بذارید دقیق منظورم رو بگم . من قبلا سوسه داشتم و تو Konsole این مشکل رو نداشتم. من میخوام مثلا اگر دستورنقل قول:
gcc -c *.c
رو اجرا کردم و کدم ارور داشت اونا رو قرمز بنویسه، اگه warning بود زردشون کنه و ... .
ممنونم.
Printable View
بذارید دقیق منظورم رو بگم . من قبلا سوسه داشتم و تو Konsole این مشکل رو نداشتم. من میخوام مثلا اگر دستورنقل قول:
gcc -c *.c
رو اجرا کردم و کدم ارور داشت اونا رو قرمز بنویسه، اگه warning بود زردشون کنه و ... .
ممنونم.
فرق sudo با su چیه؟
بعضی از توزیع ها از sudo برای اجرای دستور یا برنامه ای به صورت root استفاده می کنند ولی بعضی از توزیع ها sudo رو به صورت پیش فرض ندارند. در این توزیع ها برای اجرای یک برنامه یا دستور به صورت root اول باید با دستور su به صورت کاربر root لوگین کنید و سپس دستور مورد نظر رو اجرا کنید.نقل قول:
کد:http://linux.byexamples.com/archives/61/sudo-is-different-from-su/
با سلام و تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردند.
rootnt جان متاسفانه وقتی شما اون صفحه رو معرفی کرده بودید من لینوکسم رو پاک و نصب مجدد کرده بودم، برای همین نشد اون روش رو آزمایش کنم.
اما مشکل من همچنان باقیست با اینکه دوباره لینوکس رو نصب کردم بازم بالا نمیاد:41: دقیقا مثل دفعه قبل سر چک کردن فایلهای سیستم گیر میکنه.
فکر میکنم مشخص شد که خودم بلایی سر لینوکس نیاوردم چون بعد نصب جدید هم همون پیغامها رو میده.
منم طی این 2 رز بیش از 10 بار لینوکس رو نصب کردم درست نشد. حتی پارتیشنهای swap و ex3 رو پاک کردم و دوباره ساختم حجمشون رو تغییر دادم اما... بازم فرقی نکرد
والله من که میخوام از لینوکس استفاده کنم اما انگار لینوکس نمیخواد! کم کم دارم نا امید میشم
این لیست ارورهایی هست که روی صفحه میاد، میشه راهنمایی کنید. البته در سطحی که کسی که تا بحال آشنایی نداشته بفهمه.
این اروریه که وقتی بلافاصله بعد نصب لینوکس رو اجرا میکنم میاد.
کد:checking root file system...
sck 1.40-WIP (14-Nov-2006)
dev/hda10: superblock last mount time is in the future. FIXED
dev/hda10: superblock last mount time is in the future. FIXED
dev/hda10 HAS GONE 49710 DAYS WITHOUT BEING CHECKED, check forced.
dev/hda10:***** REBOOT LINUX ******
dev/hda10: 98390/626496 FILES (0.1% NON-CONTIGUOUS), 519558/1251054
FSCK DIED WITH EXIT STATUS 3 [FAIL]
* The file system check corrected erors on the root partition
but requested that the system be restarted.
the system will be restarted in 5 seconds.
بعد اینکه ری استارت میشه باز این پیغام ها میاد.
کد:checking root file system...
/dev/hda10: clean,98390/626496 files, 519558/1251054 blocks
*checking file systems...
fsck 1.40-WIP (14-Nov-2006)
dosfsck 2.11, 12 Mar 2005, FAT32, LFN
/dev/hda11: 17 files, 107963/248509 clusters
/dev/hda5: 153693 files, 1655562/2092383 clusters
به اینجا که میرسه متوقف میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته. و ناچارم دکمه ریست یا پاور رو بزنم تا سیستم خاموش شه.
فکر کنم من میتونم شما رو درک کنم چون من هم بعد از یک سال که لینوکس نداشتم دوباره تصمیم به لینوکس نصب کردن گرفتم و اتفاقا طی چند روز چندین لینوکس مختلف نصب کردم و باز هم اتفاقا انواع مشکلات بوت شدن رو داشتم و از آن دست است مشکل فایل سیستم ! البته فکر کنم این مشکل من از هاردم بود که درست شد.
شما از فایل سیستم raiserfs استفاده کن ببین جواب میده یا نه. درایو root , home رو هم از هم جدا کن. اگه بازم مشکل داشتی من دیگه تجربه بیشتری ندارم ! فکر کنم یا مثل من هاردت یه مشکلی داره یا CD لینوکست مشکل داره !
چی نصب میکنی ؟ 7.04 یا 7.10 ؟ 32بیت یا 64 بیت ؟
یه چیز دیگه !
وقتی بدون دادن پیغام خطا وایمیسته یه 15-20 دقیقه صبر کن چون در حال تنظیم فایل سیستمه . ببین رد میشه یا نه.
دوست عزیز پارتیشن های ویندوزی شما مشکل دارند !!!
به پارتیشن لینوکس خود دست نزنید
همونطور که در پیغام خطا مشاهده می کنید اوبونتو در هنگام بوت با دستور dosfsck در حال چک کردن و تعمیر پارتیشن های FAT32 هست. این عمل با توجه به حجم پارتیشن های مورد نظر ممکن است تا چند ساعت هم طول بکشد.کد:checking root file system...
/dev/hda10: clean,98390/626496 files, 519558/1251054 blocks
*checking file systems...
fsck 1.40-WIP (14-Nov-2006)
/dev/hda11: 17 files, 107963/248509 clusters
/dev/hda5: 153693 files, 1655562/2092383 clusters
هنگای بوت اوبونتو , وقتی که دستور fsck اجرا میشه , کلید های ctrl +c یا ctrl + d رو چند بار پشت سر هم بزنید تا این کار رو انجام نده.
لازم میدونم در مورد دستور dosfsck در لینوکس توضیح زیر رو براتون بذارم :
سیستم عامل اوبونتو شما سالم هست و مشکل همونطور که کاملا مشخص هست از فایل سیستم پارتیشن های ویندوزی شماست !!!کد:dosfsck verifies the consistency of MS-DOS file systems and optionally
tries to repair them. The following file system problems can be cor‐
rected (in this order):
- FAT contains invalid cluster numbers. Cluster is changed to EOF.
- File’s cluster chain contains a loop. The loop is broken.
- Bad clusters (read errors). The clusters are marked bad and they
are removed from files owning them. This check is optional.
- Directories with a large number of bad entries (probably cor‐
rupt). The directory can be dropped.
- Files . and .. are non-directories. They can be dropped or
renamed.
- Directories . and .. in root directory. They are dropped.
- Bad file names. They can be renamed.
- Duplicate directory entries. They can be dropped or renamed.
- Directories with non-zero size field. Size is set to zero.
- Directory . does not point to parent directory. The start
pointer is adjusted.
- Directory .. does not point to parent of parent directory. The
start pointer is adjusted.
- Start cluster number of a file is invalid. The file is trun‐
cated.
- File contains bad or free clusters. The file is truncated.
- File’s cluster chain is longer than indicated by the size
fields. The file is truncated.
- Two or more files share the same cluster(s). All but one of the
files are truncated. If the file being truncated is a directory
file that has already been read, the file system check is
restarted after truncation.
- File’s cluster chain is shorter than indicated by the size
fields. The file is truncated.
- Clusters are marked as used but are not owned by a file. They
are marked as free.
شدیدا توصیه می کنم پارتیشن های FAT32 خود را به NTFS تبدیل کنید. این کار رو در ویندوز میتونید انجام بدید. فایل سیستم NTFS خیلی پایدارتر و بهتر از Fat32 هست و من تا حالا هیچ مشکلی با پارتیشن های NTFS در لینوکس نداشتم.
اگر به ویندوز دسترسی دارید پارتیشن های ویندوزی را با یک برنامه قوی ( مثل Norton Disk Doctor ) تعمیر ( scan disk ) کنید. و مجددا کامیپوتر رو ریست کنید و وارد اوبونتو شوید.
عجب تاپیک جالبیه اینجا...
من یه مشکل بزرگ دارم. از آسیا تک یه ADSL گرفتم... بماند که چقدر طول کشید تا توی اوبونتو اینترنتم رو راه انداختم ولی مشکل اینجاست که توی شهر من آسیا تک یه ضعف داره، اونم این که نمی تونیم با اینتر نتش آپلود کنیم، حتی دریغ از 1KBولی توی ویندوز من مشکل رو با یه برنامه ی ÷راکسی (به جای ÷، پ بذارین!) حل کردم، این برنامه وقتی اجرا می شه آی پی آدرس 127.0.0.1:8567 رو به عنوان ÷راکسی آی پی توی IE قرار می ده و مشکل آپ لود حل می شه! البته می دونید که این آی پی آدرس یکی از پورت های کامپیوتر خودمه و این برنامه این پورت رو به ÷راکسی واقعی وصل می کنه...
ولی توی اوبونتو اینطور برنامه ای ندارم، چکار کنم؟ کلکی چیزی بلد نیستین که این مشکل رو حل کنید؟
اسم اون برنامه ی ÷راکسی هم هست : Freegate6.6Professional
یا به طور مختصر: FG66P.exe
واقعا!!!
یعنی سرعت آپلودی که سرویس دهنده به شما می ده کمه ، شما با یک برنامه کاری می کنید که بالا می ره؟
این شدنی نیست
دلیلش اینه که پورت های مربوط به آپ لود رو خراب کردن.
من برنامه kaffeine player رو روی kubuntu 7.10 تونستم کانالها رو جستجو کنم ولی مشکلی که من دارم ای ن هستش که به من تصویر نمیده