منم مدل +D2 از کاوون رو پیشنهاد میکنم تو کیفیت صدا عالیه!نقل قول:
Printable View
منم مدل +D2 از کاوون رو پیشنهاد میکنم تو کیفیت صدا عالیه!نقل قول:
اگه ضبط خیلی خفنی میخوای که باید رکوردر بخری که اون وقت فقط ریکوردره. ولی اگه میخوای هر دو رو با هم داشته باشی بهترین ضبط صدا COWON iAudio 7نقل قول:
اگه پلیری برنامه ای واسه این کار نداره ، اغلب معناش اینه که اصلا قرار نیست حمایت از لیریکس به معنایی که مدنظرته رو صورت بده ... معناش اینه که صرفاً txt رو ساپورت می کنه و چون لیریکس هم خب، یه جور متنه پس اونم حسابه! ... یه جور کلک تبلیغاتی ... این حکم ، قطعی و کلی نیست البته ..نقل قول:
* این واژه بصورت لیریکس تلفظ میشه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
//
در مورد memorex : در همون حد هر کمپانی دیگه ای که در کنار خیلی وسایل جانبی دیگه (از دیسک خام گرفته تا کول دیسک) بدش نمیاد یه ناخنکی به زمینه های مشابه بزنه .. کیفیت متوسط شاید حتی کمی بالاتر، با قیمت پایین که بتونه حداقل از نظر بودجه با مارک های معتبر در رده قیمت پایین (مثل کریتیو) رقابت کنه ... اینا اغلب محصولات جانبی ای هستند که خود کمپانی هم متوجهه که نمی صرفه روشون مانور و تبلیغ کنه ؛ خیلی کمپانی ها این کار رو امتحان کرده ان و پس کشیدن ؛ از مثلا LG گرفته تا کینگستون و ..
بجز گزینه خوبی که دوستمون اشاره کرد و حتما در صورت اینکه شما بین پلیر-ریکورد یه تعادل میخوای اولویت داره ، اگه ضبط اولویت بالاتری داره سری ux سونی موجوده که اصلا به قصد این تولید شده که یه نفر هم یه recorder در حد حرفه ای داشته باشه و هم بتونه بعنوان پلیر ازش سود ببره (چون recorder ها در حالت عادی خیلی توانایی پخش و مدیریت فایل جالبی ندارن - این مدل اومده پلی زده روی این مشکل)نقل قول:
نظر من اینه که تفاوت کیفیت صدای اینا انقدر کمه و هردوی اینا انقدر مدلهای خوبی هستن که شما از گذر مقایسه ویژگی های دیگه شون به سمت انتخاب یکی بری بهتره :نقل قول:
+ اگه ویدئو می خوای : S9 - هم صفحه نمایش بزرگتر/مناسبتری داره و هم توانایی TV out
+ اگه افزایش حافظه می طلبی : xfi
+ اگه کنترل تاچ می طلبی : s9
+ اگه هدفون واسه ات مساله مهمیه که البته باید باشه : xfi (تو هم که دنبال هدفونی!)
+ ضبط صدا : s9
+ ترجیحت در زمینه اتصال بیسیم چیه ؟ اگه بلوتوثه s9 و اگه Wifi هستش Xfi (بشرط اینکه سراغ مدل بالای 8 گیگ بری)
+ اسپیکر اگه بخوای : Xfi
کوتاه اینکه در این سطح بالا، به نظر من ترکیب فاکتورها و نیازهای شما یکی رو بر دیگری برتری میده وگرنه اینا هر دو عالی ان و باختی در کار نیست
بهترین گزینه ها واسه صدا همین ها هستند و شک دارم zune بتونه با اینا رقابت کنه (اپدیتش هم به این هدف نبوده اصلا) ...
tv out که احتیاج دارم
حافظه 8 گیگ بسه برام
تاچ هم بدم نمیاد ولی ممکنه زود خراب بشه
هدفون ! خوب نمیشه یه پلیر رو بخاطر یه هدفون انتخاب کرد میشه s9 خرید با هدفون خوب
اسپیکر نه به کارم نمیاد
zune فقط چون مولتی تاچه خوشم میاد ازش
راستی کسی نمیدونه صدای این zune چطوره از ایپاد بیشتره کمتره چطوره
پس به نظر من S9 بگیری بهتره. هم صفحه ش خیلی عالیه و بزرگتره و هم از خیلی جهات روی آیپاد تاچو کم میکنه (راستی 50 ساعت پخش هم در نظر داشته باش) و هم این که خیلی کلاس داره :5: البته قیمت 8 گیگ S9 اندازه ی قیمت 16 گیگ X-Fi هست و میتونی مثلا 15 تومن بدی یه کریتیو EP-630 بگیری بندازی تنگش.نقل قول:
منم هیمن فکرو دارم وep630 هم دارم ولی این وسط zune هم هستش و xfi2
راستش zune بد نیست ولی تو ریویوهای مختلف از سری های قبلیش زیاد تعریف نشده بود.نقل قول:
دوستان sony ICD-UX81 از نظر کیفیت ضبط و به عنولن یه پخش کننده چطوره ؟ :46:
بسیار خوب و عالی ... چندتا دوستی که تا حالا این مدل رو تهیه کرده ان راضی بودن ... باز تکرار می کنم که هدف اصلی این مدل ضبط هستش ؛ بنابراین انتظار نداشته باش قابلیت هاش دقیقا برابر یه پلیر باشه ، اما از این نظر که کارت رو راه بندازه و بتونی کارکردهای basic یه پلیر رو داشته باشی ، مشکلی ندارهنقل قول:
در مورد دو انتخاب دیگه :نقل قول:
+به نظر من zune چه از نظر کیفیت صدا و چه امکانات نمی تونه با این دوتا رقابت کنه ...
+ ایضاً xfi2 پیشرفت خوبیه (یا اصلا بهتره بگیم : "باید از اون اول هم این قابلیت ها رو میداشت" - مشخصه که هدفشون اینه که دوباره خاطره zvm رو زنده کنن) اما اولا باید صبر کنی و ثانیا وضعیت قیمتش مشخص نیست (برای ایران) ....
//
به نظرم با توجه به پست قبلی ات ، فقط می مونه بحث ویدئو که می تونه یکی رو بر دیگری برتری بده ..