سلام به همگی.خواهش میکنم من راهنمایی کنید چون میخوام تو پشت شهرداری ایکس باکس بگیرم و کپی خور کنم .خواهشا با عکس برام توضیح بدید.خیلی نیازدارم خیلی.مرسی
Printable View
سلام به همگی.خواهش میکنم من راهنمایی کنید چون میخوام تو پشت شهرداری ایکس باکس بگیرم و کپی خور کنم .خواهشا با عکس برام توضیح بدید.خیلی نیازدارم خیلی.مرسی
سلام دوستان. آقا یه سوال با ایکس باکس LT3 میشه لایو بازی کرد؟ کلا مشکلی مثل بن شدن و اینا نداره ؟
در صورت تست بازی توسط نرم افزار abgx360 خیر مشکلی پیش نمیاد یا اینکه از فروشنده معتبر بازی رو تهیه کنید .نقل قول:
پرونده ی کنسول بسته شده و دیگه آپدیت های امنیتی براش لحاظ نمیشه.
برای وصل شدن به لایو xbox باید سرعت اینترنت چقدر باشه؟ مثلا یا سرعت 1 مگ میشه بدون لگ بازی کرد؟ سوال دیگه اینکه اینترنتش با wifi هست با با کایل؟
سلام دوستان عزیز من ایکس باکس خودم را به مانیتور وصل کردم از کابل اچ دی استفاده کنید و یک تبدیل به دی وی آی پشت مانیتور وصل کنیدوبرای صدا لبه اضافه سوکت کامپنت را ببرید بعد به دو سر خروجی های صدا دوتا مادگی که به اسپیکر بخوره را وصل کنید حالا تصویر را با کابل اچ دی داریم و صدا را از طریق دوتا فیش که برای اسپیکر وصل کردیم. من انجام دادم و دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم. تبدیل و فیشها کلا هشت هزار و پانصد تومان است. در صورتی که کابل وی جای ای به اچ دی را پرسیدم با خروجی صدا حدود نود هزار تومان است. موفق باشید.
سلام دوستان من یه ایکس باکس خریدم آرکید هستش فروشنده بهم گفت آپدیتش lt3هستش من از کجا بفهمم هستش؟ و سوال اصلیم اینه که سی دی برنرمکس رو میخوام نصب کنم ارورو میده دیسک کثیفه 6 تا دیسکه تمیز رو امتحان کردم تا 45 درصد میان همشون ارور میده از رو سی دی هم که بازی. میکنم میگه دیسک کثیفه و میاد بیرون فقط روی دیسکهای برنر مکس اینجوریه؟ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل. کجاست
سلام دوستان من یه ایکس باکس خریدم آرکید هستش فروشنده بهم گفت آپدیتش lt3هستش من از کجا بفهمم هستش؟ و سوال اصلیم اینه که سی دی برنرمکس رو میخوام نصب کنم ارورو میده دیسک کثیفه 6 تا دیسکه تمیز رو امتحان کردم تا 45 درصد میان همشون ارور میده از رو سی دی هم که بازی. میکنم میگه دیسک کثیفه و میاد بیرون فقط روی دیسکهای برنر مکس اینجوریه؟ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل. کجاست
سلام دوست عزیز ، اینکه بازی های کپی رو اجرا میکنه یعنی کپی خوره ولی برای دیدن نسخه ی داشبورد شما برو تو قسمت تنظیمات و اطلاعات نرم افزاری شماره داشبورد رو زدهنقل قول:
دلیل کپی نشدن بازیتم اینکه بازیت برنرمکس نیست به همین راحتی ^_^
با سلام.
دوستان من یک مشکلی با xbox جیتگ شدم دارم و خیلی رو مخمه، ممنون میشم کمکم کنید.
بیشتر وقت ها وقتی دستگاه رو روشن میکنم و بازی رو اجرا میکنم (کپی رو هارد - دیسک خالی - آرکید .. هرچی) پس از چند ثانیه تا چند دقیقه دستگاه به کلی هنگ میکنه! و فقط صدای بازی بصورت رگبار تکرار میشه و تنها راه چاره اش خاموش کردن دستگاه با دکمه روی خود دستتگاهه.
پس از ریست هم به احتمال 90 درصد درست میشه.
(وقتی تو بازی هستم مشخصه میخواد هنگ کنه (بازی لگ زیاد داره)، اگر قبل از هنگ بیام داشبورد جلوی هنگ گرفته میشه (تو داشبورد اصلا هنگ نمیکنه.)
بدون هارد هم تست کردم. دستگاه معمولی روشن میشه (دیر روشن نمیشه،فقط بعضی وقتها یکم دیرتر روشن میشه، که اونطوری دیگه مشکلی نداره - خودم فکر میکنم مال این باشه)
دستگاه رو از مغازه دار گرفتم.
مدلش Arkade - 120gig - و آبدیت 2.0.16747.0 هست.
بسیار ممنون.
سلام، این داستان درسته که میگن بعد نصب هک جدید دیگه بازی های قدیمی رو ایکس باکس اجرا نمیشه؟؟؟