شما اگه پستهای بالاییو می خوندی می فهمیدی.نقل قول:
به هیچ وجه از پاراگون استفاده نکن و برو acronis disk director 10 رو دانلود کن
شما اگه پستهای بالاییو می خوندی می فهمیدی.نقل قول:
به هیچ وجه از پاراگون استفاده نکن و برو acronis disk director 10 رو دانلود کن
سلام دوستان
من يه ميني لپ تاپ hp دارم كه يه عمليات پارتيشن بندي روش انجام دادم و بعد windows 7 رو روش نصب كردم ولي حالا موقع بالا اومدن با يه صفحه سياه روبه رو شدم كه نوشته entering setup .
كسي تا حالا با اين مشكل يا مشكلات مشابه رو به رو شده لطفا بگيد چيكار بايد بكنم
دوستان سلام:
میگم ما یه لپ تاپ dell 1520 خریدیم حالا نمیدونم چجوری باید بک اپ بگیرم خواهشا یکی یه راهنمایی درست و حسابی کنه.
tanx
من یه لپ تاپ ال جی رو که از قبل پارتیشن بندی شده بود رو درایو unlocated رو به هزار بدبختی جدا کردم وبا paragon به درایو logical تبدیل کردم،حالا توی my computer درایوی که اومده با دابل کلیک باز نمیشه و باید روش کلیک راست کرد و open رو زد.باید درایوری چیزی نصب کنم؟
سلام
من جدیدا Acer 5738G خریدم که روش Linux نصبه با توجه به اینکه فکر نمیکنم هیچوقت از لینوکس استفاده کنم. به نظرتون پارتیشن Recovery رو نگه دارم یا پاکش کنم؟ البته اینم بگم که هنوز از جعبه درش نیوردم :31:
ریکاوری فضای زیادی اشغال نمی کنه اما اگه به فضاش نیاز دارین پاکش کنین. اهمیت خاصی ندارهنقل قول:
درایورا رم می تونین ازینجا دانلود کنین:
کد:http://www.acer.com/acer/service.do;jsessionid=E84C11AD8C35AE25D349D4F602A7A2CC.public_a_14c?LanguageISOCtxParam=hi&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3350&sp=page15e&ctx2.c2att1=158&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3350&CountryISOCtxParam=IN&ctx1.att21k=1&CRC=832315095
سلام دوستان ممنون از مطالب خوبتون و زحماتی که میکشید !
من یک لپتاپ hp1390 خریدم که حالا میخوام پارتیشن بندی کنمش! ولی یه مشکلی دارم اینه که درایو c رو 200 گیگ زوری میده! میخواستم بدونم میشه این محدودیت از بین بره و بدون نرم افزار خاصی پارتیشن بندی کنم !؟ تا 3-4 تا درایو هم بیشتر نمیخوام!
لطفا ساده راهنماییم کنید-ممنون...
نقل قول:
با سلام دوست عزیز من با نصب لینوکس UBUTNU 8.10 این پارتیشن مخفی رو از دست دادم و قبلا" که پارتیشنم از 2 شروع می شد ( تو لب تاپ دل ) حالا از یک شروع مشی شه میشه منو راهنمائی بکنید و بگید چطوری می تونم اون رو دوباره برگردونم و و یا از کجا می تونم درایورهای ویندوز اصل رو دانلود کنم . لب تاپ من 1545 و رو خودش هم ویندوز اصل نداره . البته وقتی ویندوز ویستا رو نصب می کردم یک پارتیشن دیگه هم با فرمت logal یه همچین چیزی بود که سایزش 5.7 گیگ بود که بهش دست نزدم .
برگردوندنش غیر ممکنه ولی می تونین دوباره بسازینش
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=348778
نقل قول:
دوست عزیز خیلی ممنون ولی فقط 2 تا سوال دیگه دارم اگه امکان داره ؟
1. این درایو فقط برای ریکاوری بکار می ره ؟ اگه نباشه مشکلی پیش میآید چون من هر وقت مشکلی پیش اومده ویندوز از نوع نصب کردم ؟
2. همانطور که گفتم من یه درایور دارم که البته فقط وقتی می خوام ویندوز ویستا رو نصب کنم دیده می شه و تو محیط ویندوز دیده نمی شه اسمش هم اگه اشتباه نکنم Boot هستش پس اون چیه ؟