آقا واقعا اين فيلم قلب مقدس قشنك بود و فوق العاده !
واقعا موسيقي فيلم كه حرف نداشت ايتالياي ها هميشه تو موسيقي تك بودن !
چه بازيگري چه كارگردانيه خداييش عالي بود من كه خيلي كيف كردم نظر شما چيه !؟
آقا واقعا اين فيلم قلب مقدس قشنك بود و فوق العاده !
واقعا موسيقي فيلم كه حرف نداشت ايتالياي ها هميشه تو موسيقي تك بودن !
چه بازيگري چه كارگردانيه خداييش عالي بود من كه خيلي كيف كردم نظر شما چيه !؟
سینما یک این هفته احتمالا :
مرد ارام "The Quiet Man"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
John Ford
با بازی
John Wayne ، Maureen O'Hara ، Barry Fitzgerald
محصول : 1952 " امریکا "
مدت زمان : 129 دقیقه ...
خلاصه ی فیلم :
جوانی ایلندی بنام شان که سالهاست در آمریکا زندگی می کند اکنون به سرزمین مادری خود بازگشته در واقع او گذشته تلخی دارد او که یک مشت زن حرفه ای بود. سهواً حریف خود را هنگام مسابقه کشته است اکنون برای گریز از گذشته به وطن بازگشته و قصد شروعی تازه ایی را دارد.
درباره ی فیلم :
«مرد آرام» در سال 1952 به تصوير درآمده است و در سال 1953 برنده دو جايزه اسکار و در پنج بخش ديگر نامزد دريافت اين جايزه شده است. علاوه بر آن پنج جايزه از جشنواره هاي بين المللي ديگر دريافت کرده است.
اين فيلم اثري در مورد پيچيدگي روابط عاطفی است . فيلم طنز ظريفي دارد و بسيار شبيه نمايشنامه «رام كردن زن سركش » از كار در آمده است . در كل ، بهترين فيلم غير وسترن جان فورد است و حضور وين هم در نقشي عاطفی به يادماندني است . «مرد آرام » را يكي از بهترين فيلم هاي دهه 1950 مي دانند، نتيجه بازگشت «جان فورد» به سرزمين زادگاهش كه خوشبختانه در ساخت اين فيلم علايقش به سرزمينش را كنار گذاشته و با فاصله به ايرلند نگاه مي كند. مرد آرام در كل فيلم ساده يي است و فورد با هوشمندي خودش را پنهان مي كند تا يكي از گرمترين و بهترين فيلم هاي دهه پنجاه را بسازد.
این سینما گلخانه دیروز یه تکونی به خودش داد، فیلم خوب پخش کرد، "به نام پدر" آقای حاتمی کیا. تا حالا این فیلم رو ندیده بودم، فیلم خوبی بود، اما به نظر من در سطح کارهای قبلی آقای حاتمی کیا نبود. فکر کنم اولین بار بود که از تلویزیون پخش می شد نه؟؟؟
سعید جان مرسی از معرفی فیلم "مرد آرام"
توصیه میکنم حتما ببینید این فیلم رو . یک اثر فوق العاده دیدنی از یکه سوار سینما جان فورد دوست داشتنی .
نقل قول:
سینما یک این هفته احتمالا :
مرد ارام "The Quiet Man"
من هم امید وارم بزاره ولی اینا کاراشون حساب کتاب ندارهنقل قول:
اختمالی که نداره هست :41:
نه دو بار دیگه هم پخش کرده بودن یک بار هم برای عید فکر کنم پخش کردننقل قول:
S@eid جان بابت اطلاع رسانيت ممنونم !
ببينم نميشه جايي اين موزيك فيلم قلب مقدس رو پيدا كرد !
سلامنقل قول:
ببينم نميشه جايي اين موزيك فيلم قلب مقدس رو پيدا كرد !
می تونید در این تاپیک درخواست بدید
ممنونکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=33996
Asalbanoo
عزيز ممنونم !
خواهش می کنم مهرداد جان ... حتما می بینیم ...نقل قول:
سعید جان مرسی از معرفی فیلم "مرد آرام"
توصیه میکنم حتما ببینید این فیلم رو . یک اثر فوق العاده دیدنی از یکه سوار سینما جان فورد دوست داشتنی .
درسته ... وقتی از کلمه ی احتمالا استفاده می کنم بدونید یه درصدی احتمال بدقولی هست ...نقل قول:
من هم امید وارم بزاره ولی اینا کاراشون حساب کتاب نداره
اختمالی که نداره هست .
-----------------------------------------------------------------------
سینما چهار این هفته احتمالا :
خبر صفحه ی اول " Front Page Story "
کارگردان
Gordon Parry
با بازی
Jack Hawkins ، Elizabeth Allan ، Eva Bartok
محصول 1954 " انگلیس "
مدت زمان : 99 دقیقه ...
خلاصه فیلم :
فیلم داستان سردبیری است که سخت به کار خود علاقمند است و نمی خواهد با همسرش به تعطیلات برود. زن با مصائب بسیار به تعطیلات می رود و مرد در دفتر کارش باقی می ماند . در همین زمان حوادث و اتفاقاتی روی می دهد...
صد فیلم این هفته :
در بارانداز " On the Waterfront "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Elia Kazan
با بازی
Marlon Brando ، Karl Malden ، Lee J. Cobb
محصول 1954 " امریکا "
مدت زمان : 108 دقیقه ...
خلاصه ی فیلم :
داستان فیلم درباره ي اتحاديه کارگران باراندازهاي نيويورک است كه زير نظر تبهکاري به نام «جاني فرندلي» اداره مي شود و کارگران براي گذران زندگي تحت فشارهستند. «چارلي مالوي» ، وکيل متقلب «جاني» است و برادرش «تري» دربارانداز ميپلکد و ...
درباره ی فیلم :
این فیلم نامزد ده جایزه اسکار شد که در 8 رشته جایزه اسکار را از آن خود کرد. جایزه اسکار بهترین فیلم ، بهترین کارگردانی (الیاکازن) بهترین نقش اول مرد( مارلون براندو)
بهترین بازیگر نقش دوم زن (اوامری سنت)بهترین فیلمنامه(بادشولبرگ) بهترین فیلمبرداری (بوریس کافمن) بهترین تدوین ( جین ملیفورد) بهترین طراح صحنه ( ریچارددی)
رتبه فیلم توی IMDB
User Rating: 8.3/10
یه تحلیل هم در مورد این فیلم پیدا کردم که توی تاپیک نقد ها گذاشتم .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1383809&postcount=105
---------------------------------------------
ضمنا جمعه ساعت 5.20 دقیقه ی بعد از ظهر فیلم " افسانه ی 1900 " از شبکه ی سه پخش میشه ...