ویرایش شد..............:31:(از دست حسن :eh:)
ویرایش شد..............:31:(از دست حسن :eh:)
بچه ها دوربین این بهتره یا پیکسون؟فیلمبرداری چطور؟
برنامه ی دیکشنری و ir-daroo رو به راحتی باز میکنه؟فونتش چطوره؟فول صفحه نشون میده؟
یه دست دو گیر آوردم 200 میگه نظرتون چیه؟؟؟؟؟آیا مشکل خاصی که نداره نه؟
نقل قول:
]فیلمبرداریش عالیه اما نمیدونم کدوم بهترن
من مجیور شدم دیکشنری رو عوض کنم چپ به راست مینوشت
ایران دارو را برعکس میکنه
جی پی اسش فورمالیته است
نرم افزار نقشه تهران اجرا نمیشه
حتی بسیاری نرم افزارای جاوا که منطبق بر تاچ اند روش نصب نمیشه
نکته مثبتش فیلمبرداریشه عالی در حد اچ دی
اما عکساش راضیم نکرده ضد لرزش آنچنان قوی نیست مثلا اگر سوژه کمی حرکت داشته باشه مات میشه
در نور زیاد بسیار عالی عکس میگیره اما من هنوز نتونستم از بچه عکس درست حسابی بگیرم بچه حالیش نمیشه حرکت نکنه این دوربینم حالیش نمیشه سریعتر عکسو بگیره یا حرکت شی رو نشون نده
همین دیگه
همین
اگه خریدی مبارکت باشه
نکات منفی ومثبت را با هم جمع بزنی گوشی بدی نیست
فلش رو خاموش کن از بچه عکس بگیر ... ببین عکست خوب میشه یا نه مهدی جان .. چون فلش اگه بزنه سرعت شاتر میاد پایین و لرزشگیر هم خاموش میشه ... .. شما امتحان کن خبرشو بده ...
در مورد نرم افزار هم عزیزم باید نرم افزاری باشه که از لحاظ سایز تصویر هم باهاش همخونی داشته باشه اکثر سایزهای 320*240 رو جواب میده اما بیشتر نخوندن نرم افزارها یا دلیلش بر اینه که مخصوص چند مدل خاص ساخته شده یا اینکه با رزولوشن تصویر مشکل داره .. وگرنه نباید مشکلی داشته باشه ...
اما گوشیهای ال جی مثل رنوار و کوکی مشکلی از لحاظ فونت نداشتند.به نظرتون اس 7350 هم همچین مشکلی داره؟
نمیدونم نرم افزار مهدی جان چی بوده ولی دیکشنری که من استفاده کردم pmd v1 و pmd v 2 ... هر 2 تا بدون مشکل استفاده کردم و میکنم ...
کوکی و رنوار ومگه محدودیت حجم برنامه ندارند ؟ ... s7350 باید مثل همین باشه ولی cpu ضعیفتری داره
بدون فلاش یه کم بهتره باز اما کیفیت اون عکسی که در نور محیط بیرون میگیری نمیشه
آدم دلش میسوزه از تمام پتانسیل گوشی نمیشه استفاده کرد
دیکشنری سارا کار میکنه اما قبلی اسمش یادم نیست(ای ان ...)*نصب نشد
پالپ جان شاید شجاع بشم یه روز فریمور شما رو نصب کنم ببینم چی میشه.به نظرت روش فکر کنم؟
نقل قول:
خوب مهدی جان معلومه نباید کیفیت عکس بیرون رو داشته باشه ... یکی از ضعفهای همه گوشیهای موبایل همینه ... دلیلشم بر میگرده به لنزاشون ...
گفتی ورژنت چیه ؟
من مي خوام اين گوشي رو بخرم فقط چند تا سوال دارم
قفل صفحه كليدش مثل نوكياست يعني مي شه براش پسورد گذاشت؟
كتابهاي موبايل مثل پرنيان يا fbook مشكل چپ به راست رو نداره؟
چطوري مي تونم فریمور گوشي رو ببينم؟
بهترين فریمور اين گوشي براي دوربين كدومه؟
نقل قول:
تقریبا در تمامی قسمت هااعم از گالری عکس .. مسینجر .. تماس ها و .. دونه دونه امکان گذاشتن پسورد هست .. اما نمیدونم منظور اصلی شما چیه؟ اگه منظورت اینه که برای باز شدن صفحه نیاز به پسورد داشته باشه امتحان نکردم ... اما میتونید تمام قسمت های لازم رو که دوست ندارید ببندید و قسمت هایی که ایراد نداره رو باز بزارید ...
معمولا که با فارسی مشکل نداره .. اما یه نمونه امتحان شده در مورد یه نرم افزار چپ به راست شده ...
الان یادم نیست .. ولی اگه گرفتید بگید کد مربوطه رو براتون بزارم ...
نمیدونم .. بنده از jpic5 استفاده میکنم از دوربین هم راضی هستم