بله زیرنویس Sub/idx رو میخونه.نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=8154
نقل قول:5965 قدیمی شده. 3360 جدیدتر هست.نقل قول:
Printable View
بله زیرنویس Sub/idx رو میخونه.نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=8154
نقل قول:5965 قدیمی شده. 3360 جدیدتر هست.نقل قول:
سلام
من دنبال یه دی وی دی پلیر ( که هم پخش داشته باشه هم ضبط ) پاناسونیک می گردم که قابلیت خوندن همه نوع فرمت فیلم و زیر نویس رو داشته باشه . لطفا" راهنماییم کنید .
سلام
من دنبال یه دی وی دی پاناسونیک می گردم که هم پخش داشته باشه هم ضبط و قابلیت خوندن همه نوع فرمت فیلم و زیر نویس . لطفا" راهنماییم کنید .
نقل قول:صفحه ی 77 و 78 از همین تاپیک رو ببین :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=263297&page=77
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=263297&page=78
من امروز سراغ فيلپس رفتم ولي ٣٣٦٠ پيدا نكردم .
ناچارا ٣٣٥٠ گرفتم !!:46:
نميدونم كيفيت آن در چه حدي است ؟ بهرحال با توجه به پول نسبتا كمي كه براي آن دادم ( ٦٠ هزار تومان ) فكر ميكنم گزينه مناسبي باشد چون هم يو اس بي خور و هم تمامي فايلها را باز ميكند .
البته خروجي Hdmi ندارد كه با توجه به اينكه تلويزيونم ال سي دي نيست فعلا ناراحت كننده نيست .
بعد از اين اگر كار دستگاه خوب باشد آخرين مدل فيلپس را خواهم گرفت .
سلام به همگي
من تازه آمدم به اين انجمن
گفتم براي اولين پست يك تحليل از بهترين بلوري پلير سون كه جناب آقاي برزين در وب خودش نوشته را بزارم شايد جالب باشه براتون! نميدونم كسي اينجا وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را ميشناسه؟ مديرش ميشه گفت حرفه اي ترين در ايران هست و همه وارد كننده هاي سيستم هاي hi-end ايشون را ميشناسند.
يك بار هم چند وقت پيش وبلاگ ايشون توسط شايد همين وارد كننده ها هك شده! ولي آقاي برزين از نو دوباره شروع كرده.
.................................................. .................................................. ......................
مدتي هست جناب آقاي مظفريان بلوري پلير S5000ES سوني را از اروپا به ايران آورده اند و قرار بوده من برم از نزديك اين پلير Hi-End را تست كنم. امروز 14/9/88 خدمت جناب مظفريان بودم و بلوري پلير سوني را به اتفاق تست كردیم, نتيجه اين تست به شرح زير است.
تمامي قطعات اين پلير ساخت خود سوني, از Disc Tray و هد اپتيك تا پردازشگر مركزي و چيپ DSD ساخت سوني است, ميشه گفت S5000ES يك سوني كامله
مشخصات کاتالوگی پلیر را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید.
براي تست S5000ES فيلم 300 را برده بودم, قسمت دوم Transformers هم بود كه صدا و تصوير خيلي خوبي داره, 300 در تصوير يك ويژگي خيلي جالب براي تست داره كه خيلي برام مهم بود ببينم سوني با اين ويژگي چه كار ميكنه, تصوير 300 پر از Grain هست, چيزي كه من اصلا دوست ندارم و بد جور روش حساسم, اما در 300 به نظرم خيلي به جا استفاده شده و حال و هواي خاصي به فيلم ميده, در خيلي از فيلم ها به علت نوع لنز, مراحل تبديل, نور و خيلي مسائل ديگه شاهد گرين در كل يا صحنه هاي از فيلم هستيم! اما در 300 گرين قسمتي از فيلم است و به خواست كارگردان به فيلم اضافه شده
فيلمي مثل 300 فرقي نميكنه دي وي دي باشه يا بلوري اگر در پليرهاي بد و ارزان اجرا بشه به علت اينكه اين پليرها ميزان نويز بالاي در تصوير دارن و اين نويز با گرين خود فيلم تركيب ميشه تصوير خيلي بدي داره و تو ذوق ميزنه اما همين فيلم در پليرهاي Hi-End چه چيزه ديگه هست.
در تست اين پلير اولين نكته اي كه نظرم را جلب كرد سرعت خواندن ديسك بلوري بود با تست من بين 6 تا 7 ثانيه كه خيلي سرعت خوبي بحساب مياد.
S5000 روي فيلم 300 داشت نهايت كنترل نويز و يك دست كردن ميزان گرين را نشان ميداد! انگار تمام گرين هاي 300 تك تك روي تصوير گذاشته شده بود! و هيچ گونه آشفتگي ديده نميشد كاري كه از سوني كمتر توقع داشتم! در بعضي از صحنه ها احساس ميكردم ميشه گرين هاي تصوير را شمرد!
آقاي مظفريان پيشنهاد كردند بلوري Transformers 2 را هم تست كنيم ببينيم صدا و مخصوصا كنتراست رنگ روي بلوري اين فيلم چطوره؟ S5000 پردازشگر رنگ 14Bit داره! و ميشه گفت خيلي عالي عمل ميكنه, رنگ هاي ترانسفورمرز 2 واقعا درخشان و بدون كوچكترين ادغام رنگ و Detail بالا در صحنه هاي سريع پخش ميشد, فكوس تصوير با اين همه Detail كه داشتيم واقعا عالي بود, من تجربه خوبي از سوني روي ميزان نويز و فكوس پس زمينه تصوير ندارم! شايد اين بد بيني من را كمي دي وي دي پلير 9100ES سوني كم كرد, و اين بلوري پلير هم ميشه گفت در اين كلاس خيلي خوب بود, در مدت تست دستگاه ذهنم رو اين موضوع بود كه سوني هميشه تو فكوس پس زمینه و DNR Digital Noise Reduction ضعف داشته! اما S5000 هيچ بهانه اي به من نميداد كه بگم دوباره سوني تو تصوير مشكل نويز پس زمينه داره!
تقریبا سکانس اگشن آخر فیلم را کامل به همراه آقای مظفریان دیدیم! فضاي سالن پر از رنگ هاي درخشان و زيبا بود, شك نداشتم هر كس اون رنگ و درخشش خيره كننده را ميديد در خريد يك S5000 شك نميكرد.
قسمت دوم ترانسفورمرز تراك صوتي "DTS-HD Master Audio" داره و فكر ميكنم خيلي نسبت به قسمت اول صداي شفاف تر و دقيق تري در تفكيك كانال هاي صدا و كانال LFE داره! من قسمت دوم را ندارم و نميتونم نظر درستي بدم, اما چيزي كه كاملا مشخص بود صدا بسيار كريستالي و بهتر از قسمت اول بود.
تو صداي سوني يك Neutrality بود كه در پليرهاي هم كلاس كمتر شنيده ميشه! اگر يك سي دي پلير Neutrality خوبي داشته باشه يك امتياز بالا به حساب مياد اما در مورد دي وي دي يا بلوري پلير فرق ميكنه, براي مثال پليرهاي پايونر , دنون در اين كلاس يك حس كنترل بروي صدا به شنونده ميده! اشتباه نکنید منظور ----- كردن و تاثير منفي بروي صدا نيست, انگار كه اين پليرها صدا را ميگيرن و آنطور كه دوست دارن اجرا ميكنند, اما سوني كاملا بي طرف صدا را پخش ميكرد, صداي سوني خيلي حالت Flat داشت! خشك و بي روح نبود اما اون حالت دايناميك و Vibrancy كه من دوست دارم را كمتر داشت؟ در پيك هاي لحظه اي خيلي خونسرد صدا را پخش ميكرد انگار پليري وجود نداره و هرچي شنيده ميشه صداي آمپلي فاير و بلندگوهاست!
سوني تو سري ES هميشه تو صدا وضوح خيلي عالي داشته, اما اين وضوح را با يك حالت فوروارد شدن صدا و خستگي زود هنگام در موزيك به شنونده ميده! S5000 هم اين مشكل را در موزيك و افكت داشت. تعدادي از طرفداران پليرهاي سري ES سوني در دي وي دي پلير مدل 9100ES از يك طبقه Tube در خروجي pre صدا استفاده كردند! اما نميدونم براي خروجي ديجيتال هم ميشه كاري كرد يا نه؟ من نميتونم در مورد اين عمل نظري بدم چرا كه نه سونی را با لامپ شنیدم نه از صداي لامپ زياد خوشم مياد, اما اين صداي سوني را هم دوست ندارم!
به آقاي مظفريان پيشنهاد كردم براي خروجي استريو پلير يك جفت كابل Interconnect كربني بگيرند شايد صداي S5000 با يك كابل كربني از اين حالت فوروارد شدن در موزيك تا حد زيادي خارج بشه.
به نظرم سوني براي رقابت با غول هاي مثل Denon و Marantz كه بلوري پليرهاي واقعا فوق العاده اي را توليد كردند نياز به يك تجديد نظر در سري ES خود دارد! وگرنه مثل جريان دي وي دي بازار را به ديگر رقبا واگذار خواهد كرد.
S5000ES براي من بهترين نبود! اما قابل قبول بود.
منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پلیر بسیار گران هست.
1,499 دلار قیمت جهانیش هست ! فکر کنم در ایران بالای 1.5 میلیون باشه.
درمورد دوستی که مشکل عدم اجرا شدن زیرنویس Sub/idx رو در پلیر فیلیپس داشت (چند صفحه قبل مشکلش رو مطرح کرده بود)
زیرنویسهای Sub/idx اگر در دستگاه اجرا نشود دو دلیل دارد :
1) اگر پلیر کلا زیرنویسی را نشناسد احتمالا زیرنویس با فیلم هم نام نشده و یا نام زیر نویس طولانیست و یا از کارکترهای نامتعارف در نامگذاری زیرنویس و فیلم استفاده شده بنابراین همیشه نام کوتاه برای فیلم (و زیرنویس) قرار دهید.
2) اگر زیرنویس رو بشناسد ولی پس از لود کردن زیرنویس ، دستگاه هنگ کند و یا کلا قادر به نمایش زیرنویس نباشد ، مطمئننا زیرنویس از لحاظ تایمینگ و یا طول متن، ارور دارد.
برای رفع این مشکل ، قبل از تبدیل زیرنویس SRT به Sub/idx باید ارور های زیرنویس ، Fix شوند.
برای اصلاح ارورهای زیرنویس از Subtitle WorkShop و Subtitle Creator باید استفاده کنید :
در نرم افزار Subtitle Creator ، مانند عکس زیر گزینه های را که مشخص کردم باید تیک خورد باشد تا درصورت ارور داشتن زیرنویس، نرم افزار به شما اخطار دهد ، در این حالت اگر ارورها را اصلاح نکنید ،زیرنویس Sub/idx ، در پلیر قابل اجرا نخواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس در ابتدا باید ارورهای زیرنویس را در Subtitle Workshop یا در Subtitle Creator اصلاح شود.کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/f7fb1ad322.jpg
شايد براي دوستاني كه دنبال يك سيستم مناسب هستند مفيد باشه:46:
نقل قول:
کد:http://hometheater.blogfa.com/post-33.aspx
مرسی من تازه امروز این مدل را گرفتم :)نقل قول: