فقط انگیج
انصافاً بازی های انگیج از بازی های آیفون خیلی باحال تر هستش.
درسته گرافیکش پایین تره، ولی جالب تره.
Printable View
فقط انگیج
انصافاً بازی های انگیج از بازی های آیفون خیلی باحال تر هستش.
درسته گرافیکش پایین تره، ولی جالب تره.
100 % ...نقل قول:
همه چی که گرافیک نیست ... گیم پلی هم مهمه ...:5:
منم موافقم!نقل قول:
100 % ...
همه چی که گرافیک نیست ... گیم پلی هم مهمه .
ولي شما بازي متال گير ايفون رو ديدي؟
ادم شاخ در مياره!
نقل قول:نقل قول:ممنون از نظرات...! (هر چند اینجا جای مقایسه نیست!)نقل قول:
ولی انگیج حداقل تا اول 2010 به پای آیفون نمیرسه...!(اگه تا اون موقع دوام بیاره!) آیفون مگه کم خلاقیت داره؟ خودشپر از چیزایه جالبه دیگه بازی هاش بماند..: دی یه Real Racing با اون گرافیک و کنترلش میارزه به ...........! حالا این یه نمونشه...جاش نیست اینجا مقایسه کنیم...بحثی هست تو گروه اجتماعی انگیج مطرح کنید.
شاد باشید:40:
البته ببخشید این بحث رو ادامه میدم ... باید بگم انگیج روی گوشی با رام 15 مگ و CPU حدود 220 MHz هم اجرا میشه ...
در حالی که از قدرت CPU آیفون خبر دارید ...........
خب دیگه...!: دی شاهکارنکرده پس با این سخت افزار؟ اگه در حد آیفون بازی میداد...آره...!نقل قول:
بگذریم..بازی Kroll آیفون رو دیدی؟: دی اونم Digital Legends واسه آیفون زده...!
شاد باشی:40:
همون Fighting رو میگی دیگه ... آره ...دیدم ... جالبه ... کلا Digital Legends تو ساخت بازی های فایتینگ سر رشته داره ...نقل قول:
خوب شد نوکیا باز با این قرار داد بست ... ولی خداییش اگه انگیج One و Dance رو نداشت چی میشد ...
اینه:نقل قول:
البته نسبت به بازی های دیگه مثه اویلش همچین خفنم نیست...: دیکد:http://www.iphonetechzone.com/wp-content/uploads/2008/10/kroll-iphone.jpg
آقا دیگه ادامه ندیم..! :31:بریم گروه اجتماعی..
شاد باشی:40:
Ducati Moto coming soon to N-Gage
از استدیو Vir2L قرار برای N-Gage منتشر بشه...اینم عکس که من اصلا" خوشم نیومد..! :(
(نمیدونم خبر جدیده یا قدیمی!)
فکر کنم جدید باشه ... چون من اصلا ازش خبری ندارم ... نمی تونم در مورد بازیش قضاوت کنم ... چون با یه عکس چیزی معلوم نمیشه ... خدا کنه قشنگ باشه و همینطور لایق برای کرک شدن ...