[quote=DHAMID;3001725]یکی از دوستام میگفت یه سایت هست که شمارتو میدی میگه که به اون شماره adsl میشه وصل شه یا نه اما اسمشو یادش نبود
کسی همچین سایتی میشناسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
[quote=DHAMID;3001725]یکی از دوستام میگفت یه سایت هست که شمارتو میدی میگه که به اون شماره adsl میشه وصل شه یا نه اما اسمشو یادش نبود
کسی همچین سایتی میشناسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين inksys با اي دي اس ال 2 شاتل سازگار هست؟
-روتور داره؟
-با كارت شبكه نياز داره؟
-چه طوري يوزر پس و غيرره رو روي مودم ثبت كنيم؟
-اشكال يو اس بي چيه كه شما ميگي كارت شبكه بگيري بهتره؟؟؟ (مگه تو خونه كارت شبكه مي گيرن ..؟)
این سایته چه جوریهنقل قول:
کجاش باید برم
-بله سازگاره میتونی زنگ بزنی از پشتیبانیش بپرسینقل قول:
-بله همه مدلهای بالای 50 تومنش باید داشته باشه
-به خاطر اینکه پورت شبکه اگه داشته باشه دیگه نیازی به نصب درایور مودم نداره بنابراین پایداریش بیشتره و مضاف بر این مستقل از پلتفرم و سیستم عامل هستش . این موضوع خودش خیلی هست بماند که روتر بودن خودش مزایای بیشماری داره .:5:
ببین دوست عزیز مسئله سازگاری نیست....نقل قول:
اگه خود مسئولیت نصب و راهاندازی مودمت را برعهده میگیری میتونی ازش استفاده کنی....
شاتل فقط مسئولیت نصب و کانفیگ مودمی را برعهده میگیره که مورد تایید خودشون باشه
در مورد کارت شبکه بارها گفتم نیازی نیست....خود مودم یه شبکه مجازی برات ایجاد میکنه...من الان کارت شبکم کجا بوده؟؟؟؟
ولی میبینی که به راحتی متصل هستم
وارد سایت که شدی اون بالا شماره تلفن+ کد شهرتون را وارد کن و تایید بزننقل قول:
بعدش بهت مشخصات منطقتون را میده....
روی Adsl کلیک کن تا لیست تمامی Ispهایی که منطقه شما را تحت پوشش قرار داده را ببینی
اقای مهدی شما مسنکه بارها گفتی به کارت شبکه نیازی نیست ولی من اولین بار این حرفو دارم از شما میشنوم اگه زودتر این حرفی که بارها زدینو میدیدم زودتر میگفتم که بارها اشتباه کردین:31::11:نقل قول:
شما با USB وصلی مشکلی هم نداری خب خدارو شکر ولی همه میدونیم که با LAN وصل شدن یهتر از USB هست
بله درسته که اگه با USB وصل کنید خودش مثله کارت شبکه یه کانکشن اینترنت
( LAN OR HIGH SPEED INTERNET )درست میکنه
ولی خیلیها ترجیح میدن که با LAN وصل شن و اکسر سرویس دهنده ها هم همین پیشنهادو میکنن
اگر هم کامپپیوترتون کارت شبکه نداره با 7 یا 8 هزار تومن یه DLINK ده صد با گارانتی راحت میتونید بخرید:40:
حرفتونم تایید میکنم که گفتیداگه خود مسئولیت نصب و راهاندازی مودمت را برعهده میگیری میتونی ازش استفاده کنی.... شاتل که فرتو فرت میگه باید از مودمای خودمون استفاده کنید واسه اینه که
1.کلی پول میره تو جیبش (قیمت مودمها بیشتر از خودشونن مثلا BILLION 60000 تومن انصاف نیست)
2. نصابای شاتل انقدر حالیشونه که همون چند تا مودمای خودشونو میتونن CONFIG کنن و یه مودم دیگه بگیری یه دفه یارو میاد خونه تر میزنه ضایع میشه شاتل:34:
1.فکر میکنم سازگار هست ولی خب شاتل میگه نه دلیلشم که بالا گفتم من هم LINKSYS دارم و خیلی راضیمنقل قول:
2.بله روتر هم داره
3.هم میتونی با کارت شبکه وصل کنی هم USB که اگه با شبکه بخوای وصل کنی که بهتر هم هستش یاید کامپیوترت کارت شبکه داشته باشه با ONBOARD بالاخره پورتش باید باشه.
4.میری تو اینترنت اکسپلورر تو ادرس IP مودمت رو میزنی که معمولا 192.168.1.1 هست و یوزر پسوورد میخوادو میری توشو کانفیک میکنی که بحث خودشو داره اگه خواستید بگید بگم البته هموزشاشو بچه ها زیاد گزاشتن هر مودم یه جوره دیگه ولی پایه و بیسش یکیه مثل بازی نصب کردن که اگه هر بازی به شما بدن میتونی نصب کنی و کرک کنی اینم همونه (حالا ببین چقدر شاتل نصاباش پخمن که همه مودمارو CONFIG نمیکنن:19:)
5.USB اشکالی نداره ولی ممکنه اشکال دار بشه:31: ببین وقتی با USB وصل شی باید DRIVER مودمت رو نصب کنی و باعث میشه اطلاعاتت از چند لایه نرم افزاری مجبور شه عبور کنه و ویندوت اگه خراب شه ویندوز عوض کنی ویروس یا هزار تا چیز دیگه برای USB مشکل پیش میارهUSB بد نیست ولی با LAN کانکت شدن بهتره
چرا تو خونه کارت شبگه نگیرن یا نزارن؟مگه خونه چه عیبی داره؟؟؟هااااااااااان؟؟:4::38 ::46:
میدونم چی میگی منظورت اینه که شبکه و این حرفا واسه کافی نتو شرکتاست و تو خونه که یه کامپیوتر داره شبکه واسه چیه.فکر کنم بالا جوابتو دادم کارت شبکه هم بگیری 1 پورت داره یه مودمم بهش وصل میکنی زیادم غذیه پیچیده نیست:thumbsup::7:
مهدی مودمت چیه؟؟از شاتل گرفتی؟؟چند؟؟خوب هست؟؟نقل قول:
مطمئنی اگه یه مودم دیگه بگیریم مثلا LINKSYS شاتل ساپورت نمیکنه؟؟؟با تو نصب ساپورت نمیکنه؟؟یا تو سرویس دهی؟؟البته تو سرویس دهی خیلی بعیید و اکثر مودمهارو اکثر سرویس دهنده ها ساپورت میکنن مثلا افروز فقط SIEMENS رو ساپورت نمیکنه و همه چی دیگه ساپورت میکنه شاتل حرف مفت زیاد میزنه
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من شیراز زندگی می کنم و امروز رفتم از laser یک اکانت 256 گرقتم و اون ها چند تا مودم بهم پیشنهاد دادن و همشون dlink بوداما نگرفتم و گفتم اینجا مطرح کنم ببینم چی بخرم . من کاربریم خانگی هست ولی ممکنه چون اکانتم نا محدود باشه مودمم زیاد روشن باشه و به دلیل اینکه وضع $$ ریخته بهم و یوزر خانگی هستم یک چیزی می خواهم حدود 40-50 هزار تومان که usb و کارت شبکه رو ساپورت کنه ؟
راستی نظرتون در مورد Symphony چی هست چون یک نمونه هست 40 هزار تومان
با تشکر :8: