من نقشه تبریز که تو سی دی GSM mobileاما فک کنم درست نیستش چون حدود 2-3 سانتیمتر بالاتر تو نقشه نشون میده :31:
Printable View
من نقشه تبریز که تو سی دی GSM mobileاما فک کنم درست نیستش چون حدود 2-3 سانتیمتر بالاتر تو نقشه نشون میده :31:
:11::11::11:نقل قول:
[QUOTE=amini_bio;3563352]
جناب amini_bio میشه یه ادرس ایمیل ، نام کاربری تو فرومش و .. بدی تا من نقشه های جالبشو از همشهریم بگیرم
توضيحات سازنده نقشه: m_jasour
نقل قول:
نقل قول:نقشه جدید تبریز که از روی نقشه توریستی تبریز ساخته ام و دارای کالیبره 22 نقطه ای توسط خودم است.
چندین بار تست کردم و دقت فوق العاده بالایی داره.
برای تست، دور تبریز و هر دو قطر تبریز رو طی کردم. دقت فوق العاده بالاست.
لطفا به تاپیک مناسب، یعنی تاپیک مخصوص نقشه های SmartCom GPS منتقل بشه.
شاید در آینده ای نزدیک، نقشه ساخته شده از روی نقشه بانک کشاورزی و همچنین نقشه گوگلی تبریز رو که با استفاده از 30 نقطه کالیبره کرده ام، براتون پیوست کنم. چون اون دو تا حجم بالایی در حدود 22 و 37 مگ دارن، فعلا نمیتونم آپلود کنم.
نقشه گوگلی فوق العاده عالی از آب در اومده و همه جوره امتحانش کردم.
[/QUOTEکد:http://rapidshare.com/files/205272313/Tabriz_high_Quality_www.satsat3.com.rar
پسورد فایل:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا خدا خیرت بدهنقل قول:
ببخشین یه مقداری تند حرف زدما
به آقا مجتبی هم بگو بذاره توی پست دوم ،که اگه کسی مثل من دانلود کرد مشکلی پیدا نکنه
بازهم یک دنیا ممنون:10::10:
هیچ راهی نیست با این نرم افزار آدرس رو بهش بدیم تا راه رو بهمون نشون بده و فاصله رو تا اونجا بهمون بده؟
یا اینکه نقطه ای رو که میخوایم بریم رو بهش نشون بدیم تا اینکه بهترین و کوتاه ترین راه رو بهمون نشون بده؟؟
یک سوال دیگه اینکه وقتی که از محدوده ی یک نقشه خارج میشیم خودش نقشه رو عوض میکنه یا ما باید عوض کنیم؟؟؟
ویکی دیگه اینکه هیچ راهی نیست از جی پی اس فابریک گوشی استفاده کنیم ؟؟ آخه خیلی بهتره!
لينك از رپيدشير با حجم 21.4نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/206441792/Tabriz_keshavarzi_www.satsat3.com_Mehrd_d.rar
سلام و خسته نباشید به همه ی بروبچه های انجمن............. من نیاز خیلی ضروری به نقشه بیرجند دارم....اگه ببرام بزاریدش براتو ن دعا میکنم......من رشته تحصیلیم عمرانه و با gps خیلی سرو کار دارم....ولی نقشه بیرجند رو نتونستم گیر بیارم...ممنون...
آقاي اميني پسورد همدان 10 مگي رو بزار
کدوم یکی؟؟؟نقل قول: