سلام من قبلا این تاپیکو زده بودم و یکی از دوستان هم جواب داده بود و لینک دانلودی گذاشته بود ولی وقتی بازش می کردم نمی شد دانلود کنی !
می شه کمکم کنید ؟!
Printable View
سلام من قبلا این تاپیکو زده بودم و یکی از دوستان هم جواب داده بود و لینک دانلودی گذاشته بود ولی وقتی بازش می کردم نمی شد دانلود کنی !
می شه کمکم کنید ؟!
Asus Power عزیز، مشکل شما دقیقا روی دانلود چه چیزیه؟ اگه ممکنه مشکلتون رو دوباره توضیح بدین.
سلام
ضد ويروس مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 16/05/1386 برابر با 07/08/2007
سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 16/05/1386 برابر با 07/08/2007
سلام
ضد ويروس مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 23/05/1386 برابر با 14/08/2007
سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 23/05/1386 برابر با 14/08/2007
سلامنقل قول:
نه Disable نیستن. ولی نیاز به اپدیت دارن .من فقط ویروس اسکن رو میتونم اپدیت کنم. اینا رو نمیدونم چه جوری باید اپدیت بشن.(انتی هکر انتی اسپم)
سلام
دوست عزیز، solat؛
آپدیت هایی که من تهیه کردم فقط برای آنتی ویروس و آنتی اسپای ور هست، نمیدونم که آپدیت های دیگه رو چطوری میتونی تهیه کنی.
خب تویی که نوشته منو پاک کردی و اون لینکو دادی من از همونجا مکافی گرفتم کار نکردد. مخ کار میگیری؟
سلام دوست مننقل قول:
طبق قوانین این انجمن تایپ غیر فارسی ممنوع است و پستهای مربوطه بدون هیچ توضیحی پاک می شوند .در ضمن من
تا به حال لینکی برای داونلود مک آفی نگذاشته ام و نمی دانم مشکلتان از کجا است ولی یکی از دوستان لینک داونلود
آخرین نسخه آن را در لینک زیر گذاشته است به آنجا مراجعه کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1477242&postcount=51
ممنون . فقط امیدوارم بشه گرفت و بعر از گرفتن هم کار بده
متاسفانه گرفت ولی کار نداد .
من یه روش تجربی واسه آپدیت دارم .
اینم اینه که یکبار آپدیت کنید با خود مکافی و بعد هم پوشه ها و فایلهاشو سیو کنید
همیشه میتونید ازش استفاده کنید و با راحتی هم کار میده
امتحان کنید نتیجه رو بگین بهم
سلام؛
دوست عزیز iranian_genius، مطمئنا کار میکنه، چون شما اولین کاربر نیستین، اگه مشکلی هست از روش آپدیت شما و یا نسخه مک آفی شماست، اگه یه نگاهی به پستهای همین تاپیک بندازی، با یکسری از این مشکلات آشنا میشی، افراد زیادی دارن از این آپدیت ها استفاده میکنن.:20:
موفق باشی.