت...
الان که ورژنش ۴.۰.۴۱۷ هست اگر آپدیت کنم ورژنشم می شه ۴.۰.۴۶۷ یا فقط آپدیت می شه؟ مرسی
خواهش میکنم:11:نقل قول:
این نسخه ها که شما میفرمایید دستکاری شده هستند.گرفتن یوزر و پسورد هر 3-4 روز یه بار اونم 1 دقیقه کار سختی نیست!
ببین اگه همین نسخه که داری آپدیت کنی دیتابیس آنتی ویروست بروز میشه ولی ظاهر برنامه تغییری نمیکنه
در هر صورت هر چه سریعتر یکی از دو راه رو انتخاب کن
موفق باشی:46:
وای سرعت رفاتک چند روزه خیلیییی بده:19:...روزا 1-2 هم میشه!!! فقط دو سه ساعت صبح ها میشه 60-70!:19:
میخواستم یه آهنگ 3 mb آپ کنم نتونستم!!!!!از skype هم که اصلا نمیشه استفاده کرد :13:
کدوم منطقه ای؟نقل قول:
مال ما که مشکلی نداره