خب ... واقعا دارم حال میکنم .... جدی میگم ... :31:
ایول .... دم تک تکتون گرم .... واقعا دارم استفاده میکنم از مطالب خوبتون ....
خسته نباشید .... :31:
Printable View
خب ... واقعا دارم حال میکنم .... جدی میگم ... :31:
ایول .... دم تک تکتون گرم .... واقعا دارم استفاده میکنم از مطالب خوبتون ....
خسته نباشید .... :31:
منظورتون از فریز چیه؟ من خیلی با این اصطلاحات زبانی آشنایی ندارم ... مثلا سیلاب هم نمیدونم چیه :31:نقل قول:
دیدن انیمیشن و حتی کار کردن روی لغت ها و فریزهاش را بهتون پیشنهاد میکنم
خودتون یه کتابه باحال ، سراغ ندارید؟ که داستاناش جذاب باشن ... (گرچه هرچی گیرم بیاد میخوام بخونم) :31:نقل قول:
سطحتون شروع به خوندن کتاب های داستان(Short Story ) البته استیج نسبتا آسون
امروز میخواستم بخرمش .... ولی advance ش رو ... خوب شد گفتید elementary ....نقل قول:
در کنار اینها حتما grammar in use سطح elementary را هم کار کنید...
:31:
فعلا یاعلی
نقل قول:: phrase
.a sequence of two or more words arranged in a grammatical construction and acting as a unit in a sentence
عبارت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظورتون از فریز چیه؟ من خیلی با این اصطلاحات زبانی آشنایی ندارم ... مثلا سیلاب هم نمیدونم چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خودتون یه کتابه باحال ، سراغ ندارید؟ که داستاناش جذاب باشن ... (گرچه هرچی گیرم بیاد میخوام بخون
بهترین short story هایی که من خوندم: Pride n prejudice که فیلمش هم هست از Jane auston و رمانتیک هست داستان...
Sherlok holmes که خودش از چندتا داستان کوتاهتر تشکیل شده و جناییه
gone with the wind
البته من بعی از این کتابها کاملش را هم خوندم، الان دقیق یادم نمیاد short story هاشون قوی بود یا نه...ولی به هر حال با خوندن این کتابها تا حدی به شکل ناخودآگاه با قواعد زبان و کاربرد درستشون آشنا میشید.
الان Oliver twist یادم اومد که واقعا خوشم اومده بود...
کسی جواب ما رو نمیده ؟؟!!!نقل قول:
جواب که تو همون پست بود ،هر کسی خودش را بهتر از همه میشناسه، اگر مطمئنی که پشتکار داری و میتونی خودت بخونی خب کلاس نرو، ولی اگه نیاز داری هم تو یک محیطی نسبتا انگلیسی زبان باشی و هم اینکه به زور نیاز داری تا بشینی پای درس و مشق خب برو...نقل قول:
پس یعنی اینکه باید حتما کلاس برم تا سطح زبانم تقویت بشه دیگه ؟؟!!!
چه راه هایی هست که من سطح زبانم رو تقویت کنم ؟؟؟!!!
اینم که قبلا گفتم الانم باز میگم من واقعا علاقه دارم که انگلیسی رو یاد بگیرم یعنی اون پشتکاری رو که باید داشته باشمو دارم ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ممکنه راهنماییم کنید ......
من الان سطح زبانم توی حد پیشدانشگاهیه شایدم یه خورده فراتر (یه خورده ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اینم بگم توی لیسنینگ واقعا ضعیفم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......
ولی ریدینگم خوبه (بدک نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).....
توی گرامر هم متوسط هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (متوسط متمایل به ضعیف البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ....
دایره ی لغاتم هم توی همون سطح پیش دانشگاهیه (شایدم یه خورده بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ....
ممکنه کلاس رفتن زیاد موثر نباشه ولی مطمئن باش ضرر هم نمیکنی ، با توجه به این علاقه ای که شما ازش حرف میزنی مطمئن باش کلاس خیلی زیاد میتونه کمکت کنه چون شرط اول در شرکت در یک کلاس انگلیسی علاقه است و بعد اراده و پشتکار...
دستت درد نکنه پس کلاس برم بهتره !!:46::11:نقل قول:
حالا با اون چیزایی که توی پست 875 در موردم هست ( ویرایشش کردم :31:) چطور میتونم انگلیسیمو بدون کلاس تقویت کنم ؟؟؟؟
اینم باز به خودت بستگی داره، اینکه بیشتر به چی علاقه داری...نقل قول:
من اگر جای تو بودم، خب اول شاید با یک سی دی آموزشی شروع میکردم که از پایه کمکم کنه...
کم کم به طرف گرامر و کتابی مثل grammar in use(elemantary) میرفتم، البته خیلی روش وقت نمیزاشتم ...
short story در سطح مقدماتی میخوندم...
یه نگاهی به چندتا از این کتابهای لغت مثل: english vocabulary in use سطح elementary میزدم
و در کنار همه ی اینها رو فیلمها کار میکردم، از انیمیشن شروع میکردم. اول فیلم را ببین و تفریح کن. دومین بار روش دقت بیشتری کن، قواعدی که بکار میبرن را با قواعدی که خودت میخونی مطابق کن و لغت ها و عبارتهای جدید را بنویس و...
در کنار همه ی اینها میتونی از خلاقیت خودت و اون راهی که فکر میکنی موفق میشی را انتخاب کنی و پیش بری:10:
سلام sepid12ir... ببین اسم دقیق و انتشاراتش رو میتونی بگی ؟نقل قول:
من کتاب گرامر آذر را هم خوندم
ty
یکی از دوستان میگفت گرامر با ترجمه نخر .... این ترجمه داره ؟ این grammer in use elemntary بهتره یا همونی که شما گفتید ؟ خیلی ها از grammer in use هم اینجا هم بیرون تعریفشو میکنن
در کل که باید گرامر رو تو کاربرد یادگرفت ولی بعضی موقع ها که سوال پیش میاد ، باید یه نگاه بهش انداخت
:31:نقل قول:
به قولی SCYTHE به جاش، کتاب داستان بخونید، مقاله مورد علاقتون را بخونید، فیلم ببینید، به برنامه های انگلیسی زبون توجه کنید، به نظر من این خیلی موثرتره تا بیاید و کتابهای گرامری را مطالعه کنید و بگید مثلا فعل های کمکی اینها هستند و جاشون هم اینجاست و کاربردشون هم اینه! واقعا سخت میشه
نه کتاب گرامر آذر ترجمه نداره. ولی حدودا 300 صفحه است و کلی هم تمرین داره برا همین به نظر من خیلی خسته کننده بشه برا کسی که خودش بخواد بخونه. ولی نکته هایی که تو کتاب بهش اشاره شده بود واقعا عالی بود.نقل قول:
هر دوش خوبه، ولی خب grammar in use(elementary) چون که شما در سطح نسبتا ابتدایی هستی، گرامر آذر تنها چند چپتر اولش سطحیه بعد سخت میشه.
دقیقا:10:نقل قول:
در کل که باید گرامر رو تو کاربرد یادگرفت ولی بعضی موقع ها که سوال پیش میاد ، باید یه نگاه بهش انداخت