استفاده از کرم های مرطوب کننده دست.نقل قول:
من خودم از nivea استفاده می کنم و خیلی راضیم (دقیقاً همین مشکل رو داشتم) :46:
Printable View
استفاده از کرم های مرطوب کننده دست.نقل قول:
من خودم از nivea استفاده می کنم و خیلی راضیم (دقیقاً همین مشکل رو داشتم) :46:
یعنی دیگه به هیچ وجه تو سرما ترک نمیخوره؟؟؟نقل قول:
استفاده از کرم های مرطوب کننده دست.
من خودم از nivea استفاده می کنم و خیلی راضیم (دقیقاً همین مشکل رو داشتم)
سر و صورتم شدیدا شوره ای ایه .صورتم که تقریبا زخمیه . یعنی اساسا با خاروندن زیاد بوجود اومده:31: و من دیگه با موزر اصلاح میکنم. درمان غیر دارویی میشه؟
نقل قول:
من به صورت معمول روزی 3 4 بار استفاده می کنم، اصلاً ترک نمی خوره که هیچ، پوستم خیلی نرم شده :31:
شوره معمولاً درمان راحتی داره ولی وقتی همراه با قرمزی و خارش شدید و زخم باشه حتماً باید توسط پزشک معاینه بشه :19:نقل قول:
سر و صورتم شدیدا شوره ای ایه .صورتم که تقریبا زخمیه . یعنی اساسا با خاروندن زیاد بوجود اومده:31: و من دیگه با موزر اصلاح میکنم. درمان غیر دارویی میشه؟
دوستان من مشکلی دارم که پوستم خشکه مدتی هم از Sensibo DS+ استفاده کردم اما به نظرم جوابگو نیست ...
یک مرطوب کننده خوب پوست صورت میخوام که پوستم شاداب بشه ... ...
نمیخوام مواد بدی که باعث جوش زدن بشه توش داشته باشه برای صورت میخوام ...
پیشاپیش ممنون
سلام
8-9 ماه پیش برای جوش های صورتم به یک دکتر معالج و متخصص پوست مراجعه کردم
یه کرم بهم داد بنام LP Fort اسم کاملش الان یادم نیست، تاثیرش خوب بود چند ماه بعد دوباره رفتم دوباره دوربین گذاشت روی صورتم و گفت هنوز یکم مونده و ....
میگفت کرم لایه برداره!
بعد یه ژل دیگه داد بنام Acne Treatment Gel که چند ماه مصرف می کردم. کل طول درمان هم همراه با صابون اسپسو بود
ولی الان وقتی صورتم رو صابون می زنم یا از خواب پا میشم یا یه آب و هوایی عوض می کنم مثلا از خونه می رم بیرون صورتم سفید سفید میشه!
دونه های ریز و سفید روی صورتم میاد و صورتم خشک میشه و خیلی سوز میده!
با چند بار آب بصورت متوالی هم درست نمیشه بعضی وقتا ...
متاسفانه شرایطم طوریه که الان نمی تونم برم پیش همون دکتر
باید چیکار کنم!؟
شما پوستتون خشکه ؟ مرطوب کننده استفاده نمیکنید ؟نقل قول:
نه فقط همون دارو هایی که اسم بردم
اولیش لایه بردار بود دومیش ژل
دوستان من روی صورتم مقداری جای جوش به صورت فرو رفته وجود داره. یک طرف صورتم به نظرم زیاد عمق نداره و مشخص نیست اما طرف دیگه کمی عمقش بیشتره و با نوک انگشت لمس میشه. میخواستم بدونم چند جلسه لیزر برای کامل برطرف کردن این اسکار ها لازمه ؟
کلا اگر کسی تجربه ی لیزر جای جوش داشته بگه تا از تجربیاتش استفاده کنیم.
کسی نیست جواب مارو بده!؟