منبع
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
کد:www.mobilestan.net
Printable View
منبع
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
کد:www.mobilestan.net
سلام آبان جان
دوست عزیز قرار نیست هرچی تو موبایلستان بود اینجا کپی پیست کنی.
این ریویو کاملا بیخود تو خود این سایت هست فکر نکنم احتیاجی باشه تو کلوپ خود گوشی که خوبی ها و بدیهاش کاملا بحث شده توسط خود بچه ها وجود داشته باشه.
دوست عزیز من با موبایلستان زیاد کار میکنم و همیشه از اونجا لینک میدم و اینم دوستان میدونن و پست های قبلیم گواه اینه
اینم به نظرم اومد که از همه این مقاله شاید چند خطیش برا کسی مفید باشه که ارزش خوندنش رو میده
و فکر کردم دوستانی که اینجا هستن ارتباط زیادی با موبایلستان ندارن خواستم کمکی کنم
از دوستان هنوز اين قابليت گرفتن عكس در هنگام فيلمبرداري را كشف نكرده من كه هر دكمه اي رو زدم و هر كاري كردم نتونستم حين فيلم برداري عكس بگيرم
راستي راهي نسيت كه كاري كرد كه گوشي با usb شارژ مشه
اي كاش اين ورژن جديد هر چه زودتر بياد خيلي خوبه
نقل قول:نقل قول:
به نظر من این نقد گوشی ها حدود 60% بیخودن.هر کس از قیافه ی گوشی خوشش اومد براش خوب مینویسه هر کی بدش اومد بد مینویسه.باید ببینیم کسایی که استفاده کردن چه نظری دارن.:11:
فکر کنم این قابلیت ماله بعد فیلم برداری باشه چون کیفیت بالاست و میشه وسط فیلمی که ذخیره شده عکس گرفت این رو به این اسم خوندن.:13:نقل قول:
آقا ما هم آپدیتیدیم به 11.043 این تغییرات ایجاد شد.
گزینه ی FM transmiter که بره من وجود نداشت برگشت کرد و تست هم کردم تا برد 3-4 متری کار میکنه(عالیه)
و اون باگی که گفته بودم ورتیکال کنین چون بره من FM transmiter وجود نداشت ای قسمت قاط میزد.که الان اون هم رفع شده.
یه گزینه به اسم دانلود تو گوشی بود که اون پاک شده عوض OVI STORE اومده.(هیچ کدوم فایده ای ندارن)
خدا کنه تو این ورژن جدیدتر که داره میاد یه فکری هم بره صدای گوشی بکنن اینجور که پیش میره تو دوربین میخواد بهترین بشه.:19::20:
سلام به همه دوستان.
1- توي بازار الان گوشي Nokia N86 8MP با فريمور 11 موجود هست البته با گارانتي اصلي يا همه گوشيها با فريمور 10 هستند و خودم بايد بعد از خريد گوشيرو آپديت كنم يعني منظورم اينه كه گوشيهاي در حال حاضر موجود در بازار با فريمور 10 ارائه ميشن و يا با فرمور 11؟
2- و يه سوال ديگه اينكه اين گوشي با زبان و كيپد فارسي با گارانتي اصلي در بازار موجود هست؟
3- و همينطور ميخوام بدونم كه اين گوشي دوربينش قابليت لرزشگير دست رو داره يا نه؟
4- و همينطور Ram اين گوشي چند هست چون در سايت خود نوكيا زده:
ROM 77.0
RAM 74.7
8GB حافظه داخلی
چون من شنيدم ميگن Ram اين گوشي 128 هست ولي سايت رسمي نوكيا چيز ديگه اي نوشته.
با سپاس.
1-گوشی های موجود در بازار همه با فریمور 11 استنقل قول:
2-فکر کنم باشه
نقل قول:
اونی که تو سایت نوکیا زده مقدار رم قابل دسترس بعد از استارت اپ گوشیه.مسلما با اجرا شدن برنامه ها و مقیم شدن اونها تو حافظه مقدار رم کمتر از 128 میشه.