سلام
دوستان برای کلوپ بازی پلی 3 رو پیشنهاد میکنید یا 360؟ چرا؟
اگه 360 باشه ارکد بگیرم یا الیت؟
خودم میخوام 3 تا 360 بگیرم و 2 تا پلی 3
نظرتون چیه؟
پلی 2 هم بگیرم؟
اصلا به نظرتون کار خوبی هست کلوپ بازی؟
سلام
نظرتون چیه؟
پلی 2 هم بگیرم؟
سلامنقل قول:
سلام
نظرتون چیه؟
پلی 2 هم بگیرم؟
به نظر منم هم 3 تا xbox360 الیت بگیرید و 2 تا ps3 اسلیم.
الیت بگیرید چون نزدیک 20 تا بازی تو هاردش جا میشه شما او بتزی هایی که بیشتر مورد استفاده قرار میگیره رو تو هارد نصب کنید تا فشار کمتری به dvd rom یاد.
ps2 هم بد نیست چون بعضی ها هنوز تو کلوپ ها فوتبال میزنن
360 کنسول خیلی خوبیه ولی فکر نمیکنم به درد کلوب بخوره ! شاید هم بخوره ، چون برای بهره کشی سنگین ساخته نشده . شما با لامبورگینی نمیتونید زمین کشاورزی خودتون رو شخم بزنید ، برای این کار تراکتور لازمه .نقل قول:
Ps3 هم بسیار خر کار و سگ جون هست و میتونه به خوبی توی یک کلوب بازی جواب بده .
Ps2 هم اگر خواستید تهیه کنید حتما 360 ها و Ps3 ها رو با هم شبکه کنید و برای PS2 ها هم لن بخرید و به شبکه اضافه کنیدشون ، اگر در توانتون بود چند تا PC هم + اینترنت و اشتراک چند تا از این گیم سرور های معروف بد نیست .:11:
منم موافقم .برای کلوب ps3 بهتره.:8:نقل قول:
حداقل ps3 رو با hummer مقایسه میکردی اخه تراختور کجا ps3 کجا...:31:
:31: من Ps3 رو با چیزی مقایسه نکردم :11: منظورم این بود که با یه چیز ظریف نمیشه یه کار سنگین انجام داد :31:نقل قول:
ولی من خیلی نمیخوام ازشون کار بکشم ...
رو در کلوپ هم میزنم ورود افراد زیر 15 ممنوع:دی
فقط میخوام کلوپ بزنم اول به خاطر اینکه بیکار نباشم و بعد هم به خاطر عشقی که به کنسول و گیم دارم:دی
من اگه بخوام 3 تا پلی 3 بگیرم پول فوتبالشون میشه 150 تومن:دی و بازی های دیگهع ای هم هست که باید بگیرم :دی
نقل قول:
360 کنسول خیلی خوبیه ولی فکر نمیکنم به درد کلوب بخوره ! شاید هم بخوره ، چون برای بهره کشی سنگین ساخته نشده . شما با لامبورگینی نمیتونید زمین کشاورزی خودتون رو شخم بزنید ، برای این کار تراکتور لازمه
اتفاقا چه مثال جالبي زدي، فكر نكنم كه داستانش رو بدونين، پس ميگم. كمپاني لامبورگيني وقتي ساخته شد كارش تراكتور سازي بود نه ماشين. يه روز رئيس كمپاني ميره پيش رئيس كمپاني فراري بهش ميگه آقا ماشيناي شما فلان ايراد داره بهتره يه اصلاحي بكنين، رئيس فراري هم خوشش نمياد و ميگه تو برو تراكتورت رو بساز تو رو چه به ماشين اونم ماشيناي سوپر اسپرت.نقل قول:
حداقل ps3 رو با hummer مقایسه میکردی اخه تراختور کجا ps3 کجا...
رئيس كمپاني لامبورگيني بهش بر ميخوره و يه جورايي ميخواد پوز اونو بزنه :5:و ميره تو كار ماشياي اسپرت و تراكتورو ول ميكنه. و همين الانم واقعا داره با فراري رقابت ميكنه.
اين بود داستان واقعي لامبورگيني، ولي لحنشون حالا يكم فرق ميكرد:31: در كل خيلي مثال جالبي بود كه زدي.
پس نتیجه اخلاقی این میشه که با لامبورگینی نمیشه زمین شخم زد حتی اگر تراکتور باشه :31:نقل قول:
سلام
به نظر شما ایکس باکس 360 الایت تو تابستون قیمتش چقدر میره بالا؟
هیچ کنسولی به اندازه ی PSP به من حال نمی ده . شما فکر کن وارد یک مهمونی می شی و کاری هم نداری مثل آقا ها PSP رو در می آری و بازی می کنی .نقل قول:
PSP هیچم کنسول از رده خارج نیست بلکه امسال با بازی های زیبا و طوفانی زیادی طرف خواهد بود که قابلیت این کنسول را افزایش می دهند .
Final fantasy - God of war - Socom - GTA - Killzone - GT - Resistance - Patapon 1&2 - Locoroco 1&2 تنها چند بازی زیبای این کنسول هستند .