نقل قول:
امیررضا ، این 160 تا بازی کار خودت بود ... زود تند سریع پسوردش رو پیدا کن بهم بده !
اینم از پسوردش! :دینقل قول:
then extract the files with this password elcampechano now when thats dun you can put them on ur fone. !!!
نقل قول:
امیررضا ، این 160 تا بازی کار خودت بود ... زود تند سریع پسوردش رو پیدا کن بهم بده !
اینم از پسوردش! :دینقل قول:
then extract the files with this password elcampechano now when thats dun you can put them on ur fone. !!!
دستت درد نکنه ... راستی چه خبر از انجمن زبان ؟ من از وقتی C. Breezy بن شد دیگه حوصله نداشتم بیام انجمن ... هم اینکه دیگه از محیط اونجا خوشم نمیاد ...
آره من این تاپیک رو پیدا کرده بودم ، خیلی بازی داره ...
راستی امروز رفتم دنبال اون نمایندگی ، هر چی گشتم پیدا نکردم ... باید دوباره برم آدرسش رو نگاه بکنم .
اینم چند تا وال پیپیر برای دو تا دسکتاپ ، بنده خودم عاشخ اینجور والپیپر های کوکی هستم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از این بالایی خیلی خوشم میاد ... خیلی شاد هست
...
و همچنین از این اژدهاهه هم خوشم میاد .
این دو تا هم مطمئن نیستم با هم دیگه باشند ، یه خورده فرق دارند ، ولی در عوض خیلی هم شبیه به هم هستند ... ولی حالا میزارم دوستان مستفیض بشوند :دي