سلامنقل قول:
تو پوشه بازی یک فلدر Profile هست که داخلش Save ها قرار دارند اون رو کپی کنید .
Printable View
سلامنقل قول:
تو پوشه بازی یک فلدر Profile هست که داخلش Save ها قرار دارند اون رو کپی کنید .
ايشون نظرات خيلي خوبي ارائه ميدن.قبلا هم تو يه تاپيكي كه پاك شد از اين سوتي ها بودنقل قول:
دوست عزیز فقط من یه چیزی رو میدونم که تا صد سال دیگه هم قانون کپی رایت تو ایران اجرا نمیشه
بيخيال
---------------
بچه ها كد هاي اين بازي هنوز معرفي نشده؟
خب بالاخره رفتیم و این بازی رو خریدیم...
بعد کلی مکافات نسب....
چی بگم..اخه.....فقط از دید یک بازی ایرانی...باید گفت در میان همه بازی ها تا به حال عالیه.
ضربات ..کمبو..این نوع شمشیرش هم دوست دارم.دشمنان خوب از زمین میان بیرون.
پریدنش کمی مشکله...
در کل دمشون گرم باز با این امکانات چیز باحالیه...
سلام بچه ها بی توجه به ایرانی بودنش اگه بخواهید به گرافیکش نمره بدید چند میدید؟
قبلا کاربر های فعال بازی وقتی این بازی را میکردن یک ریوی و نظر خودشون + تعدادی عکس میگذاشتن دیگه الان مثل اینکه همه گرفتارن
گرافیک بازی اگه بخوای با توجه به ایرانی بودن بهش نمره بدی من که حدود 8.5-8 میدم.....شاید به نظر بعضی یه کم زیاد بیاد ولی اگه بخوای فاکتورهایی رو که قبلا گفتم در نظر بگیری بله نمره منطقی هست:20:نقل قول:
البته اول بازی شاید خیلی به چشم نیاد ولی وقتی یه کم از بازی رو رفتید و دیدید با اینکه یه بازی کاملا نو پا هست ولی براش محیطهای تقریبا متنوعی در نظر گرفتند میتونه شما رو هم تا حدودی با من هم عقیده کنه:46:
مهدی تو هم شدی GS !!دی: بابا اگه نسبت به بازس ایرانی نمره بدیم که بی شک 10 هستش !! کافیه با بازی هایی مثله نادر و ... مقایسه بشه .
در سطح جهانی این بازی از بعضی بازی های خارجیم بهتره ! نمونش ی بازی با اسمه Brave !! (یا شبیه این !) گرافیک بازی می تونه راحت نمره 3 یا 4 رو بگیره !!
+
یه چیز جالب !!
این پست پایینی پاک نشد بعدا پست من پاک شد قضیش چیه !دی: خوب من به لحن ایشون خرده گرفتم کار اشتباهی کردم ؟؟
+نقل قول:
ای ... تو هر چی بازی ایرانی با سازنده هاش
شهاب دوست دارم کار تو بوده باشه !!!دی:
پست من ويرايش شده اما من خبر ندارمممممم
بلخره من متوجه نشدم اين فيلمايي كه تو وسط بازي داره چرا سنگين اجرا ميشن
آخه فيلمو چه به گرافيك بالا؟
دوستان توصیه میکنم FUll اسکرین بازی نکنن خیلی اوضاع گرافیک خراب میشه...
خب ربط داره....گرافیک باید پردازش بکنه تا پخش کند..دی.نقل قول:
بلخره من متوجه نشدم اين فيلمايي كه تو وسط بازي داره چرا سنگين اجرا ميشن
آخه فيلمو چه به گرافيك بالا؟
کلا بازی افت فریم هم داره این باعث میشه نتونه به خوبی نشون بده.
سلام
به نظرم یکی از بزرگترین مشکلات بازی گرشاسپ اینه که هنوز پچ رسمی براش نیمده !! بازی های خارجی حتی اگر مشکلات بزرگی داشته باشند شرکت سازنده سریع براش پچ میسازه ولی گرشاسپ با اینکه باگ زیاد داشته هنوز پچی نداره . البته ایران هنوز اول راهه. مثلاً همین NFS Hot Pursuit تازه اومده تو بازار ولی اولین پچ بازی عرضه شده.
عزیز الان توی اکثر بازیهای روز دنیا برای حذف loading در طول بازی خیلی از لودینگ و پردازشها معمولا در cutscenes های بازی انجام میشه به خاطر همین اگه CPU یا حتی رم شما کمی ضعیف باشه(مخصوصا تک هسته ای که نتونه در یک آن دو تا پردازش رو به طور همزمان انجام بده)شما در cutscenes بازی دچار افت فریم میشی!!نقل قول:
البته به قول حامد جان موتور این بازی هم کلا ضعیفه و بیشتر افت فریمها در طول بازی به ضعیف بودن اون برمیگرده مخصوصا افت فریمهایی که معمولا در محیطهای وسیع پیش میاد که نشون میده Engine بازی توانایی های محدودی برای پردازش داره....
شدیدا تائید میشه....الله اکبر:31::31:نقل قول:
مهدی تو هم شدی GS !!دی: بابا اگه نسبت به بازس ایرانی نمره بدیم که بی شک 10 هستش !! کافیه با بازی هایی مثله نادر و ... مقایسه بشه .
در سطح جهانی این بازی از بعضی بازی های خارجیم بهتره ! نمونش ی بازی با اسمه Brave !! (یا شبیه این !) گرافیک بازی می تونه راحت نمره 3 یا 4 رو بگیره !!