ببخشید میشه بگید منظورتون از صدا گذاری چیه آخه منوی بازی و خود بازی که آهنگ نداره فقط صدای ماشین ها هست که حس خوبی به آدم میده همین
Printable View
ببخشید میشه بگید منظورتون از صدا گذاری چیه آخه منوی بازی و خود بازی که آهنگ نداره فقط صدای ماشین ها هست که حس خوبی به آدم میده همین
منظورم صدای موتور ماشین بود که خیلی زیباست وگرنه چیز جالب دیگه ای نداره.نقل قول:
راستی چرا ماشینای مدل بالا چرا اینقد چرتن . مثلا یه بوگاتی خریدم 2 دقیقه هم نشد رانندگی کرد.:2:
آره خوب سرعتش خیلی زیاده و شما باید حتما حواستون به جاده و ترمز باشه
دوستان میشه یه کرک از بازی رو برام بزارید
خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم
نقل قول:
دوستان میشه یه کرک از بازی رو برام بزارید
خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم
تو بخش درخواست کرک مطرح کید ، بهتر جواب میگیرید .
دوست عزیز من رفتم به مسیری که شما گفتید ولی در نهایت اون چیزی که شما گفتید نبودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا من به یک Race دعوت شدم و ماشینی که بهم داد بوگاتی بود وای عجب حالی داد. برعکس اصلا برای کنترلش مشکلی نداشتم و هندلینگش عالی بود, خودم تعجب کردم چون توی UC و MW اگر ماشین خفن میداشتی نمیشد باهاش سرعته بالا رفت :دینقل قول:
چون من با سبزا خیلی حال میکنم حرف شما رو کاملا قبول دارم و اینو میذارم به حساب کم تجربه گی خودم.:40::40::10:کلا این ماشینا پیست خودشونو میخوان مخصوصا بوگاتی:20:نقل قول:
سلام
اقا من امروز گرفتم اولش عصابمو خورد کرد خیلی لیز میخورد اما یه کم که ور رفتم بهش عادت کردم عجب حالی میده
سلام بچه ها شیفت فقط توی پیسته!!!!!!
بده نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟